Ubisoft بازي هاي سال مالي 2009 - 2010 را اعلام كرد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Assassins-Creed-promo-wallpaper-819.jpg

شركت Ubisoft اعلام كرد كه عناوين بسيار بزرگ و قوي در سال مالي 2009 - 2010 اين شركت عرضه خواهد شد. سال مالي Ubisoft از 1 اپريل 2009 تا 31 مارچ 2010 ادامه خواهد داشت.

Yves Guillemot مي گويد :" سال مالي 2009 -2010 سال بسيار اميد بخشي هست و تيم ما با سرعت تمام كار ميكند تا بهترين چيز ممكن براي بازيكنان تهيه كند. ما در سال مالي جديد 7 فرنچايز شامل Assassin's Creed, Splinter Cell و Ghost Recon و 4 بازي ليسانس گرفته از روي فيلم عرضه خواهيم كرد."

در اين ليست بازي هاي Assassin's Creed 2 , Splinter Cell Conviction , Anno, I am Alive, James Cameron's Avatar , قسمت جديد Teenage Mutant Ninja Turtles , و همچنين Arthur and the Invisibles و قسمت جديد سري بازي Ghost Recon وجود دارند.

همچنين Ubisoft اعلام داشت بازي I am Alive با كمي تاخير عرضه خواهد شد براي همين در ليست مالي انها قرار گرفته است و اين بازي براي X360 , PS3 عرضه خواهد شد. در اظهار نظري ديگر اين شركت اعلام كرد Splinter Cell Conviction همچنان يك بازي انحصاري براي X360 است و براي PS3 عرضه نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
مستر !! يك كم خبر بخون.

سال مالي يوبي از آوريل هست تا مارس يعني از Q2 2009 تا Q1 2010 بعد چه طوري AC توي Q 4 مياد؟

شما رو حرفهای سازنده ها تا زمان عرضه بازی زیاد حساب نکن .
مگر همین Splinter Cell : Conviction قرار نبود در سال 2007 بیاد مگر قرار نبود در سال 2008 بیاد , دیدید که عرضه نشدند .
میبینید که رو حرف سازنده ها نباید زیاد حساب کرد .
بعد راجب زمان عرضه Assassins Creed 2 من گفتم در سال 2010 میاد و بعدش گفتم شش ماهه دوم سال 2010 یعنی Q3 , Q4 سال 2010 میشه .

دقيقا همون مورد بالا اين بازي ها تمام براي 2009 هستند و سه ماه هم در 2010 ...

تو این قسمت یه توضیحی راجب Splinter Cell Conviction بدم .
من گفتم این بازی در شش ماهه اول سال 2010 میاد که گیریم که حرف سازنده ها درست باشه پس Q1 بهش می خوره .

آقا اين ديگه حرف بودا !!! كجاي SC با AW شبيه اند ؟ SC يك بازي سوم شخص اكشن مخفي كاري است ، AW يك بازي سوم شخص ترسناك هست سبكش يك اسم خوبي داشت يادم رفته.

در كل اصلا ربطي بهم ندارند سوني توي 2009 به احتمال زياد Heavy Rain داره كه يك عنوان رقيب AW ميتونه باشه هرچند معتقدم سبكشون شديدا با هم متفاوت.

درضمن هنوز بازي هاي زيادي كه مايكروسافت براي 2010 رو نكرده.

كلا شما شك نكن اين بازي ها تا قبلا ز 2011 مياد.

میثم جان دیگه این حرفات رو چه کنم :biggrin1:

خود سازنده ها هم گفتن می خوایم بازی رو از حالت تاریک و محیط های بسته در بیاریم و به محیط های باز و محیط های روشن ببریم و گردش ازاد هم بهش اضافه کنیم .
پس تقریبا شبیه Alan Wake میشه , برداشت من که اینه .
تازه من هم تو نوشتم گفتم تقریبا شبیه هم دیگن , این هم نوشته سابق من .

چون این بازی ازقرار معلوم حداقل تا قبل از عرضه در انحصار ماکروسافت هست پس چون امسال بر روی کنسولهای ماکروسافت Alan Wake عرضه میشه از اونجایی هم که تقریبا هم سبک هم شدن منطق حکم میکنه Ubisoft این بازی رو منتشر نکنه .

