Twisted Metal

این که نشد :دی
بابا من انتظار داشتم یه دمو ازش قرار بدن حداقل

من امسال برای اولین بار بود اصلا کنسول میگرفتم ! X360 رو که کپی خورش کردم هیچی
اما PS3 که اوریج کار میکنم اکثر بازیها رو که آشنایی نداشتم اما دموش رو گرفتم تست کردم بعد رفتم و پول اورجینالش رو دادم !
مثل inFamous 2 ، Killzone 3 ، HeavyRain و ... !

بابا دموش که نبود تست بتاش بود 1 هفته بود قرار دادند حالا دیگه نیست عزیزم ..

چی می خوای از بازیش بدونی بگو ...

بابا دموش که نبود تست بتاش بود 1 هفته بود قرار دادند حالا دیگه نیست عزیزم ..

چی می خوای از بازیش بدونی بگو ...

تقریبا همه چیز رو میدونم
قبلا رو PS2 بچه ها تجربه کرده بودم
دوست داشتم این نسخه هم خودم یه تستی بزنم.

بابا این چه وضعشه دیشب جاگرناتو ورداشتم( دو نفره بازی میکردیم)دیگو داداشم نتونست بهم برسه:دی فقط هم با بدنه ماشین همه رو میشکشتم:)) و بلاخره ماشینشو تحریم کردیم:دی!(یعنی دیگه ورنمیداریمش:دی**)

همه مپ هاش خفنن ولی این diablo pass یه فاز خاصی توش داره :دی! من توش یا death warrant رو ور میدارم یا جاگرناتو( قدیما) :دی! فقطم تو محیط شهریش میزنیم همو میترکونیم!
ولی توقع من یکم بیشتر بود کاش یکم تعداد ماشینها بیشتر بود و دو تا مپ هم بیشتر میساختن:(
خدا کنه تویه dlc مجانی بدن مپ:دی!
اعصاب خورد کن ترین ماشین هم همون axel هستش:| از روت که رد میشه ماشین خاموش میشه:|

همه مپ هاش خفنن ولی این diablo pass یه فاز خاصی توش داره :دی! من توش یا death warrant رو ور میدارم یا جاگرناتو( قدیما) :دی! فقطم تو محیط شهریش میزنیم همو میترکونیم!
ولی توقع من یکم بیشتر بود کاش یکم تعداد ماشینها بیشتر بود و دو تا مپ هم بیشتر میساختن:(
خدا کنه تویه dlc مجانی بدن مپ:دی!
اعصاب خورد کن ترین ماشین هم همون axel هستش:| از روت که رد میشه ماشین خاموش میشه:|

Diablo Pass خوراکه منه :دی فقط هم اتوبانش ..

اونجا فقط RoadBoat خیلی حال میده ماشین یا رو میگیری پرتش می کنی تو دره ...

کسی هم جلوت JJAGUNATUS بر داشت راحت می تونی بزنیش ( هلکوپتر رو بر میداری با تک تیر انداز چند ثانیه روش Lock می کنی بعد یهو با 1 تیر رانندشو HeadShot می کنی ترکید )

ماشین و مپ رو که تو DLC ها می دند نگران نباش :دی ..

Axel هم راحت با 2 تا موشک نصف جونش میره کاری نداره یه Sweet Toth بردار از اون روح ها بفرست بپوکه ..

DLC پولی هم بدن خوبه !

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:40 AM ارسال شده بود ----------

دوستان آنلاینش درست شده؟

درسته :دی !

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 AM ارسال شده بود ----------

بابا این چه وضعشه دیشب جاگرناتو ورداشتم( دو نفره بازی میکردیم)دیگو داداشم نتونست بهم برسه:دی فقط هم با بدنه ماشین همه رو میشکشتم:)) و بلاخره ماشینشو تحریم کردیم:دی!(یعنی دیگه ورنمیداریمش:دی**)

با Talon لهش می کنم .. ! :) !

من تویه یه دمو دیدم که با این بالون ها که خربزه ای شکل هستند( اسمشون یادم نمیاد) یارو زد به یه برج برجه ریخت! پس اون چی بوده؟
تالون خیلی آشغاله باو:دی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or