Thundersky
کاربر سایت
قسمت ۹ عالی بودقسمت ۸ و ۹ از فصل آخر خاطرات ندیمه عالی بود . دارند زیبا جمع می کنند
بالاخره ....
حالا که دنبال می کنی...قسمت ۹ عالی بود
امیدوارم پایانی درخور داشته باشه
افت که داشته اینکه بگم افت نداشته دروغه ولی من به شخصه با اینکه از این اداهای فمینیستی بدم میاد ولی باهاش حال کردمحالا که دنبال می کنی...
من تا فصل دو یا سه دیدم یادم نیست دقیق
ولی اونجا عالی بود
در ادامه فصل های بعد شعاری و این گنگ بودن مقاومت زنان و این چیزا داستان نمی ره؟همچنان فضاسازی عالیه؟
شبیه به انساندوستان کدوم فرم از موجودات بیگانه براتون جذاب تره؟
-هیولایی و سوپرتخیلی
-شبیه به انسان
-عدم حضور فیزیکی
-موارد دیگه
ترکیبی از موارد بالا!دوستان کدوم فرم از موجودات بیگانه براتون جذاب تره؟
-هیولایی و سوپرتخیلی
-شبیه به انسان
-عدم حضور فیزیکی
-موارد دیگه
دنیس کلی رو نمینوشتی هیچجوره نمیفهمیدم«اتوپیا» یکی از اعتیادآورترین (شاید دوزش دو برابر بیشتر از استرنجر تینگز) و یکی از بهترین سریالهای تاریخ تلویزیون (تأکید میکنم یکی از بهترینهاست) به شمار میآد. نسخه بریتانیایی (اصلی) آن سینماتوگرافی، قاببندی و کنتراست رنگ حیرتانگیزی دارد که انگار مالِ مدیوم تپیکال تلویزیون نیست؛ از طرفی، جهانی دارد که جذاب است، شخصیتهایی دارد که قصه را به حرکت در میآورند و توییستهایی دارد که بیننده را به تماشای هر اپیزود ترغیب میکند.
اما متأسفانه سریال «دنیس کلی» بدشانس بود؛ فصل دوم با کاهش میزان بینندگان روبهرو شد؛ شبکه Channel 4 دو گزینه روی میز گذاشت: داستانِ «اتوپیا» را در یک فیلم تلویزیونی 2 ساعتِ به پایان برسون یا سریال رو کنسلشده بدون. «کلی» به مدیران Channel 4 گفت که نمیتونه داستانِ رو در یک فیلم تلویزیونی ببنده؛ حتی ایده دقیقی درباره نحوه پیشبردن فصل سوم نداشت؛ بنابراین، سریال کنسل شد.
«گیلین فلین» (خالق Gone Girl و Sharp Objects)، سرِ نسخه آمریکایی «اتوپیا»، مانند «دنیس کلی» بدشانسی آورد. اول، طرح او با مشارکت «دیوید فینچر» توسط شبکه HBO رد شد (مشکل بودجه خوردند؛ رونی مارا برای نقش جسیکا هاید انتخاب شده بود)؛ بعد، شبکه آمازون چراغ سبز نشون داد؛ فینچر جدا شد و رفت روی «مایندهانتر» کار کنه (قرارداد بست با نتفلیکس). «فلین» شش سال روی فیلمنامه بازسازی «اتوپیا» کار کرد؛ اما از بدِ روزگار، ماجراهای قصهاش میخوره به دوره کرونا؛ این سریال هم بهصورت تصادفی روی مبحث «اپیدمی» و «دستهای پشتپرده سیاست در کنترل اپیدمی» دست میزاره؛ اینها باعث میشه که در مقطعی که مردم حوصله دیدن فضایی مثل COVID-19 را در یک اثر دراماتیزه ندارند؛ سریال بیننده زیادی جذب نکنه (برخلاف The Boys) و آمازون پس از یک فصل کنسلش کنه.
هر دو سریال جذاب هستند؛ قطعاً، نسخه بریتانیایی در یک سطح دیگهای قرار داره؛ اما نسخه آمریکایی توییستها و موقعیتهایی داره که ما رو یاد دسیسههای دولتمردان X و Y در قرن بیستویکم میاندازه؛ البته در بحث Casting، نسخه آمریکایی، یک جسیکا هاید نهچندان جذاب رو انتخاب میکنه. در کل #پیشنهاد_سریال میکنم که «اتوپیا» (وهله اول نسخه بریتانیایی) را حتماً تماشا کنید.
دنیس کلی رو نمینوشتی هیچجوره نمیفهمیدم
با چه فرمی utopia یا یوتوپیا رو اتوپیا میگن ؟
این سریال واقعا اون زمانی که اومد جزو خوشرنگترین سریالهای زمان خودش بود (نسخه بریتانیا) و واقعا اگر کسی ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینه