Ubisoft: بازی Watch Dogs با هدف رقابت با Grand Theft Auto ساخته شده است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
WatchDogsPS4render-610x343.jpg

درود.

از زمانی که بازی Watch Dogs از سوی شرکت Ubisoft معرفی شد، بسیاری آن را با بازی زیبای Grand Theft Auto مقایسه می‌کنند. این در حالی‌ می‌باشد که عرضه Watch Dogs با بازی جدید Grand Theft Auto V زیاد نیست و امکان دارد در فروش W.D تاثیر بگذارد. حال با این روند ایا سران یوبی سافت این مسئله را جدی می‌دانند(؟) یا اینکه نظرات دیگری دارند. در همین راستا اقای Alain Corre از این شرکت در مورد بازی خود و Grand Theft Auto سخن گفت و اذعان کرد، "چیزی که ما از بازی Watch Dogs می‌خواهیم این است که سعی کنیم به همانند بازی GTA در سبک open-style چیزی نو را خلق کنیم ." وی در ادامه سخنان خود که در مجله Edge داشت اذعان کرد.

"بله بازی Grand Theft Auto بی‌شک یکی از نامبر وان‌ترین برند‌هایی می‌باشد که در صنعت گیم وجود دارد و همگان به این برند احترام می‌گذارند و ما نیز از بازی کردنش بسیار لذت می‌بریم. ولی بازی
Watch Dogs در نسل بعد نیز خودنمایی خواهد کرد و با ایجاد ویژگی‌های جدیدی به همانند ارتباط، تعامل و دیگر چیزها به این سبک روح و طراوت خواستی را ارائه خواهد کرد."

وی در اخر سخنان خود اضافه کرد که عرضه بازی Grand Theft Auto 5 در ماه سپتامبر هیچ مشکلی برای بازی Watch Dogs به وجود نخواهد اورد و بلعکس بسیار هم کمک خواهد کرد وی اذعان کرد این گونه بازی‌ها روحی سرگرم کنندگی را در خود دارند و ما ایمان داریم بازی WD می‌تواند طرفداران بی‌شماری برای خود جذب کند.

پیش‌بینی می‌شود بازی Watch Dogs برای پلتفرم‌های PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 و نسل بعد کنسول ماکروسافت عرضه گردد.

بحث سر این نیست که که GTA بهتر از Watch Dogs هست یا بالعکس ! مسئله اصلی استودیو سازنده است ! کلا شعور ، خلاقیت ، توانایی ، کیفیت و.... استودیو Rockstar چندین سال نوری با UbiSoft و امثالهم فاصله داره !

همه هم می دونیم این موضوع اغراق نیست که کلا Rockstar بی رقیبه و شاید بهترین و غولترین استودیو های First Party بتونن بهش نزدیک بشن ولی باز هم نمیتون شکستش بدن ،چون هزینه و وقتی که این استودیو واسه بازیاش صرف میکنه ،بی ماننده ! جالبتر اینکه اکثرا فقط خودش میتونه رکورد خودشو تو هزینه بازیها بشکنه !

حمایتی که Rockstar از Team Bondai کرد شاید تو تاریخ صنعت گیم بی نظیر باشه ! Team Bondai که یه استویو کاملا غریبه بود و Rockstar به هر سازی که مکنامارا (رئیس Team Bondai )میزد، می رقصید !!!!!!خودتون قضاوت کنید SONY ، چقدر زود تسلیم مشکلات و هزینه های بازی L.A.Noire شد و رسما بی خیال این بازی بزرگ شد ولی Rockstar تا آخرین لحظه مشکلات رو تحمل کرد تا بازی بدون دردسر منتشر بشه!!! حتی با چشم های خودش شاهد ورشکسته شدن Team Bondai هم شد ولی باز هم به این وضع اعتراضی نکرد!!!!!!!!!

کلا Rockstar ، تو بازیهای OW، دست نیافتنیه و این موضوع اصلا اغراق نیست ! تنها مانع Watch Dogs برای رقابت با GTA ، راکستاره وگرنه WD به لحاظ ایده و نمایش های اولیه تا حالا که چیزی از یه بازی AAA کم نداشته و شاید اگه این Ip متعلق به Rockstar بود ، مشکلی برای رقابت وجود نداشت !

Rockstar >>> Ubisoft

:):):):):):)

یوبی هم به نوبه خودش کمپانی و ناشر خیلی خوبیه ولی مشکلاتش نداشتن خلاقیت (همونطور که گفتی)، ابتکار فراوان تا حد راکستار و یکی دیگه اینکه دنبال فرصت برای بدست گرفتن آی پی ها ست که این در نوع خودش یک آماده خوری به حساب میاد.
راکستار هر عنوانی رو که ساخته از خودش و پایه ای بوده و می شه گفت اولین استودیو، کمپانی و ناشری بود که سبک اوپن ورد رو وارد دنیای بازی ها کرد و به همین دلیله که Rockstar شده زبانزد خاص و عام!

البته بهتره انقد GTA‏ رو بزرگ نکنن دوستان ! :|
بهترین بازی OW‏ فعلا تو این نسل از نظر من FARCRAY ‎3 هستش!

