Tribes : Ascend بازی آنلاین مجانی درسبک سری Halo

سلام
چند وقتی میشه که این بازی منتشر شده و دیدم تاپیکی هم براش نیست.. گفتم خودم دست به کار بشم
Tribes : Ascend یک بازی مجانی آنلاینه که میتونم بگم کپی برداری شده از Halo! مپ ها.. مدل ها.. سبک گیمپلی.. کلا یک تقلید صرف هستش از Halo!
شاید بگید این کجاش خوبه؟ بده که.. ولی اینطور نیست.. سازندگان بازی این تقلید رو به نحو احسن انجام دادن و یه جورایی حس و حال مولتی پلیر Halo رو واسه Pc Gamer ها به ارمغان اوردن
گرافیک بازی در سطح نسبتا خوبیه.. کاملا مجانیه (البته فعلا!) و سرور های خوبی هم داره
بازی پنج کلاس بازی و 16 نقشه داره

جالبه بدونید متای این بازی فعلا 89 هستش و از مجله ی کذایی Edge هم امتیاز 9 رو گرفته!
Edge Magazine UK | 9/10
AusGamers | 10/10
GameSpy | 9/10
GameTrailers | 8.5/10
Eurogamer | 10/10
8.8/10 | PC Gamer

بازی فقط به صورت دیجیتالی عرضه شده و شما باید برید توی سایتش و دانلودر رو دانلود کنید.. اونوقت حجمی معادل 2.66 گیگ رو دانلود میکنید و لذت می برید!

یک سری عکس از بازی:

tribes-ascend-20120419033730083_640w.jpg

tribes-ascend-20120419033706695_640w.jpg

tribes-ascend-20120419033722055_640w.jpg

می ارزه بازیش رو بگیریم بازی کنیم ؟ چند گیگه ؟؟

کسی می تونه دیسکش رو بده ؟
2.8 گیگ
البته باید ساکس(هیتلر شکن) هم داشته باشی
توصیه میکنم اگه میخوای آنلاین بازیش کنی بری یه 1مگ بگیری همون یه شبه تو زمان آزاد راحت دانلودش کنی

دوستان یه سوال داشتم.

من فایل Installer رو از سایت اصلی بازی که آدرسش رو همینجا داده بودین گرفتم که حجمش 12 مگ بود.وقتی اینو باز میکنم تا شروع کنه به دانلود بازی اولش میخواد دات نت 2 و ویژوال استودیو رو دانلود کنه.

من این 2 تا نرم افزار رو سیستمم قبلا نصب کردم.راهی وجود نداره که بشه این دانلود رو لغو کرد؟منظورم دانلود این 2تا نرم افزار هست؟؟

ممنون میشم جواب بدید.

دوستان یه سوال داشتم.

من فایل Installer رو از سایت اصلی بازی که آدرسش رو همینجا داده بودین گرفتم که حجمش 12 مگ بود.وقتی اینو باز میکنم تا شروع کنه به دانلود بازی اولش میخواد دات نت 2 و ویژوال استودیو رو دانلود کنه.

من این 2 تا نرم افزار رو سیستمم قبلا نصب کردم.راهی وجود نداره که بشه این دانلود رو لغو کرد؟منظورم دانلود این 2تا نرم افزار هست؟؟

ممنون میشم جواب بدید.

دوستان سوال ما رو هم پاسخ بدید لطفا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or