Ubisoft: بازی Watch Dogs برای نسل بعد یک بنچمارک است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch_Dogs-2.jpg

شرکت Ubisoft قرار بود بازی Watch Dogs را در ماه نوامبر برای کنسول های فعلی و نسل بعد عرضه کند و اما با تاخییر مواجه شد.
رئیس شرکت Ubisoft انگلستان آقای Rob Cooper طی مصاحبه خود با MCV درباره واکنش مردم به این تاخییر گفته اند:
من مخالف این قضیه هستم ... بله عده ای نا امید شدند اما اکثر قریب به اتفاق مردم دریافتند که این بهترین تصمیم بوده است.
آقای Cooper هم چنین درباره نقش Ubisoft در نسل بعد گفته اند:
این بازی برای نسل بعد یک بنچمارک است، کیفیت را از بین نخواهیم برد و به خواسته های بازیکنانی که آن را در آینده تجربه می کنند پاسخ خواهیم داد. فکر می کنم بازیکن ها نقش Ubisoft را در نسل بعد چنین می بینند: ارائه بیشترین کیفیت به صورت مداوم و مبتکرانه ترین بازی ها. با عناوینی نظیر Assassin’s Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014, The Crew, و Tom Clancy’s The Division که در دست ساخت است، می توانید متوجه این موضوع شوید که چرا مردم چنین انتظاراتی از ما دارند.
Watch Dogs در اوایل سال 2014 برای PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Wii U و PC عرضه خواهد شد.
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
اره مثل Fighter Within که خیلی کیفیتش داشت؟:d
ای بابا بیچاره این همه بازی توپ داده بیرون از همه جا ملت کلید کردن روی این بازی که اینقدر داغون بوده :| The Crew و Watch Dogs ـو AC IV ـو The Division و ... رو نمیبینین فقط همین بازی رو میبینین؟ :| عجبا :دی

این بازی هم که شک توش نیست پرفروش میشه و همینطور هیچ شکی درش نیست که IP سالانه مثل AC میشه :دی مخصوصا اون خبری که چند ماه پیش اومد که کارگردان این بازی رسما گفت خیلی علاقه دارم بعد از ریلیز این بازی ادامش بدم! این حرفش دیگه Watch Dogs 2 رو هم تایید کرد :دی
بعد از شماره 2-3 بازی هم دیگه بازی اینقدر افت میکنه میشه مثل AC !!! البته از حق نگذریم AC IV Black Flag اون دو نسخه آخر که اینقدر پر افت بود رو جبران کرد! واقعا عالی بود!

آخرین ویرایش:
فکر می کنم بازیکن ها نقش Ubisoft را در نسل بعد چنین می بینند: ارائه بیشترین کیفیت به صورت مداوم و مبتکرانه ترین بازی ها. با عناوینی نظیر Assassin’s Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014, The Crew, و Tom Clancy’s The Division که در دست ساخت است، می توانید متوجه این موضوع شوید که چرا مردم چنین انتظاراتی از ما دارند.
این یوبی هم گاهی جو گیر می شه ها
من که فکر نمی کنم گرافیک بازی WD نسل بعدی باشه و یا AC IV چون چیزی که از GTA V دیدم توقعم رو از یوبی سافت و WD بالا برد...
اما به طور معمول همیشه تا یکی دو سال ابتدای عرضه کنسول نسل جدید همیشه شاهد این بودیم که به دلیل Super Multi Platform بودن بعضی بازی ها که مثلن بر روی کنسولهای (PS3،X360،PC،XO،PS4،Wii U و حتی PSV و 3DS) عرضه می شن و این کار باعث می شه از قدرت خام یک کنسول جدید بهترین بهره رو نبرن و تمرکز بر روی دو بخش باشه که باعث می شه گرافیک و جزییات عالی و در حد نسل بعد رو توی اون بازی نبینیم،به عنوان مثال بازی AC1 وقتی عرضه شد تمرکز یوبی فقط برای کنسولهای جدید و بعد PC بود و برای 3 پلتفرم X360 PS3 PC عرضه شد که واقعن گرافیک و کیفیت بافت خدایی داشت که به جرعت می تونم بگ کیفیت بافتهای چهره AC1 دیگه تو شماره های بعدیش دیده نشد،اما از بازی ای که برای دو نسل قدیم و جدید داره عرضه می شه نمی شه توقع خیلی بالایی داشت
تو بازیهایی که یوبی تا به حال معرفی کرده TC The Division واقعن تصاویر خیره کننده ای داشت و حتی اولین بار فکر کردم نسخه جدیدی از فیلم گودزیلاست (اشاره به تصویری که کرکتر اصلی بازی رو در مقابلی شهری خالی و بهم ریخته نشون می داد)

گرافیک WD نسل بعدی نبود؟ :دی
اولین تریلری که از WD نمایش داده شد روی PC بود که همه آخر مراسم VGA دهنشون باز مونده بود عجب گرافیک و جزئیاتی! اونم واسه یک عنوان اپن ورد!!!
خداییش هیچ حرفی روی گرافیک WD نمیشه آورد!
اگر به من باشه می گم نه،من در حالی دارم این رو می گم که GTA V با کنسولهای بسیار بسیار محدودتر از نسل جدید گرافیک و نورپردازی عالی ای داشت که تازه اون خدای Open World هست و رو دستش کسی نمی تونه بلند بشه،کیفیت بازی Watch Dogs عالی هست نه واسه اینکه یه بازی نسل بعدی هست بلکه در مقایسه با نسخه نسل حاضرش عالی هست،حتی بعضی چیزها تو این بازی از نسل هفتم هم بدتر کار شده برای اثبات این حرفمم شما کافیه یه بار ویدیوی گیم پلی بازی رو ببینی که ماشینها چقدر خشک و سرعتی فرمون می گیرن و می پیچن که شما رو یاد سری BurnOut می ندازه در حالی که تو GTA حتی نسخه IV ما شاهد چنین چیزهایی نبودیم...

