Fratos کاربر سایت Jan 15, 2008 #16 دایناسور کشیش خوبه ولی من دنبال مخفی کاریش هستم :biggrin1:. I am Silence and Deadly
amir_clk500 کاربر سایت Jan 15, 2008 #17 اولین توروک رو سال 78 بازی کردم.تو اون زمان جز شاخترین گرافیک ها بود.
54M113 کاربر سایت Jan 15, 2008 #18 نوشته شده توسط amir_clk500: اولین توروک رو سال 78 بازی کردم.تو اون زمان جز شاخترین گرافیک ها بود. بیشتر... فکر کنم این اولین نسخه این بازی هست
نوشته شده توسط amir_clk500: اولین توروک رو سال 78 بازی کردم.تو اون زمان جز شاخترین گرافیک ها بود. بیشتر... فکر کنم این اولین نسخه این بازی هست
619 مدیر انجمن Jan 15, 2008 #19 نه ........... اين فكر كنم نسخه 4 يا پنجمش اول بازي هاش براي n64 اختصاصي بود بعد افتاد دست اكليم { الان منحل شده اين شركت } گند زد بهش الانم مال ديزني
نه ........... اين فكر كنم نسخه 4 يا پنجمش اول بازي هاش براي n64 اختصاصي بود بعد افتاد دست اكليم { الان منحل شده اين شركت } گند زد بهش الانم مال ديزني
amir_clk500 کاربر سایت Jan 15, 2008 #20 اکلیم یه زمانی شرکت فوق العاده ایی بود و بازیهای بزرگی میزد مث کشتی کچ سگا ولی حیف که منحل شد! اونموقع که اکلیم شاخ بود کسی یوبی سافت و اکتیویژن(هواپیمای اتاری مال اکتیویژن بود:cheesygri) و ....رو نمیشناخت.
اکلیم یه زمانی شرکت فوق العاده ایی بود و بازیهای بزرگی میزد مث کشتی کچ سگا ولی حیف که منحل شد! اونموقع که اکلیم شاخ بود کسی یوبی سافت و اکتیویژن(هواپیمای اتاری مال اکتیویژن بود:cheesygri) و ....رو نمیشناخت.
slipknot_ghost کاربر سایت Jan 16, 2008 #22 اينم يه دمو گيم پلي از اين بازي http://www.n4g.com/xbox360/News-100146.aspx
slipknot_ghost کاربر سایت Jan 16, 2008 #25 نوشته شده توسط Code 6: سبک بازی Fps هستش؟؟؟ بیشتر... بله! اين بازي يه FPSهستش كه هم مي توني بازي رو با مخفي كاري انجام بدي هم RUN&GUN
نوشته شده توسط Code 6: سبک بازی Fps هستش؟؟؟ بیشتر... بله! اين بازي يه FPSهستش كه هم مي توني بازي رو با مخفي كاري انجام بدي هم RUN&GUN
M MANIX کاربر سایت Jan 16, 2008 #26 اميدوارم بر عكس اتظارات كار نكنه چون من خيلي بهش اميد دارم چيزي كه من به kane and lynchاميدوار بودم ولي بعد....
اميدوارم بر عكس اتظارات كار نكنه چون من خيلي بهش اميد دارم چيزي كه من به kane and lynchاميدوار بودم ولي بعد....
mox1x2 کاربر ویژه کاربر سایت Jan 16, 2008 #29 با ارائه دموی بازی تصاویر بیشتر از این بازی منتشر شده است: برای دیدن تصاویر بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.
با ارائه دموی بازی تصاویر بیشتر از این بازی منتشر شده است: برای دیدن تصاویر بیشتر به این صفحه مراجعه کنید.
kane کاربر سایت Jan 16, 2008 #30 نوشته شده توسط slipknot_ghost: بله! اين بازي يه FPSهستش كه هم مي توني بازي رو با مخفي كاري انجام بدي هم RUN&GUN بیشتر... ایول با بازی یایه جاسوسی و محفی کاری خیلی حال میکنم(مخصوصا" سریه sc) ولی سبکه FPS چجوری مخفی کاری میشه؟:confused:
نوشته شده توسط slipknot_ghost: بله! اين بازي يه FPSهستش كه هم مي توني بازي رو با مخفي كاري انجام بدي هم RUN&GUN بیشتر... ایول با بازی یایه جاسوسی و محفی کاری خیلی حال میکنم(مخصوصا" سریه sc) ولی سبکه FPS چجوری مخفی کاری میشه؟:confused: