اول اینکه فارگو یعنی برف. کلا حال و هواش برفی و هوای یخبندانه. من هر سال فصلهای فارگو رو میزاشتم دی ماه تو یخبندان تبریز میدیدمسلام عزیزان
من ۵ قسمت از فصل اول سریال فارگو رو دیدم. مجذوبش شدم! میخواستم ببینم فصلهای دوم و سوم هم ادامهی فصل اول هست یا نه؟
و اینکه مارتین فریمن در بقیه فصلها حضور داره؟
.
.
.
یه سوال دیگه! در فصول دوم و سوم هم شاهد حال و هوای سرد و برفی هستیم؟
مرسی
تریلرش دیوانه کننده بودآخر هفته (جمعه) آمازون اولین قسمت tales from the loop رو عرضه میکنه.
شتتت عجب چیزیه!!!آخر هفته (جمعه) آمازون اولین قسمت tales from the loop رو عرضه میکنه.از روی کارهای یه تصویر ساز سوئدی به اسم سایمون استولنهگ الهام گرفته شده که بیشتر به خاطر مخلوط کردن المانهای سایفای با محیطهای روستایی معروفه و قبلا یه بازی رومیزی به همین اسم از کاراش ساخته شده.(اسمش رو سرچ کنید، آرتیست معروفیه و احتمالا کاراش رو دیدین) سریال داستانش در مورد مردم یه دهکدهایه که در زیرش یه ماشین شتابدهنده ذراتطور به نام "لوپ" وجود داره که باعث ایجاد پدیده های غریب و موجودات عجیب میشه.میگن فاز میکس استرنجر تینگز با یه بلکمیرر خوشبینانه رو داره.تریلرش رو اگه ببینین از روبات تا برف سربالا توش پیدا میشهدر پرانتز بگم که چند وقت پیش یه بازی به اسم جنریشن زیرو عرضه شده که انگار اسکی از همین حال و هوا بوده.
قسمت اول رو مارک رومانک (غول آخر موزیک ویدئوسازا، فینچر ثانی) کارگردانی میکنه که از زمان "واینل" فیلم و سریال نساخته.واسه موسیقیش اسم فیلیپ گلس رو زدن و یه بابایی که من نمیشناسمش ولی موسیقی بازی سایبرپانک رو داره میسازهربکا هال و جاناتان پرایس جزو بازیگراشن.خالقش هم کسیه که نزدیک به نصف اپیزودای "لیجن" رو نوشته.چون با این بتمن جدیده حال میکنید، مت ریوز هم یکی از تهیه کننده هاشه
سیزدتون با این دروغ ضدحالی مبارک!
Charlie Day میخوای بشین Its always sunny in philadelphia رو ببین که هم همه کاره سریاله هم بهترین بازیشو اینجا دارهآخ که چقدر این Charlie Day بازیش قشنگ بود تو این مجموعه. هنوز یادمه چطور جنیفر به پر و پاش می پیچید و اینم وا نمی داد
اگه Vacation 2015 رو ندیدی هنوز، پیشنهاد میکنم ببینیش؛ کمدی عالی ـه داره و Charlie Day هم یه حضور نسبتاً کوتاهی داره اونجا
اون زمان که تاینی زنده بود در حال دانلودش بودم همینطور تو هارد موندهCharlie Day میخوای بشین Its always sunny in philadelphia رو ببین که هم همه کاره سریاله هم بهترین بازیشو اینجا داره
یک لحظه هم صبر نکن سریع شروع کناون زمان که تاینی زنده بود در حال دانلودش بودم همینطور تو هارد مونده
الانم که انگار رسیده به 14 فصل
شاید این قرنطینه فرصت خوبی باشه واسه شروع کردنش. هر چند قسمت هاش کوتاهه ولی سریال هایی با تعداد فصل زیاد واسم مثل یه چالشه