اون سبکی هم که گفتی فکر کنم Survival Horror باشه
اگر این حرف که در نقل قول قرمز کردم در جواب صحبت من بود من اسمی از SONY و Heavy Rain نبردم و فعلا نظری راجب این بازی ندارم
و چیزی از رقابت بین Alan Wake و Heavy Rain هم نگفتم .
و هم سونی و هم ماکروسافت مسلما عنوانهایی برای معرفی در سال 2010 دارند .
چون از سال 2010 رقابت برای نسل بعد کلید اصلیش خورده میشه .
ولی اینها پیشبینیهای من راجب عرضه این بازیها بود .
به هر حال اینا پیش بینی هستند و پیش بینی هرکسی ممکنه اشتباه در بیاد .

بعد راجب زمان عرضه Assassins Creed 2 من گفتم در سال 2010 میاد و بعدش گفتم شش ماهه دوم سال 2010 یعنی Q3 , Q4 سال 2010 میشه .
یعنی ساله 2010 میاد؟؟!!!!!!!!!!!!!!:(:((
چرا اینقدر دیر؟؟؟
مگه الان کاراشو نکرده

یعنی ساله 2010 میاد؟؟!!!!!!!!!!!!!!:(:((
چرا اینقدر دیر؟؟؟
مگه الان کاراشو نکرده

دوست عزیز اینا پیش بینی بود که من با توجه به دلیلهایی که اوردم به نظرم اتفاق بیفتن ,
این دلایل
ولی بازی مثل Assassins Creed که بین 1 تا 2 سال پیش عرضه شده (با توجه به زمان عرضه نسخه PC و کنسولها ) و رو نسل جدید هم تجربه شده و Action Adventure گردش ازاد هم بوده که معمولا زود به زود هوس نمیشه یکم زوده که قبل سال 2010 بیاد .
خود Ubisoft هم گفت تا تقاضا زیاد نشده ما بازی رو عرضه نمی کنیم .
شروع ساختش هم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم 2008 شروع شده .

قبل از پست دادن به اين فكر كنيد كسي كه خبر رو اينجا قرار ميده , خبر از خودش در نمياره بلكه خبر از روي منبع مي نويسه.
!!
مگه من گفتم تو خبر از خودت دراوردی؟؟؟؟
من خبری که تو گذاشتی رو نظر خودم رو دادم.
حالا چرا بهت بر میخوره؟

دوست عزیز اینا پیش بینی بود که من با توجه به دلیلهایی که اوردم به نظرم اتفاق بیفتن ,
این دلایل
ولی بازی مثل Assassins Creed که بین 1 تا 2 سال پیش عرضه شده (با توجه به زمان عرضه نسخه PC و کنسولها ) و رو نسل جدید هم تجربه شده و Action Adventure گردش ازاد هم بوده که معمولا زود به زود هوس نمیشه یکم زوده که قبل سال 2010 بیاد .
خود Ubisoft هم گفت تا تقاضا زیاد نشده ما بازی رو عرضه نمی کنیم .
شروع ساختش هم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم 2008 شروع شده .
من موندم شما روی چه حسابی انقدر با اطمینان میگی که امکان عرضه AC 2 تو 6 ماه اول 2010 نیست در حالی که خود Ubisoft اعلام حداقل این بازی‌ها تا مارچ 2010 عرضه میشن ؟ همین مطلب در مورد SC هم صدق میکنه
متاسفانه دلایلتون هم اصلا قابل قبول نیست

وقتی Ubisoft خودش میگه ما این بازی‌ها رو تو سال مالی 2009-2010 عرضه میکنیم دیگه جای بحث نداره!!

من موندم شما روی چه حسابی انقدر با اطمینان میگی که امکان عرضه AC 2 تو 6 ماه اول 2010 نیست در حالی که خود Ubisoft اعلام حداقل این بازی‌ها تا مارچ 2010 عرضه میشن ؟ همین مطلب در مورد SC هم صدق میکنه

وقتی Ubisoft خودش میگه ما این بازی‌ها رو تو سال مالی 2009-2010 عرضه میکنیم دیگه جای بحث نداره!!

