barneysawyer
کاربر سایت
شاهکار سریال سازی . دیر رفتم سراغش ولی واقعا از اون کارهایی بود که رفت تو لیست محبوب هام .سوپرانوز رو چون 1999 شروع شده جا انداختی؟!
تا 2007 پخشش ادامه داشت!
آقا، The Sopranos رو هم داشته باش.
شاهکار سریال سازی . دیر رفتم سراغش ولی واقعا از اون کارهایی بود که رفت تو لیست محبوب هام .سوپرانوز رو چون 1999 شروع شده جا انداختی؟!
تا 2007 پخشش ادامه داشت!
آقا، The Sopranos رو هم داشته باش.
عجیبه من برعکسمشاهکار سریال سازی . دیر رفتم سراغش ولی واقعا از اون کارهایی بود که رفت تو لیست محبوب هام .
دوستان ببخشید اینجا مطرح می کنم . کسی زیرنویس هماهنگ با نسخه های 720 -480 سریال two and a half men رو سراغ داره ؟ برای نسخه های x64 رو میخوام . ولی زیرنویس موجود قدیمه و با فرمت idx هست
ممنون به خاطر راهنمایی اتون . مشکل اینه با این نسخه های جدید هماهنگ نیست . و عحیبه برام که چرا سراغ این سریال نرفتن و یک زیرنویس مناسب ازش ندادن البته خب خیلی هم عجیب نیست با این همه سریالی که هر روز میاد و سریال های خیلی بهتری که دیده نشده و زیرنویس نشدن به نظر میاد که باید بیخیال زیرنویس شم[/QUOTE
برای فرمت idx، عنوان فایل اپیزود دانلود شده رو با عنوان فایل زیرنویس idx مثل هم کن و بعد به طور اتوماتیک زیرنویس روی پلیرت نمایش داده میشه.
سلامممنون به خاطر راهنمایی اتون . مشکل اینه با این نسخه های جدید هماهنگ نیست . و عحیبه برام که چرا سراغ این سریال نرفتن و یک زیرنویس مناسب ازش ندادن البته خب خیلی هم عجیب نیست با این همه سریالی که هر روز میاد و سریال های خیلی بهتری که دیده نشده و زیرنویس نشدن به نظر میاد که باید بیخیال زیرنویس شم
فقط یه دور همیه مثل اینکه، کلی هم مهمون چرت و پرت مث جاستین بیبر و ... داره