Ubisoft بازي هاي سال مالي 2009 - 2010 را اعلام كرد

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Assassins-Creed-promo-wallpaper-819.jpg

شركت Ubisoft اعلام كرد كه عناوين بسيار بزرگ و قوي در سال مالي 2009 - 2010 اين شركت عرضه خواهد شد. سال مالي Ubisoft از 1 اپريل 2009 تا 31 مارچ 2010 ادامه خواهد داشت.

Yves Guillemot مي گويد :" سال مالي 2009 -2010 سال بسيار اميد بخشي هست و تيم ما با سرعت تمام كار ميكند تا بهترين چيز ممكن براي بازيكنان تهيه كند. ما در سال مالي جديد 7 فرنچايز شامل Assassin's Creed, Splinter Cell و Ghost Recon و 4 بازي ليسانس گرفته از روي فيلم عرضه خواهيم كرد."

در اين ليست بازي هاي Assassin's Creed 2 , Splinter Cell Conviction , Anno, I am Alive, James Cameron's Avatar , قسمت جديد Teenage Mutant Ninja Turtles , و همچنين Arthur and the Invisibles و قسمت جديد سري بازي Ghost Recon وجود دارند.

همچنين Ubisoft اعلام داشت بازي I am Alive با كمي تاخير عرضه خواهد شد براي همين در ليست مالي انها قرار گرفته است و اين بازي براي X360 , PS3 عرضه خواهد شد. در اظهار نظري ديگر اين شركت اعلام كرد Splinter Cell Conviction همچنان يك بازي انحصاري براي X360 است و براي PS3 عرضه نخواهد شد.

آخرین ویرایش:
سلام
ممنون از خبرت فقط گوست رکون عشق البته بقیه هم شاخن ولی بازی گوست رکون 2 انچنان حالی به ما داد که تا ابد در یاد من میمونه هنوزم بازیش میکنم اینقدر این بازی دوست داشتم که هم باسه 360 گرفتم هم باسه ps3
به هر حال از خبر عالیت متشکرم خیلی خوشحالمون کردی:smile:

Splinter برای 360 انحصاری شد عالیه در این زمینه با PS3 مساوی شد
این ماکروسافت چقدر خرج کرد تا Ubi راضی شد؟؟:eek: همه چی رو با پول میخره:laughing:
خب حقم داره با طرفدارای این بازی به فروش کنسولش خیلی کمک میکنه
فقط یک چیزی یعنی برای PC نمیاد؟
آقا من فن بوی نیستم قصد فن بوی بازی هم نداشتم دعوا راه نندازین تایپیک قفل بشه

سلام !
اين شركت اعلام كرد Splinter Cell Conviction همچنان يك بازي انحصاري براي X360 است و براي PS3 عرضه نخواهد شد.
انحصاریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی قراره برای DS هم منتشر بشه. کی میگه انحصاریه؟
تازه به فرضم انحصاری باشه , انحصاری مایکروسافت هست نه 360

انحصاریه؟!!!!!!!!!!!!!!!!
بازی قراره برای DS هم منتشر بشه. کی میگه انحصاریه؟
تازه به فرضم انحصاری باشه , انحصاری مایکروسافت هست نه 360
كسي نميگه جز خود Ubisoft. قبل از پست دادن به اين فكر كنيد كسي كه خبر رو اينجا قرار ميده , خبر از خودش در نمياره بلكه خبر از روي منبع مي نويسه.
Ubisoft has re-confirmed that Splinter Cell Conviction will be an Xbox 360 exclusive.
اين بازي براي PC هم منتشر ميشه اما هر كسي اگه مقداري فكر كنه متوجه ميشه اينجا منظور اين هست كه بازي براي PS3 منتشر نميشه نه اينكه چون براي DS مياد انحصاري نيست !!

