TV Center

شبکه آی فیلم سریال آنام رو داره بازپخش میکنه
حالا کاری ندارم خیلیا میگن سریالای تلوزیون در حال حاضر آبکی و کم کیفیته
خودمم نظری ندارم چون چندین ساله سریالی از تلوزیون ندیدم ولی...

رابطه مادر و دختری سریال آنام چقدر قشنگ بود
موقعی که مارال میره کنار تک درخت تو دلش با دخترش خداحافظی میکنه و اون فلش بک هایی که از گذشتش نشون میدن جگرم رو آتیش زد،بغض کردم نزدیک بود گریم بگیره!

تو قسمت 20 فصل چهارم آلفرد یه پسر بچه هست ولی قسمت 1 فصل 5 میبنیم چند سالی بزرگ شده یعنی بازیگرش عوض شده این رو میشه ایراد گرفت به سریال یا یه روال طبیعی هست؟ اخه چجوری یهو این همه بزرگ شد کود دادن بهش؟
این عکس ها رو مقایسه کنید

و یه مورد دیگه که باید اشاره کنم استفاده از یه بازیگر تو دو تا نقش مختلف هست یکی قسمت 1 فصل چهار کاراکتر اریک و نقش دومش فصل 5 فکر کنم قسمت 6 کاراکتر ساکون.... این چطور قابل توجیه هست؟ تو سریال های دیگه هم همچین چیزی بوده؟

در رابطه با عکس اول و در واقع کل وقایع سریال تو خیلی جاها تایم لاین به صورت موازی جلو نمیره با توجه به لوکیشن های مختلف از انگلیس تا اسکاندیناوی تا حدودی قابل توجیح هست نمونه بارزش سفر بیورون به افریقا و برگشتش بود اما منم قبول دارم نحوه روایت که یهو تو یه قسمت مثلا طرف زبون انگلیسی یاد میگیره یا همین شخصیت ها که بزرگ میشن تو نیم ساعت :دی یه ذره سرسری ساخته شده
موضوع دوم هم من دقت نکرده بودم الان گفتی رفتم چک کردم جالب بود باید یه سرچ بزنم ببینم سریال دیگه هم اینکار رو کرده یا نه

• Like
Reactions: Amin n
سیزن جدید پانیشر به حدی ضعیف بود که باورم نمی‌شد.:دی سیزن قبلی نقاط ضعف زیادی داشت ولی اقلاً نویسندگی بدی نداشت، شخصیتا معنی می‌دادن.:دی این سیزن ولی خیلی همه چی هردمبیلی بود.

چرا اینجا کسی در مورد فصل سوم True Detective حرفی نمی زنه؟!:D ما که خیلی خوشمون اومد ازش\m/ به شدت به طرفداران فصل اول پیشنهاد می کنم که ببیننش:D
ما نگاه میکنیم و بسی خوشمان آمده:Dفقط موندم چطور فصل دوم به این داغونی بود درصورتی که تیم ماهرین:|

الان قسمت اول فصل دوم پانیشر رو دیدم.
40 دقیقه اول قسمت خیلی حوصله سر بر بود!
دیالوگا رو میتونستم حدس بزنم، از بس سطحی و کلیشه ای نوشته شده بودن!
تو n تا فیلم وسریال دیده بودم اینجور دیالوگا رو.
ولی 20 دقیقه آخر، اکشن خوبی داشت.

آخرین ویرایش:
چرا اینجا کسی در مورد فصل سوم True Detective حرفی نمی زنه؟!:D ما که خیلی خوشمون اومد ازش\m/ به شدت به طرفداران فصل اول پیشنهاد می کنم که ببیننش:D
این دو قسمتش عالی بوده، اینکه راوی غیر قابل اعتماد داره خیلی خوبه و این جا به جایی بین سه تایم لاین خیلی خوبه، فقط امیدوارم داستان اصلی رو خیلی کش ندن

• Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or