TV Center

قسمت ۷ سریال هیولا رو کانال 4U پخش میکرد یکم نشستم نگاه کردم ببینم چطوره. فقط غصه م گرفت برای کسایی که پول میدن بابت همچین چیزی و حتی وقت برای دیدنش میذارن.
عمده شوخی های سریال طنز انتقادی هست، سوژه هایی که به شدت تکراری هست و کاراکتر هایی که حتی لحن صحبت کردنشون هم نوآوری نداره. شخصیت های زن که اکثرشون بازتاب جوک های سکسیستی ایرانی رو نشون میده.
طبیعیه به هر حال، تو ایران با مسائل اصلی نمیشه شوخی کرد زیاد. ولی چه اصراری هست کلا سوژه سریال رو انتقادی بذاره؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: TheGodfather
دوستان در مورد سریال Dark کیفیت "دوبله انگلیسی" در چه سطحیه؟ خوبه یا نه؟
سریال کلا فقط زیرنویس فارسی! :دی چون سریالای دوبله بیشتر اوقات اشتباه دوبله میشن و شما داستان رو نمیفهمین. Dark ئاقعا یکی از بهترین سریالایی هست که دیدم و بهت پیشنهاد میکنم زیرنیسش رو حتما ببینی.

• Like
Reactions: soltanmasoud
سریال کلا فقط زیرنویس فارسی! :D چون سریالای دوبله بیشتر اوقات اشتباه دوبله میشن و شما داستان رو نمیفهمین. Dark ئاقعا یکی از بهترین سریالایی هست که دیدم و بهت پیشنهاد میکنم زیرنیسش رو حتما ببینی.
منظور من دوبله انگلیسی بود نه فارسی...در واقع زبان اصلی فیلم آلمانی هست که دوبله و به زبان انگلیسی منتشر شد!

منظور من دوبله انگلیسی بود نه فارسی...در واقع زبان اصلی فیلم آلمانی هست که دوبله و به زبان انگلیسی منتشر شد!
کلا هر دوبله ای به جز زبون اصلی فیلم روو مخه به نظرم. من با همون زبون المانی و زیر نویس فارسی دیدم از همه بهتر بود.

دوبلش خوبه بدک نیست ولی بازم پیشنهاد نمیشه زبان اصلی خود سریال چیز دیگه ای ـه ....

تاریخ بازگشت سریال‌های FX:

12 شهریور: Mayans M.C
21 شهریور: Mr.Inbetween
27 شهریور: American Horror Story: 1984
3 مهر: It’s Always Sunny in Philadelphia

شور و شعف عجیبی تمام بدنم رو به مناسبت برگشت Sunny گرفت :D
خبری از American Crime Story نیست؟

بالاخره بعد از سه سال، تاریخ پخش فصل سوم سریال Scream یا همان «جیغ» مشخص شد و این سریال در 8 جولای در قالب شش قسمت منتشر می شود.
نکته دیگر این است که دیگر این سریال از شبکه MTV پخش نمی شود و VH1 پخش این مجموعه را برعهده گرفته است.

• Like
Reactions: arash1996
کسی سریال جدید HBO به نام Euphoria رو دیده؟ منتظرش بودم و بنظرم اثر خوبی باشه!

راستی فصل 3 لیژن (Legion) اومده!!! فصل آخرم هست!

دارکم خیلی میخوام ببینم ولی حس میکنم هیچی از فصل 1 یادم نیست و کارم فکر نکنم با یک ریکپ 10 دقیقه ای از یوتوب حل شه :دی فکر کنم واقعا نیازه دوباره ببینم فصل یکو

آخرین ویرایش:
دارکم خیلی میخوام ببینم ولی حس میکنم هیچی از فصل 1 یادم نیست و کارم فکر نکنم با یک ریکپ 10 دقیقه ای از یوتوب حل شه :D فکر کنم واقعا نیازه دوباره ببینم فصل یکو
من فصل یک رو هیچوقت دوباره ندیدم و ازونجایی که عادت ندارم چیزی رو دوباره ببینم همینجوری رفتم سراغ سیزن دو...
حالا یا اینکه واقعا فصل دو خیلی پیچیدس یا اینکه بخاطر دوباره نگاه نکردن فصل اول برام گنگ شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or