SMM9 عضو تحریریه Jul 11, 2012 #316 نوشته شده توسط { KANE }: طولانی نیست ولی سخته هوش مصنوعی بسیار قویه ! بیشتر... سخته اونم بشدت افتضاح من که تو وسطای سینگلش موندم کلا بیخیالش شدم فقط مولتی میزنم
نوشته شده توسط { KANE }: طولانی نیست ولی سخته هوش مصنوعی بسیار قویه ! بیشتر... سخته اونم بشدت افتضاح من که تو وسطای سینگلش موندم کلا بیخیالش شدم فقط مولتی میزنم
LazaR AngeloV کاربر سایت Jul 11, 2012 #317 نوشته شده توسط SMM9: سخته اونم بشدت افتضاح من که تو وسطای سینگلش موندم کلا بیخیالش شدم فقط مولتی میزنم بیشتر... پس خوش به حال من توسنتم همشو مدال طلا بگیرم جز آخری .. رو درجه سخت البته !
نوشته شده توسط SMM9: سخته اونم بشدت افتضاح من که تو وسطای سینگلش موندم کلا بیخیالش شدم فقط مولتی میزنم بیشتر... پس خوش به حال من توسنتم همشو مدال طلا بگیرم جز آخری .. رو درجه سخت البته !
SMM9 عضو تحریریه Jul 17, 2012 #319 بعد از فنا رفتن سرورها به مدت کوتاهی الان دوباره درست شد و عجیب اینکه خیلی هم خوب شده امروز بازی کردن تو یه چشم به هم زدن جوین میشدم بدون حتی یبار ارور
بعد از فنا رفتن سرورها به مدت کوتاهی الان دوباره درست شد و عجیب اینکه خیلی هم خوب شده امروز بازی کردن تو یه چشم به هم زدن جوین میشدم بدون حتی یبار ارور
SMM9 عضو تحریریه Jul 18, 2012 #321 اونموقع که من خریدم یادمه سه تا اپدیت داشت که کلا حدود 150 مگ میشد
baba shah کاربر سایت Sep 26, 2012 #323 سلام دوستان بازیش ارزش خرید داره؟(اورجینال) به درد آنلابن میخوره؟ حال میده؟