Ubisoft: بازی‌های The Division و The Crew نیاز به اتصال دائمی اینترنت دارند

RattleSnake

کاربر سایت
19440863532709287371.jpg

Alain Corre مدیر Ubisoft اروپا گفت:
Tom Clancy's: The Division همیشه نیاز به آنلاین بودن خواهد داشت چرا که بازی این طور طراحی و ساخته شده است. جهان این بازی همیشه آنلاین است و مثل یک دنیا واقعی است واقعیت این است شما باید همیشه آنلاین باشید. The Crew هم همین طور نیاز به اتصال دائمی به اینترنت دارد. خود شما می‌توانید در بازی با دوستانتان یا اینکه با اشخاص دیگر دیدار کنید، چرا که چیز‌های در این جهان در جریان است."

او اضافه کرد:"
ما بر open-world اعتقاد داریم. آزادی که در دنیای این بازی‌ها دارید نیازی دیگر به multiplayer نخواهد داشت، این بازی‌ها چیز‌های جدید را به گیمران ارائه می‌دهند، که نیازی به داستان نخواهند داشت. این آزادی در بازی چیزی منحصر به فردی را بوجود می‌آورد. ما تا قبل از این بازی‌ها open-worlds داشته‌ایم ولی، من فکر می‌کنم اگر شما این بازی را انجام بدهید خواهید دید این بازی open-worlds‌ای است که دومی ندارد، و ما تمام استدیو‌های خود را به این سمت سوق می‌دهیم.

The Division به نظر یک MMO است ولی این طور نیست. شما می‌توانید المان‌های MMO را در بازی‌های خوبی مثل Watch Dogs و DayZ تجربه کنید. شما باید مکان‌های زیادی را بگردید ولی این بار با دوستان خود.
The Crew هم همین طور است. شما در هرجایی می‌توانید رانندگی کنید. ولی این بازی این امکان را می‌دهد شما با دوستان خود باشید. در این مدل بازی‌ها دوستان یا رقبایتان می‌توانند به شما کمک کنند، چیزی مانند Watch Dogs که فکر نمی‌کنم قبلا چنین چیزی بوده است.
این بازی‌ها نوع جدید از open-world هستند، open-world‌هایی که نیاز به اتصال دائم به اینترنت دارند. با این حال این بازی‌ها بسیار شبیه به MMO هستند ولی MMO نیستند. دنیای این بازی‌ها بدون توقف است و مثل زندگی روزانه است. بخش بازاریابی Ubisoft این بازی‌ها را یک دنیای زنده(واقعی) می‌داند.

ما براین باوریم که موضع بخشی از تجربه‌های بزرگ است. شما بدون اینکه نیاز باشد در اتقاق نشیمن خود باشید می‌توانید به بازی کردن بپردازید. شما می‌توانید tablet یا smartphone خود را برای بازی کردن استفاده کنید تنظیم کاراکتر خود کمک به دوستان خود در حالی که شما در خانه نیستید.
ما امکانی قرار دادیم که گیمر در این جهان همیشه آنلاین باشد. این موضوع چیزی جدید و تکامل یافته‌ای است.

بازی‌های Open-world در کنسول‌های نسل بعد متفاوت هستند. Open-world در نسل جدید کانکشن است."

منبع:
1
2

آخرین ویرایش:
اتفاقا به نظر من هیچ وقت سینگل از بین نمیره تمام لذت بازی به سینگلش هست الان شاهکاری مثل last of us به خاطر سینگلش اینقدر سرو صدا کرده یا اکثر بازی های بزرگ تاریخ گیم هم به خاطر سینگلشون بوده که معروف شدند .

اتفاقا به فنا نمیره! این بازی از سری کارهای تام کلنسیه که خودش یه نویسنده زبده و کارکشته است:x

تام کلنسی اینجا بیش تر نقش یه برند و نشان ـه تجاریـو داره تا یه نویسنده
نه به اون شکل که داره تو سینما از کتاب هاش اقتباس میشه مثلا سری جک رایان :x
داره نون اسمشو میخوره :d
در هر صورت می دونم که دیر یا زود این اتفاق نامیمون می افته :-" :d
ولی بعید می دونم که شخصیت هایی مثه بوکر و الیزابت
یا جول و الـی با اون داستان ها و جزئیات
رو به این زودی ها تو مولتی ـه بازی ها شاهد باشیم :d

آخرین ویرایش:
انگار نسل بعد همه بازی ها MMO و آنلاین می شن :|

اون از Destiny که MMO هست ، TitanFall هم که گفتن سینگل نداره

اینم از The Division و The Crew

خدایا چرا وقتی من از یه بازی ای خوشم میاد ، آخرش MMO از آب درمیاد ؟ :-/

انشالا کلید روحانی کار کنه ، توی در گیر نکنه :-s بچه ها از اون کرم های ضد سوزش اگه دارید ، بمالید به اون کلیده ، یه وقت توی در گیر نکنه بدبخت بشیم :-s

تام کلنسی اینجا بیش تر نقش یه برند و نشان ـه تجاریـو داره تا یه نویسنده
نه به اون شکل که داره تو سینما از کتاب هاش اقتباس میشه مثلا سری جک رایان :x
داره نون اسمشو میخوره :d
در هر صورت می دونم که دیر یا زود این اتفاق نامیمون می افته :-" :d
ولی بعید می دونم که شخصیت هایی مثه بوکر و الیزابت
یا جول و الـی با اون داستان ها و جزئیات
رو به این زودی ها تو مولتی ـه بازی ها شاهد باشیم :d
حرفاتون رو قبول دارم ولی میشه همون شخصیت پردازی رو با همیشه آنلاین داشت و بازی همون بخش سینگل رو داشته باشه و اصلا مولتی نباشه؛ تفاوتش تو سرویس ها و امکاناتی هست که این سیستم میتونه ارائه بده! درباره این دو بازی جریان فرق داره و کلا آنلاین هست و اگه موفق باشن میتونه خیلی چیز ها رو در نسل آینده تغییر بده;;)

اتفاقا اگه خوب ساخته بشن بازی ها آنلاین بودن نه تنها ضرری نمی رسونه بلکه باعث بهتر شدن بازی هم می شه و دمو هایی که از بازی های mmo تو e3 دیدیم از نظر من خیلی جالب بود اگه اینترنت ما خوب بشه که واقعا عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or