Two Worlds

Developer: Reality Pump
Publisher: SouthPeak Interactive
Gener: cRPG

این یک بازی به سبک RPG است . که از بازی مشهور Gothic II و Oblivion ساخته شده است .

این گیم قرار بود که در 2 سال پیش عرضه بشه ولی به علت عوض کردن موتور گرافیکی و اضافه کردن راهبردهای متنوع به بازی - این شد که بازی به سال 2007 موکول بشه .

این بازی رو شما می توانید به 118 ( درست یادم نیست ) راه مختلف تموم کنید.

داستان بازی بر سر خدای جنگ Aziraal است که جهان به دست اون تغییر کرده و حالا مرده و هیچ کس جای اون را نمی دادند به جز مردم دریاچه که توسط خدایان دیگر فهمیده اند .... ( بازی کن خودت بفهم دیگه !! )

سلام دوستان این اولین نوشته من هست خوب بگذریم ببینید من این بازی رو گرفتم و میخواستم بدونم اصلا مگه بدون این چیزایی که شما گفتید اجرا نمیشه
راستی بازی گرافیک چند میخواد و رم و...

System Requirements

Basic Requirements:
* CPU with 2 GHz
* 512 MB RAM
* Windows Vista or XP
* Graphics card with Shader 2.0 or higher
* DirectX compatible sound card​

:)
داره عزیز یکم چشاتو باز کنی میبینی:laughing:

اگه شما بلد باشید اول بازی رو نصب میکنن بعد ریدمیش میاد و اون بازی هایی که قبل از نصب ریدمی دارن اصله یا حالا... بگذریم نمیخوام باهات بحث کنم اما چه گرافیک پایینی میخواد

سلام
کسی سریال نامبراین بازی رو نداره؟
من dvd رو گرفتم توش نوشته سریال 4 تا 1911 ولی وقتی میزنم میگه این سریال درست نیست
حال ندارم برم تا مغازه یقه فروشنده رو بگیرم

سلام.تازه شدي مثل 1 هفته پيش من.بعد از كپي و پيست فايل اصلي بازي در پوشه كراك در محل بازي بايد از روي سي دي پچ رو اجرا كني.اصلا لازم نيست سريال وارد كني.موفق باشي.

dvd که ماله رفیقم بود بردش ولی پچ رو همراه با upgrad از رودیویدی ریختم رو هارد و اجرا کردم بازم نشد باید دوباره بگیرم باهاش یکم ور برم

آقا عجب بساطیه
اشکال از اون فایل آپگرید بود نباید تو دایرکتوری نصب کپیش میکردم باید همینطوری از رو دیویدی اجراج میکردم( میدنم یکم بی ربط و مسخرست ولی همینه دیگه) امیدوارم دیگری مثل ما اینطوری سر کار نره

از المانی ها بیشتر از این نباید انتظار داشت .

من بازی رو تا حالا 3 دفعه تموم کردم و هر دفعه پایان بازی یک طور دیگه بود !! ( حتما بازی کنید )

من این بازی رو با 2 گیگ رم و 1 گیگ کارت گرافیک و cpu 5000 amd dual core تونستم با کمی فریم انداختن اجرا کنم!!!!!!!!! عجب گرافیک سنگینی داشت تمام بازی رو یک جا لود میکند و به همین دلیل هر سخت افزاری رو به زانو در میاورد ! اگر کسی کد های تقلب بازی را به صورت نوشته دارد به بنده اعلام کند:cool:

دقیقا با نوشته شما موافقم جون سیستم رو میگیره ... ( من با یک تکنیک خاص دورش زدم :D )
کد تقلب که فکر نکنم باشه ... اما می تونید از اقای Pandara Tommarow | این افعال اکانتش | درخواست کنید .

با سلام ! :love:
بچه ها این هم برای شما از طرف من :arrowd:
فکر کنم خوشتون بیاد !

http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=264276&postcount=4

spote0502l.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or