Ubisoft: بازی Watch Dogs با هدف رقابت با Grand Theft Auto ساخته شده است.

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
WatchDogsPS4render-610x343.jpg

درود.

از زمانی که بازی Watch Dogs از سوی شرکت Ubisoft معرفی شد، بسیاری آن را با بازی زیبای Grand Theft Auto مقایسه می‌کنند. این در حالی‌ می‌باشد که عرضه Watch Dogs با بازی جدید Grand Theft Auto V زیاد نیست و امکان دارد در فروش W.D تاثیر بگذارد. حال با این روند ایا سران یوبی سافت این مسئله را جدی می‌دانند(؟) یا اینکه نظرات دیگری دارند. در همین راستا اقای Alain Corre از این شرکت در مورد بازی خود و Grand Theft Auto سخن گفت و اذعان کرد، "چیزی که ما از بازی Watch Dogs می‌خواهیم این است که سعی کنیم به همانند بازی GTA در سبک open-style چیزی نو را خلق کنیم ." وی در ادامه سخنان خود که در مجله Edge داشت اذعان کرد.

"بله بازی Grand Theft Auto بی‌شک یکی از نامبر وان‌ترین برند‌هایی می‌باشد که در صنعت گیم وجود دارد و همگان به این برند احترام می‌گذارند و ما نیز از بازی کردنش بسیار لذت می‌بریم. ولی بازی
Watch Dogs در نسل بعد نیز خودنمایی خواهد کرد و با ایجاد ویژگی‌های جدیدی به همانند ارتباط، تعامل و دیگر چیزها به این سبک روح و طراوت خواستی را ارائه خواهد کرد."

وی در اخر سخنان خود اضافه کرد که عرضه بازی Grand Theft Auto 5 در ماه سپتامبر هیچ مشکلی برای بازی Watch Dogs به وجود نخواهد اورد و بلعکس بسیار هم کمک خواهد کرد وی اذعان کرد این گونه بازی‌ها روحی سرگرم کنندگی را در خود دارند و ما ایمان داریم بازی WD می‌تواند طرفداران بی‌شماری برای خود جذب کند.

پیش‌بینی می‌شود بازی Watch Dogs برای پلتفرم‌های PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360 و نسل بعد کنسول ماکروسافت عرضه گردد.

gta علاوه اون قسمت جدی داستانیش همیشه کنارش یه جنبه فان هم داره ولگردی محیط های بیرون شهر جالب و جذاب و .............................
اینا رو تو هیچ بازی نمیشه پیدا کرد حتی واچ داگز

جان ِ من؟ :d
ی دمو خفن نشون دادن کار خاصی نیستا! به جای این همه هایپ رو بازی کار کنید! ماکه بدمون نمیاد یه بازیه خوب دیگه تو این سبک داشته باشیم
تاریخ دقیق انتشار v رو اعلام کردن بازم راک استار نمیاد هایپ کش کنه ملت رو

ماشالله یوبی سافت کنار ساخت بازی در زمینه تولید جُک هم کسی شده واسه خودش!.

یه چیزی اون ور تر از جک هست عملا چیز شعر گفته !!

یوبیسافت در حد و اندازه ای نیست که بخواد برای GTA رقیب بسازه !! GTA یه دنیا هست برای خودش !! عملا یه دنیای موازی !! احالا اینا میخوان با همچین جفنگیاتی یکی از بزرگترین و بهترین IP های دنیا رو بکشن پایین !!

باید خـــــعـــلی خفن باشه که بتونه با GTA رقابت کنه :d
من که کُلا با بازی و فضاش (کلاً همیشه دوس داشتم یه بازی OW توی شهر شیکاگو ببینم:d) و گیم پلیش حال میکنم، باید صبر و کرد و دید بازی نهایتاً چطور از آب در میاد.
در ضمن متن خبر رو بخونید، بعد جبهه گیری کنید. نگفتن میخوایم رقابت کنیم و این حرفا.

من که هیچوقت از این جی تی ای خوشم نیومده:dولی با این واچ داگز اساسی حال کردم.فکر کنم تا زمان عرضه،گرافیکش چندین و چند لول بهتر بشه.

خیلی به مغزشون فشار اوردن رفتن ac رو اوردن یک چند تا فیلم هم دیدن قابلیت هک رو بهش اضافه کردن:|مطمئن باشن که حتما می تون gta رو شکست بدن

شما معمولا وقتی پست میدین متن خبر رو هم می خونین یا فقط عنوان خبر رو می خونین زرتی پست میدین؟:d
بنده خدا چیزه بدی نگفته حتی از GTA هم تعریف کرده. :d

چیزی که باعث محبوبیت بالای سری gta شده اینه که گیمر حس نمی کنه یه سوپر قهرمان با قدرت های ماوراییه !
کاراکتر اصلی بازی توی سری gta یه آدم عادی مثل همه اس که فقط بخشی از بازیه نه همه اش
الان اکثر بازی ها رو ببینید همه می خوان بازیکن در نقش یه سوپر قهرمان باشه عین مارمولک از درو دیوار بالا بره از دماغش آتیش بزنه بیرون و... الی ماشاالله
هنوز که هنوزه لذتی که از این سری بردم توی هیچ بازی دیگه ایی تجربه نکردم فقط خود gta می تونه جای gta رو پر کنه

• Like
Reactions: Tommy Vercettii

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or