U3 عنوانی مملو از نوآوری!

game.fun

کاربر سایت
i548990_uncharted3.jpg

Na*ghty Dog اعلام کرده است که U3 قابلیت بازی در حالت High-Resolution Stereoscopic 3D
(همون حالت 3D با رزولوشن بالا :d) را خواهد داشت.

Arne Meyer اظهار داشت: "ماجراجویی جدید Drake خط داستانی خواهد داشت که شما را به اقصی نقاط دنیا خواهد کشاند."

در Drake’s Deception قهرمان ما به دنبال شهر گمشده آتلانتیس در میان صحراهای سوزان عربستان خواهد بود و Sully همراه شما در این سفر پر مخاطره خواهد بود. اما وقتی پرده از اسرار وحشتناک این شهر گمشده بر می دارید این سفر به تلاشی برای زنده ماندن تبدیل خواهد شد که Drake را با عمیق ترین ترس های درونی اش روبرو می کند.

طبق گفته های Meyer: "در U3 شما با مناظر دیدنی از سرتاسر دنیا مواجه خواهید شد که نمایش دهنده سطح جدیدی از فیزیک و افکتهای بصری که وعده داده بودیم، خواهد بود. برای بخش دو نفره و چند نفره نیز نقشه های زیادی داریم. این قسمت با گیم پلیِ سینمایی بخش تک نفره ترکیب می شود تا تجربه ای ناب را در بخش چند نفره به وجود بیاورد که تنها مختص دنیای U3 است."

در پایین لیستی از ویژگی های اصلی بازی را که در کنفرانس خبری اعلام شده است، مشاهده می کنید:

- بخش داستانیه بزرگ و جذاب با نمایشی سینمایی.

- بخش دو نفره و چند نفره با تجربه ای کاملا بدیع و ویژگی های جدید فراوان. دنیای آنچاررتد برای بازی کننده ها تجربه ای جدید در بخش چند نفره یک بازی اکشن-ماجرایی به ارمغان می آورد.

- Drake میتواند به طرق مختلف دشمنانش را از سر راهش بردارد: مبارزه رزمی با چند دشمن به طور همزمان، توانایی استفاده از محیط اطراف برای نابودی دشمنان، روش های جدید مخفی کاری و شما همچنین قادر خواهید بود در حال حرکت و ژانگولر بازی (:d) به دشمنانتان تیراندازی کنید.

- همچنین شاهد سطح جدید فیزیکی، بصری و افکت های محیطی خواهید بود. U3 همچنین ویژگی های جدیدی در نمایش شن، افکتهای آتش و دود و حرکات آب خواهد داشت.

انتظار می رود که اطلاعات جدیدتر در 17 دسامبر در Entertainment Weekly و همچنین نمایش اولیه اش در روز شنبه در VGA داده شوند.

آخرین ویرایش:
- همچنین شاهد سطح جدید فیزیکی، بصری و افکت های محیطی خواهید بود. U3 همچنین ویژگی های جدیدی در نمایش شن، افکتهای آتش و دود و حرکات آب خواهد داشت.
بعله ظاهرا قراره شاهد هایپی بسیار مضاعفتر از شماره قبل نسبت به این شماره برا گرافیک باشیم...
به سازنده های محترم و دوست داشتنی naughty حتما توصیه میکنم که قبل از اینکه از این الفاظ عجیب برای نشون دادن گرافیک بازیشون استفاده کنن، قبلش حتما یه سری به دنیای pc بزنن و مثلا 3D MARK11 رو ببینن تا بفهمن کاربرد اصطلاحی مثل "سطح جدید بصری فیزیکی" برای چی مناسبه.

