NightKing
کاربر سایت
View attachment 210937
معرفی می کنم له ترین کست تاریخ یک سریال.
مرجانه گلچین و مهران رجبی بیشتر از اینا به کارکتر های RE می خورن
شماها رو نمیدونم ولی من با این عکس کاملا حس سریال های تینیجری CW بهم دست داد.
View attachment 210937
معرفی می کنم له ترین کست تاریخ یک سریال.
مرجانه گلچین و مهران رجبی بیشتر از اینا به کارکتر های RE می خورن
پلات داستان اش چیه؟ مگه داستان شماره اول نیست؟سریال همون موقع ک پلات داستانیش اومد فاتحش خونده شد اصلا نیازی به رونمایی بازیگرا نبود خلاصه یـ Shitshow یی بشه که ساخته های Anderson ورش پادشاه محسوب بشه
اون فیلمشه که ریبوت شده و توسط یـ استدیو دیگه در حال ساخته و اصلا ربطی به نتفلیکس نداره این بعد حوادث راکون سیتی ـه در مورد دخترای البرت وسکر خلاصه همون چرت و پرتای که Anderson به خوردمون داد رو دوباره میخوان بهمون بدنپلات داستان اش چیه؟ مگه داستان شماره اول نیست؟
حالا ملکه الیزابت نه ولی ایشون رو انجام دادن :والا منم عاشق لنسم، ولی با این روند فعلی فكر كنم چند سال دیگه ملكه الیزابت هم تو سریال ها سیاه كنند..
مسخره تر، غیر واقعی تر و لوس تر از این نمیشه. اگه سیاه بودم حالم از این وضعیت به هم میخورد..
خوب شد گفتی...نمیدونستم دوتا پروژه متفاوتن.اون فیلمشه که ریبوت شده و توسط یـ استدیو دیگه در حال ساخته و اصلا ربطی به نتفلیکس نداره این بعد حوادث راکون سیتی ـه در مورد دخترای البرت وسکر خلاصه همون چرت و پرتای که Anderson به خوردمون داد رو دوباره میخوان بهمون بدن
پس ما خیلی الکی انتظار داریم . این ها به یک فرد واقعی و خلق خدا رحم نکردن . بعد ما شاکی میشیم چرا یک کاراکتر تخیلی و خلق دست خودشون رو عوض کردنحالا ملکه الیزابت نه ولی ایشون رو انجام دادن :
View attachment 210982
Anne Boleyn ملکه انگلستان 1533 تا 1536
دیگه دستکاری تاریخ رو ابایی ندارن باید تا ته خط رو بریم
بابا من خودم خبر نداشتم!
آخه یعنی چی آلبرت وسکر و فرزندان؟! لابد تم کمدی هم داره و روش laugh track میذارن!
با این که احمقانهترین ایده دنیا برای ساخت اقتباسی از رزیدنت اویله، کاملا منطقیه که نتفلیکس تاییدش کرده باشهحالا که نمیدونستی!
داستانش در ۸ قسمت و ۲ خط زمانی مختلف روایت میشه.
در خط زمانی اول داستان جید و بیلی وسکر ۱۴ ساله رو شاهد خواهیم بود که به راکون سیتی میرند و در خط زمانی دوم، داستان در مورد جید وسکر ۳۰ ساله هست در دنیای جدید که فقط ۱۵ میلیون نفر در سطح زمین باقی مانده اند و برای بقا تلاش میکند رو دنبال میکنیم.
It was also announced at that time that the first season of the series will span two different timelines across eight hour-long episodes.
The first timeline follows 14-year-old sisters Jade and Billie Wesker after they move to Raccoon City, while the second timeline jumps a decade into the future where only 15 million people are left on Earth.
دیگه اینا سلایق هر قشر Weirdo و مریضی رو پوشش دادن، دیگه فقط پد*وها مونده بودن.یک شوینده قوی برای اینجور مواقع هست به نام cuties به تعداد 2.3 میلیون دیسلایک خالص محصولی از نتفلیکس که همه اینارو میشوره میبره. خلاصه اگه تریلرشو ببینید میگید رزیدنت و مسائل مشابه اونقدرام بد نیست.
باز خدارو شکر این چشم آبی های مدعی حقوق بشر اینجا فاز ورنداشتن و مخالفت کردنیک شوینده قوی برای اینجور مواقع هست به نام cuties به تعداد 2.3 میلیون دیسلایک خالص محصولی از نتفلیکس که همه اینارو میشوره میبره. خلاصه اگه تریلرشو ببینید میگید رزیدنت و مسائل مشابه اونقدرام بد نیست.
این رو دیدم میگم شرم بر آریا باد!