K I 1 1 E R
ناظم انجمن
View attachment 94770
View attachment 94769
به به
3 روز دیگه میاد بیرون فقط امیدوارم از اونایی نباشه که فقط منتقدا حال میکنن![]()

ترکوند

View attachment 94770
View attachment 94769
به به
3 روز دیگه میاد بیرون فقط امیدوارم از اونایی نباشه که فقط منتقدا حال میکنن![]()
دو قسمت اولو دیدم من که خیلی راضیم
تا قبل از اومدن سیزن جدید دردویل لازمه defenders رو ببینیم؟ اتفاق خاصی مرتبط با سیزن جدید توش می افته؟ این defenders همچین می خواستم ببینیم ولی علاقه آنچنانی به بقیه هیرو ها به جز دردویل ندارم.
اره ببین.آخرش ی اتفاقی میفته که بنظرم برای فصل سوم بدونی بهترهتا قبل از اومدن سیزن جدید دردویل لازمه defenders رو ببینیم؟ اتفاق خاصی مرتبط با سیزن جدید توش می افته؟ این defenders همچین می خواستم ببینیم ولی علاقه آنچنانی به بقیه هیرو ها به جز دردویل ندارم.
جفتشون از خوبای این چند سال اخرین MR. Robot فصل دیگه تموم میشه Peaky Blinder رو نمیدونم ولی فک نکنم به این زودیا تموم بشه ببین از کدوم بیشتر خوشت میاد همون رو ببین در مورد هک و تئوری توطئه و شبه سایبر پانکی با ی کاراکتر افسرده و درگیر با خودش میگردی MR. Robot رو ببین اگه از گنگ بازی تو اوایل قرن ۱۹ تو بریتانیا خوشت میاد Peaky Blinder ببین....میخوام یه سریال جدید شروع کنم به نظرتون Mr Robot ببینم یا Peaky Blinder؟
کدوم سریال زودتر تموم میشه تا اونجایی که میدونم هر دوتا قراره فصل بعدی هم داشته باشن
صدرصد پیکی بلایندر حرف ندارهمیخوام یه سریال جدید شروع کنم به نظرتون Mr Robot ببینم یا Peaky Blinder؟
کدوم سریال زودتر تموم میشه تا اونجایی که میدونم هر دوتا قراره فصل بعدی هم داشته باشن
خوب من فصل اول The Killing رو تازه تموم کردم سریال همه چیز خوبه از روابط بین کرکترا گرفته و تا بازیا و اتمسفر خوبش ولی متاسفانه یـ مشکل بزرگ داره که بشدت بنده رو نا امید کرد اینکه سریال دائم بیننده رو به عمد سعی میکنه گول بزنه که میشه مصداق بارز چوپان دروغ گو واسه بیننده ! یـ بار بیینده گول میخوره دوباره گول میخوره دفعه سوم اینقدر به سریال و و کرکتراش بی اعتماد میشه که هر صحنه و ابزار داستانی که میبینه رو یـ جور شوخی فرض میکنه و میدونه که سریال قطعا میخواد گولش بزنه و هیچ کدوم از داستانیی که میخواد سریال به ما بقبولونه رو باور نمیکنه چون دیگه اعتمادی به داستان و شخصیت های سریال نداره این مدل روایت به نظرم بدترین نوع روایت هستش که باعث میشه بیننده هرچه بیشتر و بیشتر به عوامل سریال بی اعتماد بشه و همین میشه که سورپرایز های داستانی سریال براش بی مزه و بی مزه تر میشه سکانس پایانی فصل اول قشنگ پا میزاره رو تو تموم روابط هایی که ساخته بین شخصیتا و به شکل بدی میخواد داستانش رو کش بده که تهش به یـ توئیست بزرگ هم خطم میشه واسه فصل بعدی . این مدل توئیستا بر میگرده به ضعف داستانی سریال که مجبوره واسه ادامه دادن یـ علامت بزرگ که خیلی هم منطقی به نظر نمیاد رو باقی بزاره با این حال امیدوارم فصل دوم بتونه این مدل خیانت کردنش به بیننده رو درست توجیه کرده باشه و کمی هوشمندانه تر به جلو حرکت کنه ....