TV Center

Arrow سریال خیلی خوبی هست ولی من کلا با مکاناهال و یائوفی و لورل حال نکردم! بنظرم میشد افراد بهتری رو انتخاب کرد عوضش مویرا ، الیور و تیا خیلی خوب بازی می کنند.اون اسلید هم که جای خود داره! تو اسپارتاکوس همه رو به دو نیم تقسیم میکرد حال با تفنگ همه رو سوراخ میکنه:d البته کلا سریال ضعف زیادی تو بعضی از قسمت ها داره! مثلا یه قسمت خیلی اروم میره یکی رو میگیره ولی یه قسمت دیگه با هزار بدبختی میفته به جون یکی! اصلا تعادل رو رعایت نکردند.

اصلا در این که سریال خوبی هست Arrow شکی توش نیست. فقط برای من یه خورده تناقضاتی که با کمیک هاش داره اذیت میکنه(که اونم خیلی کمه) و این که چرا شخصیت کوئین رو مثل کمیک هاش نساختن(دیگه همه فهمیدین که چجوریه:d)

به نظرم از اون ماموران شیلد خیلی بیشتر ارزش داره دنبال کردنش. این قضیه کست سریال هم اونایی که میگن بده یه لیست از کست ها ی خودتون بدین ببینیم کیا بودن مدنظرشون:d

دقیقا . واقعا عالی بود این جمله و نظر :d

قشنگ Arrow یکی از نچسب ترین و بدترین کستینگ های تاریخ بوده برای من ! هر کدوم یکی از یکی نچسب تر و اماتور تر !

کلا همونطور که از اول هم گفتم Arrow واقعا ارزش اینهمه توجه رو نداره . البته بحث سلیقه هست و نظر شخصی من هست ولی خب واقعا ... نمیدونم چی بگم :d
یه مارول فن اینو نگه کی بگه!:دی

اصلا در این که سریال خوبی هست Arrow شکی توش نیست. فقط برای من یه خورده تناقضاتی که با کمیک هاش داره اذیت میکنه(که اونم خیلی کمه) و این که چرا شخصیت کوئین رو مثل کمیک هاش نساختن(دیگه همه فهمیدین که چجوریه:d)

به نظرم از اون ماموران شیلد خیلی بیشتر ارزش داره دنبال کردنش. این قضیه کست سریال هم اونایی که میگن بده یه لیست از کست ها ی خودتون بدین ببینیم کیا بودن مدنظرشون:d

ماموران شیلد که فقط فیل کولسون و استفاده از یک مشت اسامی اون رو به مارول ربط داده وگرنه بیشتر به یک ترکیب سریال های پلیسی اروپایی با هیروز شبیه .

به نظر منم اولش کمی نچسب می اومد ولی خب کم کم دارن جا می افتن

بلاخره سه فصل
Game of Thrones رو دیدم.
سریال بسیار بسیار خوب،عالی و فوق العاده ایه.
ولی بازم میگم برکینگ بد یه لول از این سریال سر تر بود.(به نظرم مدتها زمان میبره تا سریالی به خوبی برکینگ بد ساخته بشه)

این قسمت جالب بود خداییش :دی حال کردیم :دی گرچه در کل کل فصلش مفت میرزید ولی این قسمت و قسمتا 8-9 ـش قشنگ بود! باز توی این قسمت داستان متحول شد شاد شدیم :)
کاترین واقعی رو پس از چند فصل متوالی دوباره دیدیم! شرارت هاش توی این قسمت واقعا عالی بود مخصوصا تیکه ای که کرولاین داشت در مورد رابطش با کلاوس باهاش میحرفید خیلی تمیز بود :دی یا هم تیکه ای که با دیمن به هم زد واقعا حرف نداشت یعنی لذت بردم اساسی :دی
نینا دوبرو خیلی خوب میتونه دو نقشو پشت سر هم با دو شخصیت پردازی کاملا متفاوت اجرا کنه! دمش گرم :x
فقط اینجا یک سوال بوجود میاد اینکه یعنی الینا پر؟؟؟:دی

این park and recreation تا آخر همینه؟خیلی مسخره ست که.دو سه قسمت اولش زیاد خنده دار نبود.داستانشم که دیگه خیلی ساده ست.الان 4 ساله دارن سر پر کردن چاله بحث میکنن؟

دوستان یک سریالی که تازه شروع شده معرفی کنید که واقعا واقعا قشنگ باشه و ارزش دیدن داشته باشه و احتمال کنسل شدن هم نداشته باشه و پلیسی جنایی هم نباشه :|
خیلی بیکار شدم :دی

برکینگ بد داستانش چیه؟؟
چند قسمته؟؟تموم شده؟؟
یه نقد ازش بگید ببینیم چه جوریه

62 قسمت دیگه این همه دوشواری داره؟
شاهکاره ببینش دیگه8-|
بله پخشش تموم شده...
داستان
داستان سريال درباره يک معلم شيمي است که علاوه بر مشکلات ميانسالي به مشکل بزرگتري برمي خورد. او متوجه مي شود که داراي سرطان ريه است و قرار است به زودي اين دنيا را ترک بگويد، او که وضع مالي خوبي ندارد و داراي پسري داراي معلوليت مي باشد به اين فکر مي افتد که بايد قبل از مردن زندگي خانواده خود را تامين کند و کمي هم اين اخر عمري از يکنواختي زندگي در سنين 50 سالگي فاصله بگيرد .پس با توجه به آشناييش به علم شيمي شروع به راه اندازي يک کارخانه توليد مواد مخدر...
من فصل دومشم ، فوق العاده بوده:x

برکینگ بد داستانش چیه؟؟
چند قسمته؟؟تموم شده؟؟
یه نقد ازش بگید ببینیم چه جوریه

داستان سریال درباره یک معلم شیمی میانسال است که مبتلا به سرطان ریه می شود و ۲ سال بیشتر وقت برای زندگی ندارد. او که وضع مالی خوبی ندارد و با همسر و پسر معلولش زندگی می کند، به این فکر می افتد که باید قبل از مردن زندگی خانواده خود را تامین کند. پس با توجه به آشناییش به علم شیمی، همراه با یکی از شاگردان سابقش شروع به ساخت و فروش مواد مخدر می کند.

5 فصل هست
فصل اول 7 قسمت
فصل های دوم و سه و چهار هر کدوم 13 قسمت فصل 5 هم 16 قسمت.
بله سریال تموم شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or