U3:Collector's Editon به صورت جدا جدا....

• Thread starter Thread starter N.!.M.A
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

N.!.M.A

کاربر سایت
Rating - 100%
53   0   0
دوستان فقط خود بازی باقی مونده که فقط با نسخه ی معمولی آنچارتد ۳ عوض میشه (بدون کد ولی کد مولتی استار هاوک (بتا) رو داره)برای تعویض پی ام بدید
سلام...
همونطور که از نام تاپیک مشخصه ی پک کالکتور آنچارتد ۳ دارم برای فروش (که به قول یکی از دوستان هم جدیدا کمیاب شده هم قیمتش با افزایش قیمت دلار کمی گرون تر)
۱-حلقه ===>فروخته شد
۲-سگک کمربند ===>فروخته شد
۳-اکشن فیگور (آکبند)===>فروخته شد
۴-جعبه بازی (travel case)...+ جعبه اصلی پک....فروخته شد
ویرایش:خود بازی هم با آنچارتد ریجن ۱ (کد استفاده شده باشه) تعویض میشه + ۵۰ تومن سر گرفته میشه...(بازی من کد آنلاینش استفاده شده و کد مولتی استارهاوک (بتا)استفاده نشده)
و اما چند نکته...
۱-دوستان لطف میکنند قیمت های پیشنهادی خود را برای هر عنوانی که مد نظرشون هست تو تاپیک مطرح میکنند...در نهایت به بالاترین قیمت فروخته خواهد شد..
۲-تا زمانی که برای تمامی عناوین ذکر شده مشتری پیدا نشه به صورت تک تک فروخته نخواهد شد...
۳-در مورد عکس باید بگم الان دوربینی که دم دست دارم ی دوربین really sh*t هست...پس از ناظمان انجمن خواهش مندم همان عکس های گالری پروفایلم رو قبول کنن که مجدد تو این تاپیک آپ میکنم...چون فک نکنم کسی غیر من بتونه تو پروفایل خودم بره و عکس آپلود کنه..اما با این حال ی عکس با نام کاربری هم از همان دوربین در پیت گرفتم....
۴-دوستان تا زمانی که مطمئن به خرید به قیمت پیشنهادی نیستن لطفا تو تاپیک مطرح نکنن...
۵-اصلا عجله ای برای فروش ندارم...با قیمت های خنده دارتون تاپیک رو پر نکنید..
۶-از تمامی اعضا خواهش مندم اسپم ندن...چون مجبورم تاپیک رو قفل کنم...(فقط قیمت + عنوان مورد نظر ذکر شود)

پیشاپیش سپاس از همکاری شما
IMG142.jpg IMG151.jpg IMG144.jpg IMG0035A.jpg U3-CE-Announced.jpg

آخرین ویرایش:
نیما جان یکی 2 تا عکس از حلقه میشه بزاری .. . .که معلوم بشه چون منم حلقه رو میخوام .میخوام ببینم نوشته روش داره یا نه . .

نیما جان یکی 2 تا عکس از حلقه میشه بزاری .. . .که معلوم بشه چون منم حلقه رو میخوام .میخوام ببینم نوشته روش داره یا نه . .
آره عزیزم...حلقش همونه که دیدی...این عکسش..عکس میخوای تشریف ببر تو گالری پروفایلم...
Ring_1_small.jpg

من حلقه +محفظه نگه دارنده اش رو 25 ور میدارم.خواستی بگو.ممنون.

درود
دوست عزیز عکسی از سگک ندارین تو گالریتون موجود نبود؟
جعبه و سگک رو چقدر مد نظرتون هست؟

درود
دوست عزیز عکسی از سگک ندارین تو گالریتون موجود نبود؟
جعبه و سگک رو چقدر مد نظرتون هست؟
این هم خدمت شما دوست عزیز...
لطف کنید خودتون قیمت بدید..یا من میفروشم یا نمیفروشم دیگه.
ringCE.jpg

نیما جان سلام. منظورت از تراول کیس همون کمده ؟
اونوقت 2 تا قوطیه گردنبند و سگک روش هست یا نه ؟
ممنون

نیما جان سلام. منظورت از تراول کیس همون کمده ؟
اونوقت 2 تا قوطیه گردنبند و سگک روش هست یا نه ؟
ممنون
سلام..بله محفظه های گردن بند و سگک هم شامل جعبه بازی میشن...
بعدش منظور من از تراول کیس کمد نیست...منظور طراحان و سازندگان این پک از تراول کیس کمد است...!!:D

مرسی.
اگه اون 2 تا محفظه سگک و گردنبند هم با کمد هست یعنی همون travel case من فعلا 35 قیمت میدم. امیدوارم که گام افزایش قیمتت رو مراعات کرده باشم.

مرسی.
اگه اون 2 تا محفظه سگک و گردنبند هم با کمد هست یعنی همون travel case من فعلا 35 قیمت میدم. امیدوارم که گام افزایش قیمتت رو مراعات کرده باشم.
بعله گام افزایش رو رعایت کردید....
بالاترین پیشنهاد ها:۳۵ برای تراول کیس
۶۰ برای حلقه....
سگک و اکشن فیگور هم هستا!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or