Ubisoft بازي هاي سال مالي 2009 - 2010 را اعلام كرد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Assassins-Creed-promo-wallpaper-819.jpg

شركت Ubisoft اعلام كرد كه عناوين بسيار بزرگ و قوي در سال مالي 2009 - 2010 اين شركت عرضه خواهد شد. سال مالي Ubisoft از 1 اپريل 2009 تا 31 مارچ 2010 ادامه خواهد داشت.

Yves Guillemot مي گويد :" سال مالي 2009 -2010 سال بسيار اميد بخشي هست و تيم ما با سرعت تمام كار ميكند تا بهترين چيز ممكن براي بازيكنان تهيه كند. ما در سال مالي جديد 7 فرنچايز شامل Assassin's Creed, Splinter Cell و Ghost Recon و 4 بازي ليسانس گرفته از روي فيلم عرضه خواهيم كرد."

در اين ليست بازي هاي Assassin's Creed 2 , Splinter Cell Conviction , Anno, I am Alive, James Cameron's Avatar , قسمت جديد Teenage Mutant Ninja Turtles , و همچنين Arthur and the Invisibles و قسمت جديد سري بازي Ghost Recon وجود دارند.

همچنين Ubisoft اعلام داشت بازي I am Alive با كمي تاخير عرضه خواهد شد براي همين در ليست مالي انها قرار گرفته است و اين بازي براي X360 , PS3 عرضه خواهد شد. در اظهار نظري ديگر اين شركت اعلام كرد Splinter Cell Conviction همچنان يك بازي انحصاري براي X360 است و براي PS3 عرضه نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
شما نباید با من که تازه پست میدم در این انجمن اینطوری رفتار کنی , منو برونی ,
من تازه پست میدم بلاخره زمان میبره که پخته بشم ,
کی میشه شما پخته شی تا دیگه شاهد اینگونه بحث ها نباشیم.
همه نمونه کاربر دیده بودیم ولی این رقمی شو ندیدم بودیم که یک نفر بیاد با این اطمینان در رابطه با تاریخ عرضه ی بازیها پیش بینی کنه در صورتی که خود شرکت هم چیز دیگه ای گفته !
خواهشا تمومش کن دیگه.تو این چند روزه به انداره کافی استفاده کردیم.

خیلی افتضاحه که یه بازی تاریخ انتشارش سه سال عقب بیفته ... ولی خب شاید در بهتر شدن بازی کمک کرده باشه ...
البته پریشب خوابی دیدم که در نقش Sam Fisher Double Agent داشتم تو رودخانه های Far Cry 2 شنا می کردم :biggrin1:

دیگه واقعا داره حقم خورده میشه , بی تقصیری که باتقصیر باید شناخته بشه .
مثل اینکه بعضیها خوب نوشته های من رو متوجه نشدند .
راجب تاریخ عرضه این سه بازی Splinter Cell : Conviction , Assassins Creed , I AM Alive
صحبت شد من هم پیشبینی کردم و دلایل و نظراتمو گفتم و همشم گفتم , به نظر من
پستهاش هست هم دلایل و هم کلمه به نظر من .
دیگه نمی دونم چرا همه یکدفعه از من نقل قول کردن , نقل قول کردن اشکال نداره , ولی نقل قولی کردند که انگار حتی 10 درصدم احتمال درست بودن پیشبینیهام نیست .
من که گفتم بنظر من ,
شماها هم می خواید جواب بدید طوری جواب ندید که انگار هرچی شما میگید درسته , شما هم دلایل خودتون رو بیارید و بگید به نظر من به این و اون دلیل اینطوری نمیشه و نظرات شما اشتباست ,
منم اگر باز دلیلی داشتم میگم نداشتم صبر میکنیم تا ببنیم پیشبینیه اون کسی که پیش بینی کرده درست در میاد یا نه .
پیشبینی هست و در اینده مشخص میشه .

