Manchestercity
کاربر سایت
Squid game چیز جدیدی برای اراءه نداره
این درون مایه قبلا خیلی بهتر به نمایش در امده
اما برای سرگرمی خوب بود
این درون مایه قبلا خیلی بهتر به نمایش در امده
اما برای سرگرمی خوب بود
این متن با لحن ملایم و دوستانه بخون لطفادکل نوردی از این سریال داره از حد معقولش میگذره. غلیظ تر از موقعی است که چرنوبیل و کویینز گمبیت اومده بود. ای کاش این ترافیک شلوغ squid game در این تاپیک رو زمان اومدن لفت اورز، فصل سوم تویین پیکس و اوزارک هم به وجود می آوردید.
زدین تو کار نه غربی، تنها شرقی!
کلا اینایی که میگن کانسپت جدیدیه باید زد توی سرشون با اینحال اثر خوش ساختی بود. من با قسمت های پایان مشکل خاصی نداشتم بنظرم با یک فصل دوم بشدت جذاب تر داستان میتونه پیش بره.کلا Squid Game سریال بدی نبود اما همونطور که قبلا گفتم مقابل آثاری مثل Zero Escape و Danganronpa واقعا هیچی نیست.
Danganronpa چنان برق از کله آدم می پرونه که امکان نداره از ذهن آدم بره.
حالا یک اثر چون کره ایی هست یا به مدیا غرب مربوط نیست چه ایرادی داره؟ این اثار معمولا مشکل عرضه بطور وسیع در مارکت رو داشتن، خوشبختانه Squid Game بخاطر نتفلیکس تونسته بدون هیچ مارکتینگ گسترده ای خودش رو سر زبون ها بندازه، این خودش کیفیت اثر رو هم نشون میده.دکل نوردی از این سریال داره از حد معقولش میگذره. غلیظ تر از موقعی است که چرنوبیل و کویینز گمبیت اومده بود. ای کاش این ترافیک شلوغ squid game در این تاپیک رو زمان اومدن لفت اورز، فصل سوم تویین پیکس و اوزارک هم به وجود می آوردید.
زدین تو کار نه غربی، تنها شرقی!
این متن با لحن ملایم و دوستانه بخون لطفا
الان شما دلخوری که چرا در مورد squid game داره بحث میشه یا چرا اونموقع اینقدر که باید در مورد اون سریالهایی که نام بردی بقدر کافی بحث نشده؟
مطمئن باش اگه همون موقع هم در مورد 3تا سریالی که نام بردی بحث میشد، یکی میومد میگفت چرا از wire، sopranos و... صحبت نمیشه.
خب یه سریال الان تو بورس هست، منطق میگه در مورد اون بیشتر صحبت بشه، نباید انتظار داشته باشیم 4سال بعد بیننده ها بیان در موردش صحبت کنن.
مثل تاپیکهای بازیهاست خب، چه فرقی داره؟
حالا اینجا یک تاپیک داریم برای همه سریالها.
کلا اینایی که میگن کانسپت جدیدیه باید زد توی سرشون با اینحال اثر خوش ساختی بود. من با قسمت های پایان مشکل خاصی نداشتم بنظرم با یک فصل دوم بشدت جذاب تر داستان میتونه پیش بره.
حالا یک اثر چون کره ایی هست یا به مدیا غرب مربوط نیست چه ایرادی داره؟ این اثار معمولا مشکل عرضه بطور وسیع در مارکت رو داشتن، خوشبختانه Squid Game بخاطر نتفلیکس تونسته بدون هیچ مارکتینگ گسترده ای خودش رو سر زبون ها بندازه، این خودش کیفیت اثر رو هم نشون میده.
همونطور که شما با آثار شرقی نمیتونید ارتباطی برقرار کنید، خیلی ها هستن که با اثاری که گفتنید نمیتونن ارتباط برقرار کنن، به همین سادگی!
---
آقا انتقاد خوبه دمتون هم گرم هر طور که مایلید، فقط هیت ورزیدن صرفا بخاطر سر و صدا کردن یک اثر شما رو Cool و متفاوت از بقیه نمیکنه!
الان بحث اینه که چرا فاز تاپیک کره ای شده؟ یا اینکه چرا سر یک سری سریالای دیگه اینقد بحث نشد؟
یک سریال وقتی خیلی بین مردم محبوب میشه همه جا در موردش بحث میکنن قطعا به این تاپیک هم میرسه دیگه، از بقیه دنیا جدا که نیست، والا سریال افغانستانی یا ترکی هم اینقد ترند بشه همینقد تاپیک شلوغ میشه کره ای بودن چه نقشی توش داره
زمان GoT و چرنوبیل و استرنجر تینگز و ... ـم اینستا/یوتیوب/توییتر باز میکردی همه جا پر بود از اسپویل، Quote و meme و ... و همینقد در موردش اینجا بحث میکردن واقعا نمیشه انتظار داشت این وضعیت واسه سریالایی مثل Leftovers پیش بیاد چون به هیچ وجه این عناوین عامه پسند نیستن و اینم چیزی از ارزششون کم نمیکنه.
اتفاقا همین چند وقت پیش واسه بار دوم دیدمش ...خیلی کار خوبیه ....واسه کسایی که از squid game خوششون اومده بهترین وقت واسه دیدنشهمیخواستم اینو تو تاپیک انیمه بگم دیدم اونجا همه دیدنش اینجا بگم بهتره.
دوستانی که از squid game خوششون اومده انیمه Kaiji رو هم ببینن ، تو یه سری چیزا به نظر من شبیه هستن و کار خیلی بهتریه.
سریال خوبی بود من لذت بردم از دیدنشیه سوال چرا تو بازی یکی مونده به آخر اینا پاشون رو نمی گذاشتن روی اون میله وسط واقعا برام سوال شده مثلا اون شیشه بره چرا آخرین شیشه رو پاش رو نگذاشت روی اون میله های وسط و بپره رد شه
دقیق یادم نیست ولی فکر می کنم این که رد بشن شرط بازی نبود . شرط بازی این بود که حتما از روی شیشه ها رد بشن . و اون حرکتشون ممکن بود تقلب حساب شه و قبل این هم بهشون اثبات شده بود تا جایی که قوانین اصلی بازی رو نشکونن می تونن از خودشون خلاقیت به خرج بدن . اگه می پریدن وسط شلیک میشد بهشون