..Trine ..PC Version

اين تاپيك رو ميزنم براي اين بازي تا بحثهاي مربوط به بازي رو اينجا مطرح كنيم.
959287126672front.jpg

سبك بازي:اكشن ماجراجويي تخيلي
تاريخ عرضه: 10 /7 /2009
گروه سني: براي همه.
تعداد بازي كننده : 1تا 3 نفر​
يك بازي زيبا كه در نگاه اول شباهت زيادي با بازيهاي دو بعدي قديمي داره. البته اين بازي از نظر گرافيكي خيلي زيبا و چشم نواز است. شما ميتوانيد به تنهايي و يا با كمك دو نفر از دوستانتان كنترل سه شخصيت اين بازي را در دست بگيريد . هر كدام از اين سه شخصيت تواناييهاي خاص خود را دارد و در طول بازي به اين تواناييها اضافه ميشود و اين قابليتها پيشرفت هم خواهد كرد.
عكسهايي از بازي:

من بازيو نصب كردم PhysX رو هم از روي dvd نصب كردم تو بازي كه ميرم و فيلم اول بازيو نشون ميده بعد از اينكه لودينگ به انتها ميرسه از بازي مياد بيرون روي دوتا سيستم هم امتحان كردم... مشكل از كجاست؟ چجوري درستش كنم؟؟؟
-‍_‍-‍_ مشكل حل شد همونجوري كه TyRax گفت بايد اين PhysX رو نصب كنيد ::
http://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0428_whql.html
bgc32hi9yxhj43nx1bwa.jpg

آخرین ویرایش:
بازی Trine توسط شرکت تازه وارد Frozenbyte ساخته شده که در آن دزد و شوالیه و جادوگر سه شخصیت اصلی و قابل کنترل بازی است . هر کدام از شخصیت ها شگرد و حرکات خاص خود را دارد . دزد به راحتی با طناب خود از ارتفاعات بالا می رود(همچنین از تیروکمان استفاده می کند) و شوالیه برای مبارزه با دشمنان و در آخر جادوگر قابلیت حرکت دادن اجسام و ساخت مسیر را دارد . در بازی به خوبی در مناطق مختلف از سه شخصیت استفاده می شود و با سوییچ کردن روی هر کدام از شخصیت ها در مواقع مناسب از مسیر عبور می کنید . بازی از گرافیک بسیار خوبی برخوردار است که به صورت بازی های قدیمی از چپ به راست باید شخصیت را هدایت کنید . بازی همچنین از معماهای جالبی بهره می برد که مهمترین خصوصیت در اجرای آنها فیزیک بسیار مناسب بازی است . مهمترین مشکل بازی افت فریم بازی است که قویترین سیستم ها نیز قابلیت اجرای خوب بازی را در حالت Very High ندارد . بازی هنگام بازی موسیقی آرام بخش و زیبایی نیز نواخته می شود.

در پایان این بازی زیبا و مفرح را به همه دوستان پیشنهاد می کنم .
(حجم بازی 1.14 گیگ هست و از خیر دانلود بگذرید و بازی رو بخرید)

بازی Trine توسط شرکت تازه وارد Frozenbyte ساخته شده که در آن دزد و شوالیه و جادوگر سه شخصیت اصلی و قابل کنترل بازی است . هر کدام از شخصیت ها شگرد و حرکات خاص خود را دارد . دزد به راحتی با طناب خود از ارتفاعات بالا می رود(همچنین از تیروکمان استفاده می کند) و شوالیه برای مبارزه با دشمنان و در آخر جادوگر قابلیت حرکت دادن اجسام و ساخت مسیر را دارد . در بازی به خوبی در مناطق مختلف از سه شخصیت استفاده می شود و با سوییچ کردن روی هر کدام از شخصیت ها در مواقع مناسب از مسیر عبور می کنید . بازی از گرافیک بسیار خوبی برخوردار است که به صورت بازی های قدیمی از چپ به راست باید شخصیت را هدایت کنید . بازی همچنین از معماهای جالبی بهره می برد که مهمترین خصوصیت در اجرای آنها فیزیک بسیار مناسب بازی است . مهمترین مشکل بازی افت فریم بازی است که قویترین سیستم ها نیز قابلیت اجرای خوب بازی را در حالت Very High ندارد . بازی هنگام بازی موسیقی آرام بخش و زیبایی نیز نواخته می شود.

در پایان این بازی زیبا و مفرح را به همه دوستان پیشنهاد می کنم .
(حجم بازی 1.14 گیگ هست و از خیر دانلود بگذرید و بازی رو بخرید)
در مجموع سر كاريه، هي بايد اين اسكلت هاي رو اعصاب رو باهاشون درگير بشي و بكشيشون.

بعدش من دانلود كردم، اما ~600 مگ بود...كامل هم هست...(از كجا بايد فهميد كامله ؟!
huhsmileyf3.gif
)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or