این مقتدر جلوه دادن نیست این حرفی که دوستمون دارن نقل AC2 :love:میزنن درست نیست یا I AM ALIVE من اطلاعاتی در مورد Sc ندارم ولی تا این حد میدونم وقتی سازنده میخواد یه بازی رو به صورت 3 گانه بیرون بده دیگه نمیخواد که از اول بشینه طراحی محیط کنه یا موتور بازی رو برنامه ریزی کنه تا این جایی که اطلاع دارم از همون موتوز یا تقویت شده همون موتور استفاده میکنه الان نزدیکه 1 سال 3 4 ماه هست که AC ریلیس شده پس با این حساب باید روش کار شده باشه روی بازی همون طور که یوبی سافت فروردین بود بازی pop رو برای همون سال تایید کرد و 6 7 ماه بعدم بازی اومد این دلیل نمیشه که همون موقع بازی استارتش برای ساخت زده شده باشه در کل نظر من اینه این بازی AC 2 :love: دسامبر 2009 دیگه خیلی طول بکشه jan 2010 بیشتر نمیشه:p

شما هم شامل همونایی میشین که فکر میکنن هرچی میگه درسته .
ولی با این حساب این دلایل من راجب Assassins Creed 2 بود . بعضی ها قبول دارن بعضی ها ندارن .
ولی بازی مثل Assassins Creed که بین 1 تا 2 سال پیش عرضه شده (با توجه به زمان عرضه نسخه PC و کنسولها ) و رو نسل جدید هم تجربه شده و Action Adventure گردش ازاد هم بوده که معمولا زود به زود هوس نمیشه یکم زوده که قبل سال 2010 بیاد .

راجب Assassins Creed 2 در سال 2010 میاد .

یکی از پستهام هم پاک شده یه دلیل دیگه توش بود .

خواب من که حرف بی ربطی نزدم .

کسی اینجا گزارشی رد نکرده یکم با دقت بخونید ! ;) کسری گفته اگه اطلاعات اشتباه بدید دفعه ی بعدی گزارش میدم...!

دوست عزیز ما بحثمون اینجا گزارش رد کردن یا نکردن نبود .
این لحن صحبت با ادم مجرم هست این روش صحبت کردن درست نیست ,
برا منی که هیچ حرف بد , فحش , حرف بی ربط , دلایلی غیر قابل شدن که نزدم .
پیشبینیمو کردم و گفتم بنظر من .
از این به بعد کلی هست با شما نیست
اصلا شماها از کجا میدونید این سازنده ها هرچی گفتن درسته .
اومدیم زلزله اومد اومدیم اطلاعاتشون پاک شد اومدیم جایی که کار می کردن اتیش گرفت . ( اینها مثال بود ) همه چیز امکان داره .
تازه من دلایلم چیزهای دیگه بودن .

بین دوست عزیز من بحث شما ها رو نخوندم فقط همین پست های اخر رو خوندم و کاری هم به بحث تاریخ اومدن بازی ها ندارم!
این طور احساس کردم که شما در در مورد تاریخ عرضه ی AC2 نظری داشتی ولی خب مثل اینکه اشتباه هست و کسری اومده درستش رو گفته و بازم به نظرم منظور کسری اینه که هر چیزی که فکر میکنین درسته نگیم و بیشتر تحقیق کنیم و هر چیزی رو به پای نظر شخصی نزاریم که کسی میاد بخونه و اطلاعی نداشته باشه دچار مشکل نشه...
ببخشید پرحرفی کردم
موفق باشی

جز تاپیک های استثنایی بود که توش دعواهای فن بوی ها نبود و تاپیک ارومی به نظر میومد ولی این هم که این جوری نابود شد!:biggrin1:

کی میشه شما پخته شی تا دیگه شاهد اینگونه بحث ها نباشیم.
همه نمونه کاربر دیده بودیم ولی این رقمی شو ندیدم بودیم که یک نفر بیاد با این اطمینان در رابطه با تاریخ عرضه ی بازیها پیش بینی کنه در صورتی که خود شرکت هم چیز دیگه ای گفته !
خواهشا تمومش کن دیگه.تو این چند روزه به انداره کافی استفاده کردیم.

اول من بگم این اخرین نوشتم در این تاپیک در مورد این بحث است .
چون دوست ندارم مشکلی برای این تاپیک پیش بیاد .
اخه دیگه مگر میشه درباره این حرف پاسخ نداد .
این چه حرفیه شما کی می خوای پخته بشی , من خودم خیلی پخته هستم شما مطمئن باش ولی چون تازه در انجمن بازی پست میدم نیاز به زمان هست تا جو , و کلا یه چیزهایی ادم میاد دستش .
من کی با اطمینان حرف زدم گفتم به نظر من به این و اون دلیل اینطوری میشه .

البته اگر ما حرف های سازنده ی بازی رو درست ندونیم حرف های شما هم برای ما اهمیت چندانی نداره.
بعد آدم مجرم؟
جالب بود واقعا.

من گفتم تو بیا حرف من برات اهمیت داشته باشه . راجب بقیه حرفت هم یکم فکر بکن .

