barneysawyer
کاربر سایت
به احتمال زیاد مثل فصل های قبلی 22 -23 قسمت باشهمشخص هست فصل پنجمه بلک لیست چند قسمت خواهد بود؟؟؟؟
به احتمال زیاد مثل فصل های قبلی 22 -23 قسمت باشهمشخص هست فصل پنجمه بلک لیست چند قسمت خواهد بود؟؟؟؟
اخه توی اینستای فیلم زده بود 2 قسمت باقی مونده.تا دیشب 6 قسمت اومده بود 2تای دیگه بیاد میشه 8 قسمت که البته صبح قسمت 7 هم اومد.به احتمال زیاد مثل فصل های قبلی 22 -23 قسمت باشه
اخه توی اینستای فیلم زده بود 2 قسمت باقی مونده.تا دیشب 6 قسمت اومده بود 2تای دیگه بیاد میشه 8 قسمت که البته صبح قسمت 7 هم اومد.
واسه این غیر طبیعی واسم جلوه داد که فصل پنجم سرجمع 8 قسمت باشه
اول از همه باید گفت سریال کلا داستان خاصی نداره که بخواد ادامه دار باشه هر قسمت یک موضوع جداگونه داره که نهایت یک سری اشاره به قسمتای قبل توش بشه اصلا داستان کلی نمیشه براش تعریف کرددوستان من فصل اول Seinfeld رو دیدم (5 قسمت)
چرا هر قسمت یه پرش داستانی داره؟ پیوسته نیست داستانش. انگار بینشون چندین قسمت دیگه هم بوده ولی خب من تو منابعی که دیدم همین 5 قسمت رو زده بودن.
مثلا قسمت اول یکی میاد خونه اش که بمونه چند روزی، ولی قسمت بعد اصلا انگار همچین اتفاقی نیفتاده و یه داستانی دیگه رو داره میگه برا خودش! شخصیت جدید میاد تو داستان که اصلا معرفی نشده و...
چرا واقعا؟
فصل دوم به بعد چی همینطوریه یا نه؟
نه از اون اکشن ها نیستسلام.من سریال بریکینگ بد رو ندیدم. خیلی شندیم سریال قشنگیه ولی خواستم از شما راهنمایی بگیرم ببینم اگر اکشن هست ببینمش چون اکشن نباشه و یا حتی اگر خدای سریال باشه نمیتونم تحملش کنم.
لطفا اگر اکشن نیست یا اکشنش کمه بگید که من 31 گیگ حجم الکی حروم نکنم![]()
مرسی از لطفت واقعا ممنون.یه سریال توی مایه های Person of Interest و یا black list میتونی بهم معرفی کنی که هم اکشن باشه هم داستان گیرایی داشته باشه؟؟؟نه از اون اکشن ها نیست
تقریبا سه فصل اول فقط حرف میزنن و از فصل 4 5 هست ک یکم سر و کله پلیسم پیدا میشه
از نظر اکشن چیزی نداره بخوای ببینی
خواهش میکنممرسی از لطفت واقعا ممنون.یه سریال توی مایه های Person of Interest و یا black list میتونی بهم معرفی کنی که هم اکشن باشه هم داستان گیرایی داشته باشه؟؟؟
درودمرسی از لطفت واقعا ممنون.یه سریال توی مایه های Person of Interest و یا black list میتونی بهم معرفی کنی که هم اکشن باشه هم داستان گیرایی داشته باشه؟؟؟
فصل يك و دو كه سريال دسته amc بود ،داخل سبك خودش يكي از بهترين هاست، خوبيش اينه كه داستان اصلي داخل ٢ فصل تموم ميشه ، فصل هاي بعد داستان جدا هست.این سریال the killing هر فصلش یه داستانی داره یا دنباله؟ شنیدم فصل اخر خوب نیست ارزش داره بخاطر فصل اول کامل دید ؟
خوبی office اینه که خودت هر جا بخوای میخندی مثل friends صدای laugh track رو اعصاب رو ندارهاین سریال the office اصن به پای friends نمیرسه بعضی قسمتای هر فصلش خنده داره .
فصل های اخرشم که تو دیواره
steve carellبعضی وقتا رو اعصابهققط با dwight حال کردم .
سلام. دوستان اگر به دارککمدی علاقه دارید، One Mississippi رو ببینید. فصل دوم حتی از فصل اول هم بهتر بود. قسمت پنجمش خیلی تکوندهنده بود، و فکر میکنم طعنهای بود به اتهاماتی که چندین ساله به لوئیس سیکی در مورد بدرفتاری جنسی زده میشه. فضای آرومش فوقالعادهست؛ و جنوبی بودنش منو یاد رکتیفای و جاستیفاید میندازه. شلوغپلوغ نیست. درکل سریال کمادعا، ولی بااحساس و آموزندهایه.