اول بگم من که حرفه بدی نزدم همه یه نقل قول از من کردید البته اشکال نداره نقل قول کردن
ولی یه حالتی نقل قول کردید که انگار حتی 10 درصد هم احتمال درست بودن پیشبینیهام نیست .
یه بار دیگه بگم رو حرف سازنده ها زیاد نباید حساب کرد ( خودتون که بهتر میدونید )
یه مثال از عنوانهای خود Ubisoft عنوان Brothers In Arms : Hells Highway دیدید هی گفتن الان میاد ولی هی تاخیر می خورد .
همین Splinter Cell : Conviction هم همینطور .
الانم میگم Splinter Cell : Conviction شش ماه اول سال 2010 میاد , ممکنه سال 2009 اماده بشه ولی به نظر من بعیده در این سال بیاد .
راجب Assassins Creed 2 در سال 2010 میاد .
و اینو مطمئن هستم ( فکر کنم شماها هم قبول داشته باشید ) که Assassins Creed 2 بعد از اومدن Splinter Cell : Conviction عرضه میشه . برا این موضوع هم دلایلم در پستهای قبل هستن .
هرچند که این پیشبینیها به مرور زمان مشخص میشه .
و پیشبینی هست یا درست یا غلط .
به هرحال اگر کسی از پیشبینیهام راجب این دو سه تا بازی خسته شده , ببخشید
چون دوست دارم چیزهایی که تو فکرم راجب بازی هست رو در این انجمن بگم .

من موندم شما روی چه حسابی انقدر با اطمینان میگی که امکان عرضه AC 2 تو 6 ماه اول 2010 نیست در حالی که خود Ubisoft اعلام حداقل این بازی‌ها تا مارچ 2010 عرضه میشن ؟

ببینم رفیق اگه گفه حداقل تا مارچ سال 2010 میخوام بدونم اگه تاخیری داشته باشه تقریبا چقدر هست؟؟!!!
ممنون

Far Cry شماره دومش هم به زور اومده بود...بازی ای نبود که شماره های بعدیش بیاد...
با توجه به اینکه شماره دومش هم طرفداران رو اصلا راضی نکرد

قبل از اینکه نسخه دوم far cry عرضه بشه قسمت بعدیش تایید شد !

با توجه به اینکه شماره دومش هم طرفداران رو اصلا راضی نکرد

ولی فروش خوبی داشت ! اونقدر ها هم که میگید مشکلی نداشت ! فقط داستان ضعیف ! و انجام دادن ماموریت ها هم یکم وقتگیر بود ( از این سز نقشه باید بری اون سر نقشه و تو این راهها دوباره دشمنا رو بکشی ! ;) )
این چنتا مورد باعث شد که این بازی طرفدارهای خاصی پیدا کنه و یکم سلیقه ای بشه !

چون این بازی ازقرار معلوم حداقل تا قبل از عرضه در انحصار ماکروسافت هست پس چون امسال بر روی کنسولهای ماکروسافت Alan Wake عرضه میشه از اونجایی هم که تقریبا هم سبک هم شدن منطق حکم میکنه Ubisoft این بازی رو منتشر نکنه .
ببين دوست من ، اين بازي SC اصلا سبك و سياقش با AW فرق داره علت تاخيرش هم اين بوده كه سازندگان تصميم گرفتن كلا بازي رو از نو برگردونند مثل قبل كنند ولي حتي اگرم روز بود باز هم فرق داشت.

البته من يك توضيح بدم اينجا بايد حداكثر بكار ميبردي! يعني تا مارس 2010 حداكثر زماني كه ميتونه اين بازي عرضه بشه.

حداقل : آوريل 2009
حداكثر : مارس 2010 و...

اون سبکی هم که گفتی فکر کنم Survival Horror باشه
اين كه ميشه ترسناك! اگر بخواي سبكش دقيق پيگيري ميكنم بهت ميگم.

موفق باشيد.

ببینم رفیق اگه گفه حداقل تا مارچ سال 2010 میخوام بدونم اگه تاخیری داشته باشه تقریبا چقدر هست؟؟!!!
ممنون

به هر شکل این بازی تا 2011 میاد .
اگر بخوایم مبنا رو 2009 October به بعد بزاریم .
یعنی بین 9 ماه تا 2 سال دیگه میاد .
اگر نظر من بود بر حسب همین January 2009 که حساب کنیم 1 سال و 3 ماه تا 2 سال دیگه میاد .

