Turok

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه هاي گل وبازي خور 360

مي خواستم بگم خبر دارين كه يه سايت بازي turok گذاشته واسه خريدپستي

نمي خوام تبليغات كنم ولي گفتم زود تر بازيش به دستون برسه

با اين همه كه من 360 اليت نگرفتم ولي تا هفته ديگه ميخرم ولي با اين همه من بازي رو خريد پستي كردم

واسه اين كه تبليغات نشه هر كي سايت رو خواست پيغام خصو صي بده

دوستدار همه 360 داران
حسين نقويان

چيه چيه چه خبره مگه من نگفتم اومده بعد يكي مياد ميگه اومده؟ يكي هم ميگه نه

بابا من ميگم اين بازي براي 360 تو يه سايت براي خريد پستي ديدم

بعدش ميگي اومده؟
بله كه اومده

این بازی رو دیروز وست اورد ولی من چون تو دموش چیزی ندیده بودم نگرفتم انشاالله بچه ها میگیرن ما هم بازی میکنیم:cheesygri

من امروز گرفتم . صحنه های سینمایی جالبی داره . ولی گرافیک محیط دقیقا شبیه به King Kong هستش . بازی با UE 3.0 ساخته شده . به نظر من بدترین موتور گرافیکی رو برای بازی در نظر گرفتن چون UE اصلا کارش جنگل و چمن نیست , کارش خیابون و ساختمون و ماشین هستش . گیم پلی بازی هم عالی نیست ولی بد هم نیست . میتونیم بگیم خوبه . تا دلت بخاد موجودات احمق تو بازی وجود دارند ! چه دایناسور چه انسان .
اگه دنبال یه بازی با گرافیک بالا هستید اصلا سراغ این بازی نرید ولی اگه از درگیری و هیجان خوشتون میاد این بازی میتونه یه چند ساعتی سرگرمتون کنه.
Turok%20Fights%20T-Rex%20-%20resized.jpg

:cool:wowowowow
من كه خيلي حال كردن مخصوصا با رپتورها و گيم پلي بازي:biggrin1:
ولي گرافيك بازي تعريف نداره :sick:بهتر بود از cry engine 2استفاده مي كردن تا un3و لي گرافيك بد هم نيست نور پردازي بازي ضغيفه و سايه ها خيلي دقيق نيستند ولي گيم پلي بازي واقعا عاليه

منم امروز این عنوان رو خریدم :

خوب : صحنه های سینمایی

بد : گرافیک . گیم پلی . صدا گذاری و............:sick:

اصلا بازی جالبی نیست . :-"
گيم پلي بازي كجاش بده خيلي هيجان انگيز و سريع هستش ولي من بيشتر با حالت stealth بازي مي كنم حالش بيشتره:biggrin1:
به قول فريدون:
I am Silence and Deadly;)

منم امروز این عنوان رو خریدم :

خوب : صحنه های سینمایی

بد : گرافیک . گیم پلی . صدا گذاری و............:sick:

اصلا بازی جالبی نیست . :-"

گیم پلی بد ؟!!!!

من گیم پلی بازی رو یه چیزی تو مایه های Halo میبینم ( البته نه به اون خوفی ) . واقعا گیم پلی بازی خیلی شاخه .نخسوزن ! وقتی با چاقو میری سراغ ملت کف بر میشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or