payot
کاربر سایت
میره برای آبان یا مهر.. به جاش Kingdom لارس فون تریه رو ببین!این سریال Copenhagen Cowboy نیکولاس ئندینگ رفن تاریخ انتشارش مشخص نشده؟!
بیا دیگه...
این The Kingdom: Exodus یه جورایی فصل سوم یه سریال دو فصلی به اسم The Kingdom از خود فون تریه است که مال دهه نود میلادیه و تو خود اسکاندیناوی ساخته شده.میره برای آبان یا مهر.. به جاش Kingdom لارس فون تریه رو ببین!
این The Kingdom: Exodus یه جورایی فصل سوم یه سریال دو فصلی به اسم The Kingdom از خود فون تریه است که مال دهه نود میلادیه و تو خود اسکاندیناوی ساخته شده.
تریلرش رو دیدم. از این کارای ترسناک با تم بیمارستان و تیمارستان و موحودات عجیب الخلقه است.
اصلا نمیتونم اینجور کارا رو نگاه کنم!
این کارای Creepy تا حدی برای من قابل تحمل هستند.پس علاقهای به دوگما 95 نداری! (کینگدام عاملی شد که فون تریه بعدش منیفستو دوگما 95 رو در پاریس معرفی کنه).
سریال ترکیبی از کمدی سیاه، درام عاشقانه، سوپرنچرال، ترسناک و روانشناسانه است. فون تریه خیلی از تویین پیکس برای ساخت این سریال الهام گرفته بود.
کارنامه طرف رو داشتم مرور میکردم دیدم یدونه فیلم سال 2010 ساخته بنام "سکوت".درود
نمی دونم قبل تر کسی اشاره کرد یانه، ولی خالق دارک یه سریال مغز بترکون جدید ساخته!
این سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کردهکارنامه طرف رو داشتم مرور میکردم دیدم یدونه فیلم سال 2010 ساخته بنام "سکوت".
تریلرش رو که دیدم، دیدم شباهت خیلی عجیبی به دارک داره...جنگل،دوچرخه، فرد گم شده...
بنظرم اون سال و اون فیلم چیزی نبوده که میخواسته و اومده با Dark حرفش رو کامل زده.
هیچ شباهتی ندارند دوست عزیز!این سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کرده
هیچ شباهتی ندارند دوست عزیز!
هیچ کپیای در کار نیست.
ادامه بدید...
این سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کرده
این دو سریال خیلی شبیه به هم هستند انگار از یک منبع نشات گرفتند . ولی بهره برداری و دید متفاوتی دارنداین سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کرده