به هر شکل این بازی تا 2011 میاد .
اگر بخوایم مبنا رو 2009 October به بعد بزاریم .
یعنی بین 9 ماه تا 2 سال دیگه میاد .
اگر نظر من بود بر حسب همین January 2009 که حساب کنیم 1 سال و 3 ماه تا 2 سال دیگه میاد .
اين بار اخر هست كه توضيح ميدم در اين زمينه دفعه بعدي گزارش تخلف شما به خاطر دادن و پا فشاري بر روي اطلاعات غلط داده ميشه

1 - استوديو Darkwork از بعد از Cold Fear هيچ پروژه اي نداشته و بر روي I am Alive كار مي كرده. اين بازي هم در E3 2008 معرفي نشده بود. حدود 2ماه قبل از E3 معلوم شد اين بازي در حال ساخت هست و دقيقا توي مشخصات گفته شده بود بازي بهار 2009 عرضه ميشه. دوستاني كه فكر مي كنند ساخت بازي تازه شروع شده اين خبر اولين خبر تاييد شدن I am Alive بوده.
Ubisoft has revealed today that it will be showing a new action game during E3 2008 called I Am Alive, for Xbox 360, PlayStation 3 and PC. Jade Raymond (Assassin's Creed) is working on the project that has been in development for nearly 3 years at Darkworks.

The first details reveal that the game is set for release in spring 2009, and will be a survival game that takes place after an earthquake in Chicago. No weapons will be available to the player, it will be in first person and is said to be more like Mirror's Edge.

نكته بعدي در مورد Splinter Cell . اين بازي قرار بود اواخر سال 2007 عرضه بشه اما تنها علت تاخير بازي اين بود كه بعد از Ubisoft Gamers Day 07 كه اگه اشتباه نكنم توي ماه مي برگذار شد واكنش منفي نسبت به بازي زياد بود. توي اون همايش بازي به قدري اماده بود كه يك دمو قابل بازي براش عرضه شد. و قرار بود نوامبر 2007 بياد. اما بعدا تيم سازنده بازي رو از صفر شروع كرد. مدير عامل Ubisoft در تابستان امسال زماني كه خبر تاخير SC:C داد گفت اين بازي براي ما خيلي مهم است براي همين بايد از كيفيت بازي مطمئن شويم. مطمئنا بازي وقتي از اول ساختش شروع شده بايد همانقدر طول بكشه. پس انقدر نگيد اين بازي الكي تاخير خورد پس بقيه بازي ها هم تاخير مي خوره.

3 - مورد بعدي در مورد Assassins Creed 2 كه واقعا داره روي اعصاب من راه ميره. ببنيد يك فرنچايز زماني كه ساختش شروع ميشه عوامل زيادي درش دخيل هست. ساخت موتور. شخصيت . طرح نهايي و.... . بازي AC 2 الان تمام وسايل برايش اماده هست چون خط مشي خودش را تعيين كرده. از زماني كه بازي در سال 2005 معرفي شد قرار بود يك سه گانه باشه. و شما مطئئن باشيد بعد از قسمت اول ساخت بازي شروع شده. شما هم خواهشا با توجه به اينكه نه توي Ubisoft كار مي كني نه خبر هاشو دنبال مي كنيد انقدر روي نظراتتون پا فشاري نكنيد. در مورد اون حرفتون هم كه گفتيد Ubisoft قبلا گفته عجله اي براي ساخت بازي نداره در صورتي درست بود كه اين بازي توي ليست مالي امسال قرار نمي گرفت. ماه جولاي مسئولان Ubisoft اعلام كرد كه نميخواد بلاي قسمت دوم و سوم POP بر سره AC 2 بياد. براي همين زماني بازي رو عرضه خواهند كرد كه بازي اماده باشه. وقتي اين بازي توي ليست مالي امسال باشه حتما امسال عرضه ميشه و چون اين بازي به قدري پر فروش هست و پر طرفدار مطمئنا Ubisoft اين ريسك نميكنه كه بازي بعد از دسامبر عرضه كنه.
..........
ديگه بعد از اين پستي نميدم. حرفام خيلي واضح بود و اصلا دوست ندارم باز هم اطلاعات غلط شما رو ببينم