GTA رو ما بزرگش نمیکنیم بزرگ هست زیادی هم بزرگه خیلی خیلی خیلی بزرگه!
آخرین شماره اش وقتی اومد شد بیشترین متا روی هر 2 تا کنسول این نسل
شد پرفروشترین بازی تا اون موقع
شد برنده ی VGA
شد رکورد دار بیشترین تعدادِ نمره های کامل
شد بازی انقلابی در سبک خودش
اینقدر بزرگ هست که وقتی یارو میخواد WD بسازه میگه که :
بله بازی Grand Theft Auto بی‌شک یکی از نامبر وان‌ترین برند‌هایی می‌باشد که در صنعت گیم وجود دارد و همگان به این برند احترام می‌گذارند و ما نیز از بازی کردنش بسیار لذت می‌بریم

اما از اونطرف FC3 چیه ؟! یه بازی خوب همین ;)
"یه به نظر من" اول بعضی جمله ها اجباریه

میدونی چه احساسی دارم میکنم ؟! ولش کن نگم بهتره:biggrin1:

پول پرست تر از يوبي سافت خودشه
احتمالا بجاي سريال اساسين بايد شاهد سريال واچ داگ در نسل بعد باشيم8-|
اوني كه ما تو تريلرها ديديم همون اساسين مدرن هست اين يوبي سافت چي فك كرده پيش خودش:-l

مهدی بگو گفتم که بخندید :|:d جون مهدی اذیتمون نکن ترو بخدا :d یا RDR بازی نکردی یا واقعا گفتی که تیکه بندازی :d

وحید RDR‏ هم بازی کردم , GTA‏ هم بازی کردم , L.A Noire‏ و مکس پین 3 رو هم بازی کردم اما واقعا راکستار حالمو بهم میزنه , تمام بازیاش حتی اگه تو سبکای مختلف هم باشن , بازم بشدت شبیه به هم هستند! :|

وحید RDR‏ هم بازی کردم , GTA‏ هم بازی کردم , L.A Noire‏ و مکس پین 3 رو هم بازی کردم اما واقعا راکستار حالمو بهم میزنه , تمام بازیاش حتی اگه تو سبکای مختلف هم باشن , بازم بشدت شبیه به هم هستند! :|
ربطی نداره که وقتی بدت میاد بگی بازی بدی هست:|نسل هم هنوز تموم نشده gta5 مونده

ال اي نوير سبكش خاص بود مكس هم به نظر من خيلي خوب نبود ولي جي تي اي و خصوصا رد دد بهترين هاي بازيه اين نسل هستن
واقعا هميشه تشنه بازي كردن رد دد هستم خدايي بهترين بازيه اين نسله

GTA رو ما بزرگش نمیکنیم بزرگ هست زیادی هم بزرگه خیلی خیلی خیلی بزرگه!
آخرین شماره اش وقتی اومد شد بیشترین متا روی هر 2 تا کنسول این نسل
شد پرفروشترین بازی تا اون موقع
شد برنده ی VGA
شد رکورد دار بیشترین تعدادِ نمره های کامل
شد بازی انقلابی در سبک خودش
اینقدر بزرگ هست که وقتی یارو میخواد WD بسازه میگه که :

اما از اونطرف FC3 چیه ؟! یه بازی خوب همین ;)
"یه به نظر من" اول بعضی جمله ها اجباریه

میدونی چه احساسی دارم میکنم ؟! ولش کن نگم بهتره:biggrin1:

یعنی با متا , بزرگترین بازیتو مشخص کردی? GTA ‎‏ چرتی بیش نیست و همینطور راکستار
نظرت در مورد فارکرای هم فقط نظر خودته نه کمتر نه بیشتر!
منم یه حسی بهم دست داد اما بیخیال :دی

مهدی داری اشتباه میکنی اونم بشدت !!

اولا L.A Noire ساخت استدیو های راکستار نبود و تیم باندای ساختش پس این از این مورد و حالا بغیر از این LAN کاملا گیم پلی متفاوت و بسیار بسیار خلاقانه و پیچیده تری نسبت به اون دوتا بازی دیگه داشت و به هیچ وجه هم به اندازه اون دوتا اکشن محور نبود .

RDR هم لامصب اصلا چیزی برای گفتن نداره !! بهترین بازی OW که چه عرض کنم میشه بگی بهترین بازی نسل هست !! یکی از بهترین داستان ها و بهمراه بهترین انیمیشن هایی که میشد دید و ........ کلا زبان ادم کم میاره !!

GTA اسم کمی نیست و کاملا مقوله اش جدا هست .

کلا راکستار رقیب نداره !! اون MP3 هم بازی اکشن خوبی بود ولی MP نبود ( :d ) و در کل یه بازی اکشن شوتر بود و اصلا ربطی نداره سبک و سیاقش به اون دوتا !!

مهدی داری اشتباه میکنی اونم بشدت !!

اولا L.A Noire ساخت استدیو های راکستار نبود و تیم باندای ساختش پس این از این مورد و حالا بغیر از این LAN کاملا گیم پلی متفاوت و بسیار بسیار خلاقانه و پیچیده تری نسبت به اون دوتا بازی دیگه داشت و به هیچ وجه هم به اندازه اون دوتا اکشن محور نبود .

RDR هم لامصب اصلا چیزی برای گفتن نداره !! بهترین بازی OW که چه عرض کنم میشه بگی بهترین بازی نسل هست !! یکی از بهترین داستان ها و بهمراه بهترین انیمیشن هایی که میشد دید و ........ کلا زبان ادم کم میاره !!

GTA اسم کمی نیست و کاملا مقوله اش جدا هست .

کلا راکستار رقیب نداره !! اون MP3 هم بازی اکشن خوبی بود ولی MP نبود ( :d ) و در کل یه بازی اکشن شوتر بود و اصلا ربطی نداره سبک و سیاقش به اون دوتا !!

در هرصورت این نظرشخصی شماست و نه من و نه وحید جان شما , نمیتونیم نظر کسی رو تغییر بدیم ! هر کسی براساس افکار خودش نظر میده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or