Alkazar
کاربر سایت
چیه این پیکی بلایندرز...!! تموم تن من داره میلرزه!!
مستر شلبی!!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
مستر شلبی!!

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
فعلا که امتیاز جالبی نگرفته .. 56 فعلافردا منتظر نقد کاربران بازی سنتر در خصوص سریال پانییشر هستیم![]()
پانیشر قسمت یکشو دیدم شروع خوبی داشت ولی با این امتیازا خیلی دلسرد شدم
میدونم که امتیاز اینا دیگه ارزش نداره و مهم لذت بردنه ولی تجربه ثابت کرده سریالی که امتیازش پایینه لذتبخش نی![]()
فکر کنم باید 4 قسمت اول فصل دوم Daredevil رو ببینی.برای دیدن پانیشر سریالای دیگه مارول/نتفلیکس رو هم باید دید؟
برای دیدن پانیشر سریالای دیگه مارول/نتفلیکس رو هم باید دید؟
خصوصی برام اسپویلش میکنیپانیشر توی فصل دوم DareDevil معرفی شد و سریال مستقل اش ادامه دهنده همون خط داستانی ای هست که توی فصل دوم DareDevil شروعش کردن
اگر فصل دوم DareDevil رو ندیده باشی یک قسمت هایی از سریال ممکنه برات مبهم باشه اما به این معنی نیست که کلا سریال برات غیر قابل دیدن می شه، می تونی با ندیدن DareDevil هم این سریال رو ببینی
فصل دوم DareDevil هم اگر بخوای ببینی خوب بدیهیه که بایید فصل اول رو دیده باشی تا بفهمی چی به چیه اما فصل اولش ربطی به پانیشر نداره
مگه کسی منتظر بود پانیشر قصه لیلی و مجنون برامون تعریف کنه ؟!در اینی که از پانیشر انتظار بسیار زیادی می رفت شکی نیست اما توجه داشته باشید یکی از دلایل پایین بودن امتیاز پانیشر، خشونت بسیار زیاده که توی نقد ها بهش اشاره شده
شما با این دید برو جلو که خشونت زیاد تاثیر توی امتیاز ها داشته که خوب واقعا هم داشته
قسمت 12 ام پانیشر رو دیدم . به نظرم یکم به خاطر کند جلو رفتن داستان و خشونت اشه که سریال امتیاز پایینی گرفته .خشونت زیاده ولی تا این قسمت 9 ام 10 ام درگیری ها کم بودن برای همین خشونت زیادی رو نداشتیم . یک سری اتفاق ها و کاراکتر ها هم بودن که فقط وقت سریال و بیننده رو گرفتن و بود نبودشون فرق زیادی نمی کرد صرفا بودن تا یکسری پیام های اجتماعی داشته باشن (یک چیزی تو مایه های خرده داستان رابطه کری آن ماس و نامزدش تو جسیکا جونز که الکی سریال رو کش داده بودن ) و البته تا این جا از ویلین های آیکانیک تو سریال خبری نبود و همین هم ممکنه باعث کم بودن امتیازاش شده باشه . بر خلاف ویلسون فیسک و کیلگریو این حا هم مثل دو سریال قبلی مارول کاراکتر منفی خیلی به یاد ماندنی نبوده. جز این ها سریال واقعا عالیه و با همین مشکلات بیننده رو درگیر می کنه . جان برنتال همچنان در نقش عالیه
مادام گائو فعلا جا برای پرداخت داره و هنوز جایگاه خودش رو پیدا نکرده . ولی من بیشتر منظروم سریال آیرون فیسته و دیفندرز که دشمن اصلی اش کاراکتر سیگورنی ویور بود . کاتن مات هم عالی بود ولی خب بنا به دلیل اسپویل نمی تونم دقیقا توضیح بدم که چرا به نظرم ویلین اصلی سریال لوک کیج نبود . و اونی که ویلین اصلی بود هم پرداخت جالبی نداشت .آقا آقا
این چه وضعشه
Cottonmouth توی Luke Cage مگه ممکنه از یاد کسی بره
البته Madame Gao هم که یک کارکتر یونیکی هست که احتمالا توی MCU در آینده خیلی بیشتر بهش پرداخته بشه
خصوصی برام اسپویلش میکنی
حوصله سریال دیگه دیدن ندارم
مگه کسی منتظر بود پانیشر قصه لیلی و مجنون برامون تعریف کنه ؟!![]()