TV Center

میره برای آبان یا مهر.. به جاش Kingdom لارس فون تریه رو ببین!
این The Kingdom: Exodus یه جورایی فصل سوم یه سریال دو فصلی به اسم The Kingdom از خود فون تریه است که مال دهه نود میلادیه و تو خود اسکاندیناوی ساخته شده.
تریلرش رو دیدم. از این کارای ترسناک با تم بیمارستان و تیمارستان و موحودات عجیب الخلقه است.
اصلا نمیتونم اینجور کارا رو نگاه کنم!

این The Kingdom: Exodus یه جورایی فصل سوم یه سریال دو فصلی به اسم The Kingdom از خود فون تریه است که مال دهه نود میلادیه و تو خود اسکاندیناوی ساخته شده.
تریلرش رو دیدم. از این کارای ترسناک با تم بیمارستان و تیمارستان و موحودات عجیب الخلقه است.
اصلا نمیتونم اینجور کارا رو نگاه کنم!

پس علاقه‌ای به دوگما 95 نداری! (کینگدام عاملی شد که فون تریه بعدش منیفستو دوگما 95 رو در پاریس معرفی کنه).

سریال ترکیبی از کمدی سیاه، درام عاشقانه، سوپرنچرال، ترسناک و روان‌شناسانه است. فون تریه خیلی از تویین پیکس برای ساخت این سریال الهام گرفته بود.

• Like
Reactions: TheGodfather
پس علاقه‌ای به دوگما 95 نداری! (کینگدام عاملی شد که فون تریه بعدش منیفستو دوگما 95 رو در پاریس معرفی کنه).

سریال ترکیبی از کمدی سیاه، درام عاشقانه، سوپرنچرال، ترسناک و روان‌شناسانه است. فون تریه خیلی از تویین پیکس برای ساخت این سریال الهام گرفته بود.
این کارای Creepy تا حدی برای من قابل تحمل هستند.
من همین فیلم خانه‌ای که جک ساخت فون تریه رو بهترین فیلم سال 2018 میدونم.
تویین پیکس و این مینی سریال اخیر وندینگ رفن، Too old to die young رو هم همینطور.
ولی بحث بیمارستان و تیمارستان که میشه... اصلا تحمل چنین محیط هایی رو دارم!

درود
نمی دونم قبل تر کسی اشاره کرد یانه، ولی ‏خالق دارک یه سریال مغز بترکون جدید ساخته!
کارنامه طرف رو داشتم مرور میکردم دیدم یدونه فیلم سال 2010 ساخته بنام "سکوت".
تریلرش رو که دیدم، دیدم شباهت خیلی عجیبی به دارک داره...جنگل،دوچرخه، فرد گم شده...
بنظرم اون سال و اون فیلم چیزی نبوده که میخواسته و اومده با Dark حرفش رو کامل زده.

کارنامه طرف رو داشتم مرور میکردم دیدم یدونه فیلم سال 2010 ساخته بنام "سکوت".
تریلرش رو که دیدم، دیدم شباهت خیلی عجیبی به دارک داره...جنگل،دوچرخه، فرد گم شده...
بنظرم اون سال و اون فیلم چیزی نبوده که میخواسته و اومده با Dark حرفش رو کامل زده.
این سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کرده

هیچ شباهتی ندارند دوست عزیز!
هیچ کپی‌ای در کار نیست.
ادامه بدید...

من از هر کدوم فصل اول فعلا دیدم
ولی چیز های مشترکی داشتند

شهرک کوچک و کم جمعیت با جنگلهای اطرافش بچه ای که غیبش میزنه خانواده ای که باور نمیکنن مرده مردمی که دنبالش میگردند بچه ای که اسیر شده تاسیسات بزرگ و عجیب حومه شهر کوچک و یک سری آدم های بد که کارهای انها باعث این اتفاق شده
خلاصه من خیلی شباهت میبینم

این سریال Stranger Things دارم میبینم احساس میکنم خیلی شبیه دارک هست حالا نمیدونم کی از رو کی کپی کرده

دارک را ندیده‌ام (و نخواهم دید) اما Stranger Things خود معجونی از آثار کالت ژانر علمی تخیلی و وحشت دهه 80 و 90 میلادی است. یکی از منابع الهام سریال برادران دافر «ایت» استیون کینگ است؛ چون شما در آن‌جا پسری با کت بارانی زرد و دوچرخه می‌بینید و شهر هاوکینز هم نمونه‌ای قابل قیاس با شهر دری، مین کارهای استیون کینگ قلمداد می‌شود.

این دو سریال خیلی شبیه به هم هستند انگار از یک منبع نشات گرفتند . ولی بهره برداری و دید متفاوتی دارند

می تونی فرض کنی سریال Dark از دید نولان گونه (فلسفی / اکشن / بسیار پیچیده) و Stranger things از دید اسپیلبرگ ( اکشن / سر راست / ساده / خانوادگی ) هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or