TV Center

دوستان من یکسری لیست انیمیشن سریالی دهه 80-90ای دارم که،حتی تو 30نما و هرچیزی که بشه سرچ کرد یافت نمیشه:دی
وضعیت تورنتم که می دونید آثار کم یاب سرعتشون چجوریه

می خواستم ببینم راهکاری پیشنهاد می تونید بدید؟:دی
بعضی هاشون تو یوتوب هست
--------------------------------------------
فصل سوم چرخ زمان هم 2 روز هستش که شروع شده. 3 تا اپیزودش هم اومده.

دوستان من یکسری لیست انیمیشن سریالی دهه 80-90ای دارم که،حتی تو 30نما و هرچیزی که بشه سرچ کرد یافت نمیشه:دی
وضعیت تورنتم که می دونید آثار کم یاب سرعتشون چجوریه

می خواستم ببینم راهکاری پیشنهاد می تونید بدید؟:دی
لیچر تورنت یعنی کارو راه نمیندازه ؟
سایتایی مثل mul

1000094529.jpg

قسمت آخر Invincible با میانگین ۹.۹ یکی از بالاترین امتیازها در بین تمام سریال ها رو در IMDb داره. از بین سریال های دیگه ای که این نمره رو دارن میشه به اپیزود Connor's Wedding از Succession و ایپزود Battle of the Bastards از GoT اشاره کرد.

همچین Robert Kirkman گفته فصل بعدی شامل یه آرک داستانی جدید با محوریت کارکتر Darkblood هست که هرگز فرصت نشد تو کامیک اصلی بهش بپردازه.

View attachment 371391

قسمت آخر Invincible با میانگین ۹.۹ یکی از بالاترین امتیازها در بین تمام سریال ها رو در IMDb داره. از بین سریال های دیگه ای که این نمره رو دارن میشه به اپیزود Connor's Wedding از Succession و ایپزود Battle of the Bastards از GoT اشاره کرد.

همچین Robert Kirkman گفته فصل بعدی شامل یه آرک داستانی جدید با محوریت کارکتر Darkblood هست که هرگز فرصت نشد تو کامیک اصلی بهش بپردازه.

فکر کنم 10/10 بود که من به بریکینگ‌بدبازها دستور دادم سریعاً پایین بیارنش. 🦢 :D

پ.ن: کور خوندید که با Ozymandias کل بندازید.🦢

• Smile
Reactions: NaRiiMaN
View attachment 371391

بیا نگفتم!😁

• Like
Reactions: NaRiiMaN
برای دوست داران White Lotus :دی
بهترین سریال کمدی و سمی که تو 2-3 سال اخیر دیدم باید بگم فصل 3 تازه داره کم کم موتورش راه میفته :دی
1742427135603.jpeg
این صحنه عاااااااااااااااااالیییییییییییی بود :دی یک ربع داشتم به ریکشن‌های Walton Goggins میخندیدم

• Like
Reactions: NaViiDii
فکر کنم هارلی کویین تموم شد؛ ینی پایان‌بندی یه طوری بود که وقت خداحافظیه! 🦢 :D
من هنوز قسمت آخر رو ندیدم ولی بدون در نظر گرفتن اون، از این فصل بیشتر از فصل‌های ۳ و ۴ خوشم اومد. با اینکه به دو فصل اول نمی‌رسید، ولی صحنه‌های خنده‌دار کم نداشت و اتفاقات پوچ و جالبی می‌افتاد. :دی
فقط حیف که بیشتر سراغ کاراکترهایی مثل King Shark، Clayface و Bane نمی‌رن. اینا هر وقت وارد میدون می‌شن، یه سری از بهترین بخش‌های سریال رو ردیف می‌کنن و اصلاً یکی از دلایل جذابیت بالای فصل‌های اول هم حضور پررنگ این کاراکترها بود که به تدریج کمرنگ‌تر شد.
این صحنه از فصل پنجم هم برای ما ایرانی‌ها جالب بود:

اونجا که Brainiac عصبانی می‌شه و به لنا لوتر بیلاخ نشون می‌ده! :دی اون هم می‌گه احمق، داری انگشت اشتباهی نشون می‌دی و Brainiac می‌گه توی دنیای ما این بدترین توهین محسوب می‌شه! :دی

cccf20_25xzcs3.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or