به خدا خسته شدم انقدر جواب دادم , نمیشه هم جواب ندم , چون حرفهای بی ربطی نزدم , دستهام درد گرفتن از بسکی نوشتم .
در اخر بازم میگم دیگه با این تاپیک کاری ندارم و مطمئنم که ادمهایی هستند منطقی که بدون توجه به درجه و مسائل دیگر خودشون قضاوت می کنند .

آخرین ویرایش:
من نمی دونم چه مشکلی وجود داره!!! منبع که موجوده و در صلاحیت ترجمه کسری هم شکی وجود نداره!!!

این بحث ها بیهوده است چون همه چیز مشخصه و من خودم هم خوندم کاملا درست ترجمه شده بود.

به خدا خسته شدم انقدر جواب دادم , نمیشه هم جواب ندم , چون حرفهای بی ربطی نزدم , دستهام درد گرفتن از بسکی نوشتم .
لازم نیست این قدر بنویسید و یکم استراحت کنید.
در اخر بازم میگم دیگه با این تاپیک کاری ندارم و مطمئنم که ادمهایی هستند منطقی که بدون توجه به درجه و مسائل دیگر خودشون قضاوت می کنند .
100% همینطوره و مطمئنا خیلی ها هم انگلیسی هم بلدند و ترجمه می کنند و نیازی به تکذیب نیست.

ببین دوست من گفتم این نظر من هست در ضمن شما ادعا میکنی که همه دارن چرت میگن جز خودم این جور حرف زدن درست نیست در ضمن دوست ما فقط خبرو گفتن دیگه هم نمیخوام بحث کنم ولی مثل اینکه شما کلا تو کاره ریلیس بازیها هستید

بازیه L.A. Noire به نظر میاد یکی از بازیهای بزرگ و قشنگ بشه .
هم بخاطر خرج زیاد و هم بخاطر جو و حال و هواش که میبرت به قتلهای زنجیره ای اطراف سال 1940 که با توجه به گرافیک بالاش و رنگبندیش که به این کارگاه بازیها و اون زمان خیلی می خوره چیز جالبی هست .
فقط اگر Action هم بهش اضافه کنن خوب میشه چون سبکش رو بعضی جاها زده Adventure همش فکری بازی باشه تکراری و از جذابیتش میفته .
تاریخ عرضه .
اگر بخوایم Take Two , زیر مجموعه هاش رو یکی بدونیم امسال با توجه به اومدن Mafia 2 که تقریبا هم سبک هم هستند , شانس عرضش کمه .
ولی اگر جدا بدونیم امسال Rockstar بازی انچنانی نداره برا عرضه نداره و عرضه این بازی می تونه کمک خوبی براش باشه .
و احساس میشه خودشون , سازنده ها , علاقه ای به عرضه بازی در سال 2009 ندارن
امسال Ubisoft چی رو بترکونه بغیر از I AM Alive بازیه خوب و بزرگ دیگه ای نداره , مطمئنا Splinter Cell : Conviction , Assassins Creed 2 در سال 2009 منتشر نمی شند ولی Ghost Recon شاید بیاد , پس عنوانی که معرفی شده باشه و بزرگ باشه بغیر از I AM Alive در سال 2009 نداره .
Assassins Creed 2 که اصلا راجبش حرف نزنم بهتره چون یک درصد هم احتمال اومدنش قبل شش ماه دوم سال 2010 وجود نداره .
Splinter Cell : Conviction هم احتمالش خیلی کمه بیاد ولی اگر هم بازی اماده بشه هم خود Ubisoft و هم خود Microsoft موافق عرضه بازی در سال 2009 نیستن .
براچی نیستن
چون این بازی ازقرار معلوم حداقل تا قبل از عرضه در انحصار ماکروسافت هست پس چون امسال بر روی کنسولهای ماکروسافت Alan Wake عرضه میشه از اونجایی هم که تقریبا هم سبک هم شدن منطق حکم میکنه Ubisoft این بازی رو منتشر نکنه .
خود ماکروسافت هم دوست نداره بیاد چون هم بخاطر Alan Wake که امسال داره حداقل امسال از این سبک ساپورته و نگرانی نداره از طرفی هم چون God Of War 3 در سال 2010 میاد و در انحصار Sony هست می خواد یه عنوان بزرگ در سال 2010 در مقابلش داشته باشه .
راستی تو که اینقدر پیش گویی میکنی بگو مافیا کی میاد جان کیا نندازش 2012 که بعد TAKE TWo هم جو گیر میشه حرفتو قبول میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or