فردا فصل اول سریال ترسناک The Haunting of Bly Manor به صورت یکجا از نتفلیکس منتشر میشه
@Jill_Valentine
@Jill_Valentine
فردا فصل اول سریال ترسناک و رازآلود The Haunting of Bly Manor به صورت یکجا از نتفلیکس منتشر میشه
@Jill_Valentine
شت، اصلا اینو داشتم فراموش میکردم
مرسی علی
فصل اول سریال، فوق العاده بود برام!
از تک تک لحظاتش لذت بردم.
عالی بود. بعد مدتها تونستیم یه چیز ترسناک خیلی خوب و با کیفیت ببینیم که فقط جامپ اسکیر و یه مشت سوژه کلیشهای نداشته باشه و با اتمسفر و شخصیتای خیلی خوبش یه داستان عالی رو روایت کنه که از اول تا آخر میخکوب بشی. امیدوارم فصل دوم و شخصیتا و داستان جدیدش هم مثل سیزن اول خوب باشن
اصولا کلا اون سکانس و دیالوگ ها و اکت های کاراکترا تو سینفیلد رفرنس هجوگونه پلاتون بودAdagio for Strings by Samuel Barber
خیلی جاها استفاده شده از جمله Platoon
فصل اول وایر الحق که فوق العادس! منم نمیدونم چطور بعضی دوستان فصل اولو با بی میلی نگاه میکردن یا اصلا میخواستن بیخیالش شن؟؟!!چند روزیه سریال the wire رو شروع کردم اخرای فصل اول هستم برخلاف نظر دوستان فصل اولش خیلی بهم چسبیده و ازش لذت بردم
نظرتون در مورد فاینال فصل دوم The boys چی بود؟ من که خوشم اومد، شما چطور؟
پ.ن:این Anthony Stars چقدر محشره!
the boys فصل دو چقدر عاالی بود و چقدر عالی تموم شد هرچقدر که فصل یک بنظرم پایانش ابدا ارضا کننده نبود و شبیه یک داستان نصفه بود، این فصل تماما جبران کرد!
همه چیش بی نظیر بود! مخصوصا اون سوپرایز مهمش... واقعاا خفن بود
درکل آدرنالین بسی بالاست... و shout out to آنتونی استار و کارل اربن...
چقدر مرگ استورم فرانت ارضا کننده بود حس میکردم ویلن اصلی داستان قراره این بشه و چقدر سوپرایز خوبی بود که نبود و در حد یک فصل یک ویلن بینظیر بود... هرچقدر کاراکتر جذابی بود، اون سکانس کشتن برادر کیمیکو واقعا دلخراش ترین و اعصاب خورد کن ترین صحنه سریال بود...
جدای این سوپرایز نهایی چقدر خوب بود ویکتوریا نیومن فور د پیپل تنها کسی بود که فکرشم نمیکردم. و فکر میکردم اون دختر کچلست که از تیمارستان فرار کرد... باید ببینیم اون فصلای بعد میاد یا نه. چون قدرتشم دقیقا اینشکلی بود...
خفن ترین مسئله اشم اینجاست بری قسمت قبل رو نگاه کنی دلیل اینکه با وحشت به منفجر شدن سر ها نگاه میکرد برای استفاده از قدرت اش بود، با نگاه کردن سر بقیه رو منفجر میکنه.
جالب تر از اون که توی اونجایی که وسط سخنرانی هوملندر پیشش اومد، همش بهش نگاه میکرد، بیشتر بخاطر این بود منتظر بود که اگه ملت رو لیزر بزنه هوملندر رو بکشه.
چه نکات ریزی ولی چیزی که برام سوال شد اینه که کدوم سایده؟ فکر نکنم سمت ابرقهرمانا و وات باشه. از طرفی هم بهش نمیخوره جدن اینجوری مخالف وات باشه... خیلی جذاب و عجیب شد قضیه
راستی اگه کستینگ سیزن 3 رو خوندین اسپویلر زیرو باز کنین. من کامیک رو نخوندم ولی کاراکتری که احتمالا قراره توی seven بیاد اینه، یا اقلا یکی از کاراکترای تایید شده سیزن بعد عه: (اسپویل نیست. صرفا بازیگرشو نوشتم.)
کاراکتری به نام سولجر بوی که بازیگرشم Jensen Ackles خواهد بود (پسره تو سوپرنچرال)
راستی جدای سیزن بعدی، اسپین آفشم تایید شده! بدجور ترکونده این سریال
خیلی خوبه کاش برا این نقشش جایزه ببرهنظرتون در مورد فاینال فصل دوم The boys چی بود؟ من که خوشم اومد، شما چطور؟
پ.ن:این Anthony Stars چقدر محشره!