Ubisoft: بازی Watch Dogs برای نسل بعد یک بنچمارک است

A.R.A.$.H

کاربر سایت
Watch_Dogs-2.jpg

شرکت Ubisoft قرار بود بازی Watch Dogs را در ماه نوامبر برای کنسول های فعلی و نسل بعد عرضه کند و اما با تاخییر مواجه شد.
رئیس شرکت Ubisoft انگلستان آقای Rob Cooper طی مصاحبه خود با MCV درباره واکنش مردم به این تاخییر گفته اند:
من مخالف این قضیه هستم ... بله عده ای نا امید شدند اما اکثر قریب به اتفاق مردم دریافتند که این بهترین تصمیم بوده است.
آقای Cooper هم چنین درباره نقش Ubisoft در نسل بعد گفته اند:
این بازی برای نسل بعد یک بنچمارک است، کیفیت را از بین نخواهیم برد و به خواسته های بازیکنانی که آن را در آینده تجربه می کنند پاسخ خواهیم داد. فکر می کنم بازیکن ها نقش Ubisoft را در نسل بعد چنین می بینند: ارائه بیشترین کیفیت به صورت مداوم و مبتکرانه ترین بازی ها. با عناوینی نظیر Assassin’s Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014, The Crew, و Tom Clancy’s The Division که در دست ساخت است، می توانید متوجه این موضوع شوید که چرا مردم چنین انتظاراتی از ما دارند.
Watch Dogs در اوایل سال 2014 برای PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Wii U و PC عرضه خواهد شد.
Gamingbolt

آخرین ویرایش:
به نظر بازی زیبایی میاد فقط مثل سری AC اگه میشه این رو هرسال ندن، آی پی های جدید بسازن خیلی بهتره ، تا اینکه تند تند AC بسازن:d

- - -ویرایش - - -

اکتبر میاد ، چقدر دیر؟؟؟

اصولا یه قانون هست که میگه اکثر IP های یوبی سافت شماره اولشون انقلابی هست ! شماره دومشون تحولی و شاهکار ! شماره سوم افت زیاد و پسرفت ! بخاطر همین به شدت منتظرم این بازی عرضه بشه !
تریلرش روی کنسول های این نسل که خیلی داغون بود ! فکر کنم یکی از دلایل تاخیر همین ایجاد یه بالانس درست حسابی بین دو نسل بوده ! :/

این بازی می تونه یک فرنچایز بزرگ و ماندگار مثل سری فرقه ی اساسین بشه با یک تفاوت بزرگ و اون هم اینکه اساسین کرید در اولین شماره ناقص بود و از خیلی از کمبودها رنج می برد و نشد اون چیزی که وعده داده شده بود و همه ی اون وعده و وعید ها در شماره ی دوم تحقق کرد و اساین کرید 2 رو تبدیل به یک بازی کامل و شاهکار کرد اما این واچ داگز بنظر میرسه که از همون اول کامله و از ابتدای مسیر خودش با قدرت عرضه خواهد شد :x

ارائه بیشترین کیفیت به صورت مداوم و مبتکرانه ترین بازی ها. با عناوینی نظیر Assassin’s Creed IV: Black Flag, Just Dance 2014, The Crew, و Tom Clancy’s The Division که در دست ساخت است،
اره مثل Fighter Within که خیلی کیفیتش داشت؟:d

به نظر بازی زیبایی میاد فقط مثل سری AC اگه میشه این رو هرسال ندن، آی پی های جدید بسازن خیلی بهتره ، تا اینکه تند تند AC بسازن:d

- - -ویرایش - - -

اکتبر میاد ، چقدر دیر؟؟؟
Watch Dogs که 2014 بیاد شماره بعدیشو 2 سال دیگه میدن بعدش دیگه از Watch Dogs 2 سالی یدون میدن.:dسالی یه Watch Dogs و یه Assassins Creed:d

ممنون از خبر...
من ک به شدت منتظر این عنوانم و تنها بازی‌ای هستش ک اولین بار منو به نسل ۸ جذب کرد...باید دید میراکه یا نمیراکه!:دی

این همه تبلیغات این همه بوق و کرنا نسل بعدتون هم که شد 30 فریم !:|
این بود آرمان های ما !!!!!!
من به شخصه خیلی به ps4 امیدوار بودم اون یکی که کلا خارج قسمت هم حساب نمیشه ولی از ps4 هم نا امید شدم
متوجه نمیشم واقعا این اراجیفی که روزانه و non-stop از سمت یوبی سافت بیرون میاد کارکردش چیه ؟
وقتی حرف از بنچمارک میزنه دو حالت داره یا کلا منظورش pc بوده و کیفیت بازی رو روی pc تضمین کرده
یا میخواد بگه کنسول های جدید این بازی رو طوری اجرا خواهند کرد در حد بنچمارک که باز این حرفش با واقعیت کنونی و حال و روز بازیهای کنسول های جدید در تضاد قرار داره .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or