اين بار اخر هست كه توضيح ميدم در اين زمينه دفعه بعدي گزارش تخلف شما به خاطر دادن و پا فشاري بر روي اطلاعات غلط داده ميشه

1 - استوديو Darkwork از بعد از Cold Fear هيچ پروژه اي نداشته و بر روي I am Alive كار مي كرده. اين بازي هم در E3 2008 معرفي نشده بود. حدود 2ماه قبل از E3 معلوم شد اين بازي در حال ساخت هست و دقيقا توي مشخصات گفته شده بود بازي بهار 2009 عرضه ميشه. دوستاني كه فكر مي كنند ساخت بازي تازه شروع شده اين خبر اولين خبر تاييد شدن I am Alive بوده.

نكته بعدي در مورد Splinter Cell . اين بازي قرار بود اواخر سال 2007 عرضه بشه اما تنها علت تاخير بازي اين بود كه بعد از Ubisoft Gamers Day 07 كه اگه اشتباه نكنم توي ماه مي برگذار شد واكنش منفي نسبت به بازي زياد بود. توي اون همايش بازي به قدري اماده بود كه يك دمو قابل بازي براش عرضه شد. و قرار بود نوامبر 2007 بياد. اما بعدا تيم سازنده بازي رو از صفر شروع كرد. مدير عامل Ubisoft در تابستان امسال زماني كه خبر تاخير SC:C داد گفت اين بازي براي ما خيلي مهم است براي همين بايد از كيفيت بازي مطمئن شويم. مطمئنا بازي وقتي از اول ساختش شروع شده بايد همانقدر طول بكشه. پس انقدر نگيد اين بازي الكي تاخير خورد پس بقيه بازي ها هم تاخير مي خوره.

3 - مورد بعدي در مورد Assassins Creed 2 كه واقعا داره روي اعصاب من راه ميره. ببنيد يك فرنچايز زماني كه ساختش شروع ميشه عوامل زيادي درش دخيل هست. ساخت موتور. شخصيت . طرح نهايي و.... . بازي AC 2 الان تمام وسايل برايش اماده هست چون خط مشي خودش را تعيين كرده. از زماني كه بازي در سال 2005 معرفي شد قرار بود يك سه گانه باشه. و شما مطئئن باشيد بعد از قسمت اول ساخت بازي شروع شده. شما هم خواهشا با توجه به اينكه نه توي Ubisoft كار مي كني نه خبر هاشو دنبال مي كنيد انقدر روي نظراتتون پا فشاري نكنيد. در مورد اون حرفتون هم كه گفتيد Ubisoft قبلا گفته عجله اي براي ساخت بازي نداره در صورتي درست بود كه اين بازي توي ليست مالي امسال قرار نمي گرفت. ماه جولاي مسئولان Ubisoft اعلام كرد كه نميخواد بلاي قسمت دوم و سوم POP بر سره AC 2 بياد. براي همين زماني بازي رو عرضه خواهند كرد كه بازي اماده باشه. وقتي اين بازي توي ليست مالي امسال باشه حتما امسال عرضه ميشه و چون اين بازي به قدري پر فروش هست و پر طرفدار مطمئنا Ubisoft اين ريسك نميكنه كه بازي بعد از دسامبر عرضه كنه.
..........
ديگه بعد از اين پستي نميدم. حرفام خيلي واضح بود و اصلا دوست ندارم باز هم اطلاعات غلط شما رو ببينم

