Origami 2008
عضو تحریریه
چیزی که خیلی حسرت بر انگیزه اینه که امروز که نگاه می کنیم می بینیم نقش های اصلی خیلی سریال ها که اندازه گاندوفینی استعداد هم ندارن چطوری بولد شدن و چپ و راست فیلم و سریال بازی می کنند . ولی گاندوفینی در اوج موفقیت سریال هم نقش های فرعی بازی می کرد . واقعا بازیگر فوق العاده ای بود و بدون حضور قوی اش سریال به بار نمی نشست.چند روز پیش داشتم ویدئوی جوایز مربوط به فصل ۵ سوپرانوز رو میدیدم. حقیقتا عجب قصب رویایی و بی نقصی بود. از دِرو شدن جوایزش هم میشه به خفن بودنش پی برد. فقط اونجا که جیمز گندولفینی خیلی گرم و صمیمی مایکل ایمپریولی رو بغل کرد. دقیقا یاد خود سریال افتادم که چقدر رابطه گرم و خوبی داشتن. کلا بعد تموم کردن سریال رفتم صحبتای بازیگرا و بقیه اعضای سریال رو دیدم به شکل عجیبی از جیمز تعریف میکردن و اینکه هربار مقابلش بازی میکردیم بهتر و بهتر میشدیم. کلا کست به شدت دوس داشتنی داشت
دارم سریال ۲۴ رو میبینم فصل اولشم می خواهم بدونم کدوم فصل هاش خوبه ببینم و بعدش اگه یه فصلی ضعیف بود رد کنم چیزی از دست میدم؟؟
این 24 رو من 3 فصل دیدم فقطحقیقتا، هیچ فصلش ضعیف نیست! فصل پنجم، هفتم، هشتم و نهم بهترین فصل های سریال هستند.
امیدوارم خوب در بیاد با توجه به بودجه یک میلیاردی که گفته بودن برای مجموعش کمه بنظرم چون قائدتا فصل اول واسه زیر ساخت خیلی مهمه
این 24 رو من 3 فصل دیدم فقط
انقدر توش امریکایی بازی و ارق ملی به امریکا بود که حالم بهم میخورد ازش
البته بازی بازیگرا خیلی خوب بود
امیدوارم خوب در بیاد با توجه به بودجه یک میلیاردی که گفته بودن برای مجموعش کمه بنظرم چون قائدتا فصل اول واسه زیر ساخت خیلی مهمه
دارم سریال ۲۴ رو میبینم فصل اولشم می خواهم بدونم کدوم فصل هاش خوبه ببینم و بعدش اگه یه فصلی ضعیف بود رد کنم چیزی از دست میدم؟؟
چندوقت پیش سریال جک رایان رو دیدم، شخصیت جک رایان حداقل برای من برام دقیقاً یادآور یه نسخه سوسول از جک باور 24 بود که اتفاقاً دکتری(!!!) هم داره (هرچند که ممکنه شباهت خاصی هم توشون نباشه).حقیقتا، هیچ فصلش ضعیف نیست! فصل پنجم، هفتم، هشتم و نهم بهترین فصل های سریال هستند.
اگه فصل شش رو نبینم مستقیم برم هفت چیزی رو از دست میدم؟؟حقیقتا، هیچ فصلش ضعیف نیست! فصل پنجم، هفتم، هشتم و نهم بهترین فصل های سریال هستند.