شما الان داری کنسول رو با pc مقایسه میکنی؟؟3D MARK11 چه ربطی به uncharted 3 داره؟؟؟ مگه گرافیک نسخه قبلی هایپ بود؟ هایپ کیه؟ مگه شما به تبحر ناتی داگ تو ساخت افکت های خارخ العاده یا موتور گرافیکی قدرتمند شک داری؟ حد اقل وایسا یه گیم پلی بیست ثانیه از بازی منتشر بشه بعد بگین هایپه هایپه من نمیدونم این همه حرص جوش برای چیه؟ از ان چنان الفاظ عجیبی هم استفاده نکرده به نظرم واقعیت رو گفته چون هنوز افکت های نسخه قبل بعد از یک سال از تمامی بازی های کنسولی بهتر و زیبا تر کار شده
به هر حال حرف شما خیلی خیلی عجبیه .....

بعله ظاهرا قراره شاهد هایپی بسیار مضاعفتر از شماره قبل نسبت به این شماره برا گرافیک باشیم...
به سازنده های محترم و دوست داشتنی naughty حتما توصیه میکنم که قبل از اینکه از این الفاظ عجیب برای نشون دادن گرافیک بازیشون استفاده کنن، قبلش حتما یه سری به دنیای pc بزنن و مثلا 3D MARK11 رو ببینن تا بفهمن کاربرد اصطلاحی مثل "سطح جدید بصری فیزیکی" برای چی مناسبه.
البته این بازی برای کنسول عرضه می شه!!!!
و فکر می کنم خوب باشه که توقعمون در حد کنسول هم بمونه!!بازی قبلی که فکر کنم رکورد پر جابزه ترین بازی رو شکست.

قصد توهین ندارم، اما شما با این پست کلاً خودتو بردی زیر سوال. ;)

تو شماره قبل اگه هایپ زیادی هم وجود داشت حداقل به همش عمل کردن و از خیلی از سایتها لقب بهترین گرافیک کنسولی رو گرفتن
تقریباً تمامی سایت ها و مجلات

تو شماره قبل اگه هایپ زیادی هم وجود داشت حداقل به همش عمل کردن و از خیلی از سایتها لقب بهترین گرافیک کنسولی رو گرفتن
یا خدا !!!
فعلا تایید شده انقدر به شما فشار اومده وای بحال روزی که عرضه بشه !! حالا که انحصاریه سونی هستش ایشون میره بحث 3D MARK رو میاره وسط . خیلی جالبه !!

دوست عزیز کسی به شما چیزی نبسته و هیچ کسی هم حقی نداره به شما چیزی ببنده این شما هستی که به چیزی که معلوم نیست هایپ بستی....... عجیبه ها اگه شما دلیلی نداری چرا باید به بازی که هنوز یک تیزر هم ازش نیست بگی هایپ؟ پس یه حساب کتابی هست یا شما خیلی فنی و داری از شدت حرص جوش این حرف ها رو میزنی یا یک جوری خودت رو قانع کردی چون حرف شما اون قدر غیر منطقی هست که فقط از یک ادمی که چشم گوشش رو بسته و فقط داره میگه و میره جلو بر میاد اگه این بازی نسخه اولش بود ممکن بود حرف شما صحیح باشه اما نسخه قبلی بازی به عنوان بر ترین بازی سال 2009 لقب گرفت به عنوان بهترین بازی از نگاه 90 درصد مجلات و سایت های بازی دنیا اون وقت شما به راحتی اب خوردن ( از اب خوردن هم راحت تر ) به نسخه سوم همچین شاهکاری میگی هایپ
بیا اینجا صریحا اعلام کن که دلیلت چیه؟ مشکل خاصی داری با این بازی؟ ایا به تبحر بالای ناتی داگ شک داری؟ ایا به تصویر کشیدن سطح جدیدی از گرافیک و نور پردازی بر روی کنسول های خانگی توسط نسخه شماره قبلی این بازی شک داری؟ بازی که نسخه قبلش بهترین عنوانه از همه لحاظ شما چه جوری در یک روز پس از تایید شدن نسخه سومش بهش میگی هایپ ؟؟؟؟؟؟؟؟ و در کمال نا با وری میای این عنوان زیبا رو با 3D MARK11 مقایسه میکنی؟ شما چه نتیجه ای میخوای بگیری؟ ایا میخوای خودت رو تخلیه کنی؟ یا چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چون من هر چه قدر فکر میکنم نمیتونم درک کنم این حرف شما رو واقعا فکر نمیکردم چنین افرادی وجود داشته باشن شما واقعا انسان عجیبی هستی و واقعا در استدلال شما و نوع تفکر شما در عجب هست.....