از این لیست این سه Splinter Cell : Coviction , Assassins Creed 2 , Ghost Recon بازیهای خوبی هستند .
ولی من موندم کی از بقیه بازیها مثل Anno , James Cameron's Avatar , ... خوشش میاد , یا چطوری خوششون میاد . ( من که اصلا خوشم نمیاد )
I AM Alive هم همونطوری که گفتم در شش ماهه اول سال نمیاد , چون Ubisoft برا شش ماه دوم سال که بازیها بیشتر مورد توجه هستن بازی نداره باید این بازی رو بزاره برا اون موقع .

چه باحال امسال یوبی میخواد بتروکونه خداروشکر که یه خبریم از اسپلینترسل شد.

امسال Ubisoft چی رو بترکونه بغیر از I AM Alive بازیه خوب و بزرگ دیگه ای نداره , مطمئنا Splinter Cell : Conviction , Assassins Creed 2 در سال 2009 منتشر نمی شند ولی Ghost Recon شاید بیاد , پس عنوانی که معرفی شده باشه و بزرگ باشه بغیر از I AM Alive در سال 2009 نداره .
Assassins Creed 2 که اصلا راجبش حرف نزنم بهتره چون یک درصد هم احتمال اومدنش قبل شش ماه دوم سال 2010 وجود نداره .
Splinter Cell : Conviction هم احتمالش خیلی کمه بیاد ولی اگر هم بازی اماده بشه هم خود Ubisoft و هم خود Microsoft موافق عرضه بازی در سال 2009 نیستن .
براچی نیستن
چون این بازی ازقرار معلوم حداقل تا قبل از عرضه در انحصار ماکروسافت هست پس چون امسال بر روی کنسولهای ماکروسافت Alan Wake عرضه میشه از اونجایی هم که تقریبا هم سبک هم شدن منطق حکم میکنه Ubisoft این بازی رو منتشر نکنه .
خود ماکروسافت هم دوست نداره بیاد چون هم بخاطر Alan Wake که امسال داره حداقل امسال از این سبک ساپورته و نگرانی نداره از طرفی هم چون God Of War 3 در سال 2010 میاد و در انحصار Sony هست می خواد یه عنوان بزرگ در سال 2010 در مقابلش داشته باشه .

آخرین ویرایش:
از این لیست این سه Splinter Cell : Coviction , Assassins Creed 2 , Ghost Recon بازیهای خوبی هستند .
ولی من موندم کی از بقیه بازیها مثل Anno , James Cameron's Avatar , ... خوشش میاد , یا چطوری خوششون میاد . ( من که اصلا خوشم نمیاد )
I AM Alive هم همونطوری که گفتم در شش ماهه اول سال نمیاد , چون Ubisoft برا شش ماه دوم سال که بازیها بیشتر مورد توجه هستن بازی نداره باید این بازی رو بزاره برا اون موقع .

امسال Ubisoft چی رو بترکونه بغیر از I AM Alive بازیه خوب و بزرگ دیگه ای نداره , مطمئنا Splinter Cell : Conviction , Assassins Creed 2 در سال 2009 منتشر نمی شند ولی Ghost Recon شاید بیاد , پس عنوانی که معرفی شده باشه و بزرگ باشه بغیر از I AM Alive در سال 2009 نداره .
Assassins Creed 2 که اصلا راجبش حرف نزنم بهتره چون یک درصد هم احتمال اومدنش قبل شش ماه دوم سال 2010 وجود نداره .
Splinter Cell : Conviction هم احتمالش خیلی کمه بیاد ولی اگر هم بازی اماده بشه هم خود Ubisoft و هم خود Microsoft موافق عرضه بازی در سال 2009 نیستن .
براچی نیستن
چون این بازی ازقرار معلوم حداقل تا قبل از عرضه در انحصار ماکروسافت هست پس چون امسال بر روی کنسولهای ماکروسافت Alan Wake عرضه میشه از اونجایی هم که تقریبا هم سبک هم شدن منطق حکم میکنه Ubisoft این بازی رو منتشر نکنه .
خود ماکروسافت هم دوست نداره بیاد چون هم بخاطر Alan Wake که امسال داره حداقل امسال از این سبک ساپورته و نگرانی نداره از طرفی هم چون God Of War 3 در سال 2010 میاد و در انحصار Sony هست می خواد یه عنوان بزرگ در سال 2010 در مقابلش داشته باشه .
دوست عزيز خواهشا انقدر بر روي حرفت پافشاري نكن. I am Alive ديگه خيلي تاخير بخوره بره براي فصل تابستون از زماني كه اين بازي معرفي شد قرار بود بهار 2009 عرضه بشه. در مورد Assassins Creed 2 و Splinter Cell : Conviction باز هم اين بازي ها به احتمال بالاي 95 درصد براي قبل از كريسمس عرضه مي شوند. بهترين فصل عرضه بازي ماه نوامبر هست و اصولا Ubisoft مثل امسال چندين عنوان را در اون زمان عرضه خواهد كرد. اين كه از اين بازي ها نمايش خاصي نيست دليل بر دير عرضه شدنوشن نيست. دقيقا POP توي ليست سال مالي قبل Ubisoft تاييد شد و مدتي بعد اطلاعات عرضه اخر سر هم در ماه دسامبر عرضه شد.

