اقا این سریال Black Mirror چجوریاست؟! هر فصلش داستان جداگانه داره یا به هم وصله؟! کدوم فصلاش از بقیه بهتره دانلود کنیم ببینیم؟!
انتولوژیه... هیچ ربطی به هم ندارن فصل ها...نه تنها فصل ها هر قسمت هم داستان خودشو داره... یک سریال عالی هست و بلاهایی که تکنولوژی ممکنه سرمون بیاره رو به دارک ترین شکل ممکن نمایش میدهاقا این سریال Black Mirror چجوریاست؟! هر فصلش داستان جداگانه داره یا به هم وصله؟! کدوم فصلاش از بقیه بهتره دانلود کنیم ببینیم؟!
یعنی انقدر بیخوده فصل پنجش؟!فصل پنجشو نمیخواد ببینی![]()
بیخود که نیس اما با قسمت های فصل های قبل خیلی فاصله دارن...یعنی انقدر بیخوده فصل پنجش؟!من از این سریالای علمی تخیلی که از واقعیت به دور هست زیاد خوشم نمیادا!
این از اونا نیست که؟!
![]()
دیگه دارن الکی کش میدن . همون فصل یک کافی بود . دو رو زیر سیبیلی در کردیم ولی انگار از رو نمیرن .بوی واکینگ دد جدید می آیدView attachment 110772
فصل سوم سریال جنجالی 13 Reasons Why در مهر ماه منتشر می شود.
https://www.popbuzz.com/tv-film/13-reasons-why/season-3-release-date-leaked/
چندتا مینیسریال هست:آقا یه لیست از سریال های جنایی یا رازآلود یا جفتش بدید، انقدر این چند وقت مورد های سریالی زیاد شده و منم هیچکدومو ندیدم طبق معمولاز دستم در رفته.
سریالای مورد علاقمم شرلوک و فارگو هم سیزن یکشو خیلی دوست داشتم. دو و سه رو هنوز ندیدم. ( همینطوری گفتم شاید تاثیربذاره تو معرفی )
اگه فصل دو رو دوست نداشتی، بقیه اش رو نبین. چون بعد از فصل 3 دیگه خیلی افت میکنهیادمه چند سال پیش دو فصل از سریال ۱۰۰ رو دیدم ! ادامه ای براش ساختن ؟؟؟ ارزش دیدن داره !!؟ چون واقعا فصل دومش حوصله سر بر چاخان شده بود!
فارگو فصل 2 اوجشه و بی نظیر. اول برو همونو ببین. mindhunter استاد فینچر و فصل اول true detective هم که جای صحبت باقی نمیزارنآقا یه لیست از سریال های جنایی یا رازآلود یا جفتش بدید، انقدر این چند وقت مورد های سریالی زیاد شده و منم هیچکدومو ندیدم طبق معمولاز دستم در رفته.
سریالای مورد علاقمم شرلوک و فارگو هم سیزن یکشو خیلی دوست داشتم. دو و سه رو هنوز ندیدم. ( همینطوری گفتم شاید تاثیربذاره تو معرفی )
فصل 5 رو فقط به خاطر اندرو اسکات دیدمانتولوژیه... هیچ ربطی به هم ندارن فصل ها...نه تنها فصل ها هر قسمت هم داستان خودشو داره... یک سریال عالی هست و بلاهایی که تکنولوژی ممکنه سرمون بیاره رو به دارک ترین شکل ممکن نمایش میده... از فصل یک تا چهارشو ببین...قطعا ارزش داره...فصل پنجشو نمیخواد ببینی
![]()
:hearteyes: چرا به آدم نمیگید آخه. این بشر توش بازی کرده باشه که من همین الان میرم میبینم.فصل 5 رو فقط به خاطر اندرو اسکات دیدم