این دیدگاه منه حالا هر کس می تونه دیدش نسبت به گرافیک بازی متغیر باشه در هر صورت قابل احترامه

آخرین ویرایش:
این یوبی هم گاهی جو گیر می شه ها
من که فکر نمی کنم گرافیک بازی WD نسل بعدی باشه و یا AC IV چون چیزی که از GTA V دیدم توقعم رو از یوبی سافت و WD بالا برد...
اما به طور معمول همیشه تا یکی دو سال ابتدای عرضه کنسول نسل جدید همیشه شاهد این بودیم که به دلیل Super Multi Platform بودن بعضی بازی ها که مثلن بر روی کنسولهای (PS3،X360،PC،XO،PS4،Wii U و حتی PSV و 3DS) عرضه می شن و این کار باعث می شه از قدرت خام یک کنسول جدید بهترین بهره رو نبرن و تمرکز بر روی دو بخش باشه که باعث می شه گرافیک و جزییات عالی و در حد نسل بعد رو توی اون بازی نبینیم،به عنوان مثال بازی AC1 وقتی عرضه شد تمرکز یوبی فقط برای کنسولهای جدید و بعد PC بود و برای 3 پلتفرم X360 PS3 PC عرضه شد که واقعن گرافیک و کیفیت بافت خدایی داشت که به جرعت می تونم بگ کیفیت بافتهای چهره AC1 دیگه تو شماره های بعدیش دیده نشد،اما از بازی ای که برای دو نسل قدیم و جدید داره عرضه می شه نمی شه توقع خیلی بالایی داشت
تو بازیهایی که یوبی تا به حال معرفی کرده TC The Division واقعن تصاویر خیره کننده ای داشت و حتی اولین بار فکر کردم نسخه جدیدی از فیلم گودزیلاست (اشاره به تصویری که کرکتر اصلی بازی رو در مقابلی شهری خالی و بهم ریخته نشون می داد)
گرافیک WD نسل بعدی نبود؟ :دی
اولین تریلری که از WD نمایش داده شد روی PC بود که همه آخر مراسم VGA دهنشون باز مونده بود عجب گرافیک و جزئیاتی! اونم واسه یک عنوان اپن ورد!!!
خداییش هیچ حرفی روی گرافیک WD نمیشه آورد!

این بازی برای نسل بعد یک بنچمارک است
:d احتمالا 3DMark جدید میخواد بده بیرون . خدا بگم چیکارت نکته انویدیا
همین مونده بود کارشناسا در مورد گرافیک wd نظر بدن
از حق نگذریم AC IV Black Flag واقعا عالیه اصلا دوست ندارم از بازی بیام بیرون .

1080p ultra

آخرین ویرایش:
این همه تبلیغات این همه بوق و کرنا نسل بعدتون هم که شد 30 فریم !:|
این بود آرمان های ما !!!!!!
من به شخصه خیلی به ps4 امیدوار بودم اون یکی که کلا خارج قسمت هم حساب نمیشه ولی از ps4 هم نا امید شدم
متوجه نمیشم واقعا این اراجیفی که روزانه و non-stop از سمت یوبی سافت بیرون میاد کارکردش چیه ؟
وقتی حرف از بنچمارک میزنه دو حالت داره یا کلا منظورش pc بوده و کیفیت بازی رو روی pc تضمین کرده
یا میخواد بگه کنسول های جدید این بازی رو طوری اجرا خواهند کرد در حد بنچمارک که باز این حرفش با واقعیت کنونی و حال و روز بازیهای کنسول های جدید در تضاد قرار داره .

شما بشین با PC بازی کن کاری هم با کنسول های نسل بعد نداشته باش !

منظور COOPER بنچمارک در گیمپلی بوده یا گرافیک
اگر منظورش گیمپلی هست که خواب بسیاری از عناوین نسل بعد خواهند امد که WD به کلی فراموش خواهد شد.
اگر منظورش گرافیک هست که بازهم میشه گفت چون WD جزو اولین موج نسل بعد هست تا 2 یا 3 سالی میتونه چشم نواز باشه
و کلا هدف این یارو هایپ هست

من از گرافیکشم هایپ نشدم حس خوبی نسبت به wdندارم .در مقابل استاد بزرگ این سبک یه شوخی بیش نیس ببین اگه gta نسل جدید بیاد چه میکنه با سخت افزار جدید که یوبی درشو تخته کنه :d یه سری از کارهای Rآوردن گرافیک nextgenرو x360و ps3بود که انتظارات سر به فلک کشیده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or