مستر !! يك كم خبر بخون.

سال مالي يوبي از آوريل هست تا مارس يعني از Q2 2009 تا Q1 2010 بعد چه طوري AC توي Q 4 مياد؟
دقيقا همون مورد بالا اين بازي ها تمام براي 2009 هستند و سه ماه هم در 2010 ...

براچی نیستن
آقا اين ديگه حرف بودا !!! كجاي SC با AW شبيه اند ؟ SC يك بازي سوم شخص اكشن مخفي كاري است ، AW يك بازي سوم شخص ترسناك هست سبكش يك اسم خوبي داشت يادم رفته.

در كل اصلا ربطي بهم ندارند سوني توي 2009 به احتمال زياد Heavy Rain داره كه يك عنوان رقيب AW ميتونه باشه هرچند معتقدم سبكشون شديدا با هم متفاوت.

درضمن هنوز بازي هاي زيادي كه مايكروسافت براي 2010 رو نكرده.

كلا شما شك نكن اين بازي ها تا قبلا ز 2011 مياد.

دوست عزيز خواهشا انقدر بر روي حرفت پافشاري نكن. I am Alive ديگه خيلي تاخير بخوره بره براي فصل تابستون از زماني كه اين بازي معرفي شد قرار بود بهار 2009 عرضه بشه. در مورد Assassins Creed 2 و Splinter Cell : Conviction باز هم اين بازي ها به احتمال بالاي 95 درصد براي قبل از كريسمس عرضه مي شوند. بهترين فصل عرضه بازي ماه نوامبر هست و اصولا Ubisoft مثل امسال چندين عنوان را در اون زمان عرضه خواهد كرد. اين كه از اين بازي ها نمايش خاصي نيست دليل بر دير عرضه شدنوشن نيست. دقيقا POP توي ليست سال مالي قبل Ubisoft تاييد شد و مدتي بعد اطلاعات عرضه اخر سر هم در ماه دسامبر عرضه شد.

نه دوست عزیز من پافشاری نمی کنم ولی الان جاهایی که احساس میشه پافشاری کردم رو ویرایش می کنم
به هر حال من نظرم این هست که این بازیها در تاریخهایی که گفتم با توجه به دلیلهایی که اوردم عرضه بشن .
ولی پیش بینی هست و ممکنه اشتباه از اب در بیاد .
راجب POP هم اون رو نسل جدید تجربه نشده بود و POP 3 سه سال قبل از عرضه POP نسل جدید عرضه شد و یک دفعه معرفی کردنش هم کار سختی نبود با توجه به دلیلهایی که اوردم .
ولی بازی مثل Assassins Creed که بین 1 تا 2 سال پیش عرضه شده (با توجه به زمان عرضه نسخه PC و کنسولها ) و رو نسل جدید هم تجربه شده و Action Adventure گردش ازاد هم بوده که معمولا زود به زود هوس نمیشه یکم زوده که قبل سال 2010 بیاد .
Splinter Cell : Conviction هم همون دلایلی که اوردم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or