من به کسی اطلاعات غلط ندادم .
هرچی که گفتم قبلش یه بنظر من گفتم این که دیگه مشکلی نداره .
شما دوست عزیز یکم تند نرفتی , گزارش تخلف .
من نه حرف بدی زدم , نه فحشی دادم , نه حرف بی ربط نسبت به اون تاپیک زدم , نه حرفی زدم که اصلا منطقی نباشه .
گفتم به نظر من به این دلیل به اون دلیل و از اونجایی که رو حرف سازنده ها بعضی وقتها نمیشه حساب کرد به نظر من این بازیها در این تاریخها عرضه میشن .
بنظر خودم حرفهای منطقی زدم .
منم که پست قبلیم گفتم که اگر کسی خسته شده راجب زمان عرضه این دو سه تا بازی , ببخشید ,
شما نباید با من که تازه پست میدم در این انجمن اینطوری رفتار کنی , منو برونی ,
من تازه پست میدم بلاخره زمان میبره که پخته بشم ,
شما بجای اینکه بیای منو راهنمایی بکنی بگی اینجا جوش اینطوره , اومدی برا من گزارش تخلف , رو اعصابم راه میره , دوست ندارم بازهم اطلاعات غلط شما رو ببینم , از اینجور چیزها میگید .
تازه من بنظر خودم چیزها و حرفهای منطقی و شدنی زدم .
خواب من که اطلاعات رسمی راجب عرضه بازی و غیره راجب این مسئله ندادم همش گفتم بنظر من .
هرچند من تجربم تو اینترنت زیاده و سایتهایی هم دارم , ولی با توجه به علاقه ای که به گیم دارم اومدم حرفای فکر و دلمو در مورد بازی اینجا بگم .
ولی عضو جدیدی که بالا اواترم نوشته در حرفای شما بی تاثیر نبوده .
من که ادم الکی نیستم بخواد اینطور باهام رفتار بشه و بی منطق هم نیستم . اینو در پستهای قبلیم میشه متوجه شد .
و اگر وقت کردید یه سری به پستهای قبلیم بزنید , 50 تا بیشتر نیستن بعضیهاشون رو بخونید خودتون قضاوت کنید .
انتظار نداشتم اینطور باهم حرف زده شه اونم از یکی از کسایی که اخبار رو میزاره .
من که دشمن کسی نیستم و نمی خوام دشمن داشته باشم , می خوام با همه دوست باشم .

آخرین ویرایش:
بله من هم با این دوستمون موافقم ایشون نظر خودشونو گفتن نگفتن که بازی حتما" تو این تاریخ عرضه میشه
شما هم به عنوان تحریریه سایت که الگوی دیگر کاربران محسوب میشه باید با ملایمت و منطق برخورد کنید نه اینکه گزارش تخلف رد کنید و باعث آزار و اذیت کاربران بشین
با توجه به اینکه ایشون عضو جدید هستن!!
نمیدونم چرا اینجا همه دوست دارن خودشونو مقتدر جلوه بدن:laughing::laughing:

بله من هم با این دوستمون موافقم ایشون نظر خودشونو گفتن نگفتن که بازی حتما" تو این تاریخ عرضه میشه
شما هم به عنوان تحریریه سایت که الگوی دیگر کاربران محسوب میشه باید با ملایمت و منطق برخورد کنید نه اینکه گزارش تخلف رد کنید و باعث آزار و اذیت کاربران بشین
با توجه به اینکه ایشون عضو جدید هستن!!
نمیدونم چرا اینجا همه دوست دارن خودشونو مقتدر جلوه بدن:laughing::laughing:
این مقتدر جلوه دادن نیست این حرفی که دوستمون دارن نقل AC2 :love:میزنن درست نیست یا I AM ALIVE من اطلاعاتی در مورد Sc ندارم ولی تا این حد میدونم وقتی سازنده میخواد یه بازی رو به صورت 3 گانه بیرون بده دیگه نمیخواد که از اول بشینه طراحی محیط کنه یا موتور بازی رو برنامه ریزی کنه تا این جایی که اطلاع دارم از همون موتوز یا تقویت شده همون موتور استفاده میکنه الان نزدیکه 1 سال 3 4 ماه هست که AC ریلیس شده پس با این حساب باید روش کار شده باشه روی بازی همون طور که یوبی سافت فروردین بود بازی pop رو برای همون سال تایید کرد و 6 7 ماه بعدم بازی اومد این دلیل نمیشه که همون موقع بازی استارتش برای ساخت زده شده باشه در کل نظر من اینه این بازی AC 2 :love: دسامبر 2009 دیگه خیلی طول بکشه jan 2010 بیشتر نمیشه:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or