• Like
Reactions: M4ST3R
Nice...:x.
فقط امیدوارم مخفی کاریش عمق لازم رو داشته باشه,نه مثل مرحله ی استانبول U2!
سینا خداییش اونقدر هم بد نبود دیگه:دی خیلی مرحله باحالی بودش. در کل ایول همین جوری داریم شاد میشیم:دی خدا کنه 2 تا بازی باحال مثل Infamous 2 و یک بازی دیگه برای تابستون قطعی بشه که حالش رو ببریم:دی

شما هم واقعا تو همه بخش های سایت من رو متحیر می کنی. از 3D بازی های انحصاری PS3 تا گرافیک و مدلسازی و همه چی رو زیر سوال می بری. شما با این حرف ها و اون PC فوق خفنت شاد باش، ما هم با این کنسول های زپرتی درب و داغون خودمون شاد هستیم. از هایپ زیاد هم بدت میاد لازم نیست همیشه و همه جا داد بزنی. یک بار بگی کافی هست.

عنوان تاپیک هایپ زاس (یه چیز تو مایه های توهم زا)! پس مشکل داره!
نوآوری یعنی خلاقیت و هیچکدوم از چیزهایی که در متن ذکر شده خلاقیت به حساب نمیاد.
بلکه فقط معنای یه پیشرفت چشمگیر رو میده. پیشرفتی که ما از شماره اول به دوم وحالا از among thives به drake's deception شاهد هستیم!در همه موارد از داستان و گرافیک تا گیم پلی!
پس لطفا از تعبیرهای درست استفاده کنید که بعدا یکی مثل همین shefer دنبال معرکه گیری نباشه!

دوستان چه فن چه غیر فن هرچی میخوان به من ببندن... من حرفم سرجاشه . از هایپ زیادی متنفرم.
کدوم هایپ؟سازنده ها اومدن گفتن بازی نسبت به شماره های قبلی چیزای تازه ای داره و حتما هم بازی این نوآوری ها رو داره.وجود ویژگی های جدید تو u3 چیز نامعقولی نیست و سازنده ها هم مرض ندارن که در مورد چنین چیز منطقی و شدنی ای دروغ بگن!
هایپ موقعیه که حرف نامعقول زده شه و انتظارات مردم از بازی بالا بره نمونه اش هم ایتاگاگی که چند وقت پیش گفت devil third بهترین بازی تاریخ می شه،اونم بازی ای که قراره سال 2013 دیگه بیاد!
عنوان تاپیک هایپ زاس (یه چیز تو مایه های توهم زا)! پس مشکل داره!
نوآوری یعنی خلاقیت و هیچکدوم از چیزهایی که در متن ذکر شده خلاقیت به حساب نمیاد.
بلکه فقط معنای یه پیشرفت چشمگیر رو میده. پیشرفتی که ما از شماره اول به دوم وحالا از among thives به drake's deception شاهد هستیم!در همه موارد از داستان و گرافیک تا گیم پلی!
پس لطفا از تعبیرهای درست استفاده کنید که بعدا یکی مثل همین shefer دنبال معرکه گیری نباشه!
شما سه گانه کرش رو بازی کرده باشید مطمئنا می فهمید که تر هر شماره اش نوآوری وجود داره.uncharted هم تا الان همین طور بوده و شماره سومش هم همین روند رو ادامه خواهد داد;)
اینکه یه عده می خوان ارزش کار ND رو با کوبیدن گرافیک بازی یا سفسطه در مورد معنی نوآوری و خلاقیت پایین بیارن بحثش جداست.

آخرین ویرایش:
من ps3 ندارم ولی ps3 بازان رو دوست دارم:d
خدایش من موفق نشدم این شاهکار رو بازی کنم ولی هرکس بخواد به این بازی خورده بگیره خیلی بی انصافه)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or