TV Center

این خبرو چند ساعته اومده نمیدونم حقیقت داره یا نه

مثل اینکه بازیگر نقش جان اسنو گفته جان مرده و خودش قرار نیست هیچ وقت دوباره به سریال برگرده :|گفتیم یذره امید داشتیم اونم پرید! این خبرو تو گوگل سرچ کنید مصاحبه با خود کیت هارینگتون.

واقعاً فکر نکنم اگه قراره جان برگرده هم به یارو آزادی بدن که همه جا بگه:دی

کاش یک میومد میگفت چرا پست های من حذف میشه !!!! من که تمومش رو توی اسپویلر گذاشتم !!! حرف رکیک و چرت و پرت هم نگفتم !!! در مورد اپیزود بوده و حتی سوال هایی که واسم پیش اومد !!!
این بار سومه فک کنم حذف میشه اما هیچی نگفتم !! عجبببببببب !!!!!!!

خداییش سریال خیلی قشنگیه . هرچی فکرش رو میکنم کنترل کردن حرکات و سکانس ها و... یه ادم نابینا هم توسط خود بازیگر هم کارگردان خیلی سخته ! که حواسش باشه به طرف صحبتش نگاه نکنه یا ... داستانم که هرچی جلو تر میره با ورود شخصیت های جدید جذاب تر میشه . واقعا ارزش دنبال کردن داره .:x

اتفاقا پشت سر هم افتاد .
سانسا و تئون جزو صحنه های خوب سریال بود .
صحنه آخر هم پیش بینی میشد ، هیچ کدوم اونا دل خوشی از جان اسنو نداشتن ، و این کارشم خیانت تلقی کردن و بهونه و کشتنش .
اینک چی میشه ، راستش زیاد برام مهم نیست ! چون واقعا نمیدونم چی میشه . فقط کاش زیاد روی چرت و پرت ها مانور ندن فصل بعدی !

هنوز سوزش نابودي استارك ها كم نشده يعني عين پنج فصل رو استارك ها چرخوندند بعد مثل آب خورد تك تكشون رو حذف كردند يعني محض رضاي خدا نبايد يكي از اين استارك ها مي موندند (البته هنوز برن هست )

واقعاً فکر نکنم اگه قراره جان برگرده هم به یارو آزادی بدن که همه جا بگه:دی
اگه اینجوری باشه مسلما این آزادی هم نمی دن که بگه "بر نمی گردم" ولی شاید هم الکی بگه،اگه واقعا دیگه برنگرده برای یکی از مهم ترین شخصیت ها صحنه مرگش به اندازه صحنه مرگ ند و راب خوب کار نشده بود

اگه اینجوری باشه مسلما این آزادی هم نمی دن که بگه "بر نمی گردم" ولی شاید هم الکی بگه،اگه واقعا دیگه برنگرده برای یکی از مهم ترین شخصیت ها صحنه مرگش به اندازه صحنه مرگ ند و راب خوب کار نشده بود

من یادمه تو مصاحبش گفت که من تو فصل بعد نخواهم بود. نگفته کلا نخواهم بود:d مگه فصل بعد فصل آخر باشه

جرج آر مارتین.
=)) =))=))=))=))=))=))

10757102080503254199.jpg

ادیت

77160331711363915020.jpg

آخرین ویرایش:
فصل سوم سریال هانیبال به طرز شگفت انگیزی بی نظیره ... آدم تو تک تک لحظاتش انگار تو یه شک هست که نمیدونه سکانس بعدی قراره چه اتفاقی بیوفته ... واقعا جمله بازی کردن با روح و روان برای این سریال مناسب ـه ...

دوستان چند سریال معرفی کنید به سبک 24 یا person of interest
برای داداشم میخوام...
اصلن درام تو کارش نباشه(از breaking bad متنفره:|)
قسمت های زیادی ازش اومده باشه(میخواد کنترات بگیره...حوصله نداره یک هفته صبر کنه برا قسمت جدید :d:d)
ممنون

هولی مادر او جیزز آو شت!
آخرین باری که این شکلی خشکم زد سر مرگ ند بود!
به نظر من جان فصل آخر برمیگرده. وقتی که وایت واکرها حمله میکنن. وقتی که او رییس وایت واکرها میاد و هر کسی که مرده زنده میکنه
جان باید وایت واکر شه بزنه همرو درو کنه و بشه یه ویلین بزرگ تو سریال!

نمیدونم پست قبلی من برا چی پاک شد در صورتی که من توی اسپویلر هم گذاشته بودم!!!

بچه ها به نظرتون اون محافظ جدید پادشاه همونی که روزه سکوت داشت شاه سابق نیست که دوباره به یه نحوی زنده شده؟

دوستان چند سریال معرفی کنید به سبک 24 یا person of interest
برای داداشم میخوام...
اصلن درام تو کارش نباشه(از breaking bad متنفره:|)
قسمت های زیادی ازش اومده باشه(میخواد کنترات بگیره...حوصله نداره یک هفته صبر کنه برا قسمت جدید :d:d)
ممنون
بلک لیست خوبه تو این مایه ها, بازی james spader عالیه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or