Treyarch : ارزش تکرار حالت تک نفره COD Black Ops II برای ما اهمیت بالایی دارد .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...
آقای Mark Lamia از استدیو بازی سازی Treyarch ضمن قبول این موضوع که COD های اخیر حالت داستانی کوتاهی داشته اظهار کرد ، او و تیمش به آنچه اهمیت میدهند ارزش تکرار بالای بخش تک نفره بازیست .

black-ops-21.jpg

در گفتگویی با Guardian ایشان خاطر نشان کردند از دلایلی که باعث شده تا در بازی راه های جدا گانه را شاهد باشیم همین بالا بردن ارزش تکرار است ؛ این که گیمر بخواهد به عقب بازگشته و مسیر دیگر را دنبال کند .
وی سخنانش را چنین ادامه می دهد :
"یک چیز وجود دارد که حالت چند نفره آن را دارا بوده ولی تک نفره خیر ، و آن "ارزش تکرار" است ؛ اگر به مراحل Strikeforce نگاه کنید میبینید که بازی انتخابهایی را پیش روی شما میگذارد که شما را مشتاق می کند تا به عقب برگشته و تمامی آنها را امتحان کنید . این همان ارزش تکرار است . به خط داستانی منشعب بازی نگاه کنید ، به انتخاب های متعدد پیش رو ، به تمامی این ها ؛ من معتقدم مردم از تجربه بخش campaign قطعا لذت خواهند برد ؛ زیرا شما چیزی را برای بار دوم تجربه میکنید که بار قبل تجربه نکرده بودید . حتی ممکن است شما مراحلی را بازی کنید که در دفعه قبل بازی نکرده باشید ! و در نهایت میتوانم این را به شما بگویم که چند پایان برای بازی در نظر گرفته شده است .(And then there are the story-endings)
بصورت کلی می توان گفت هدف ما طراحی سطح بالا ، عمیق و با ارزش تکرار بالا بوده ؛ به نظر من این ها برای یک campaign فوق العادست ."
انتظار می رود Black Ops 2 در نوامبر سال جاری میلادی روانه بازار شود .

بسیار عالی اینم از تحولی که دوستان هی گیر بهش میدادن..

مثلا تو بازی حتما مثل Gears of War میتونی انتخاب کنی که مثلا بری تو دل دشمن یا به صورت مخفی مرحله رو رد کنی و...

LOL ! من که اینطور برداشت کردم : حالت مولتی ما دیگه ته کشیده پس روش حساب باز نکنید ...

به لیست Live مراجعه کن..

نمی دونم چرا سیستم بازی و رنگ آمیزیش منو یاد کیلزون می ندازه
جدا از اینکه Cod موافق و مخالف داره به نظرم Treyarc داستان های خیلی بهتری برای بازی هاش در نظر گرفته و تم بازی هم خیلی بهتر بوده از اینفینیتی البته منظورم بعد از mw 1 هست

و در نهایت میتوانم این را به شما بگویم که چند پایان برای بازی در نظر گرفته شده است
این حداقل کاری هست که میشد انجام بِدن!...BO1 بازیی بود که بیش از 70% موفق عمل کرد و ایرادی که بهش وارد بود همین کوتاهی هایی بود که در بخش داستانی وجود داشت!

يعني اكه تكرار كال اف 5 هم باشه باز بازي كردنش لذت بخشه حالا باز بيايين ويديو از يوتيوب بزارين كه شبيه سري هاي قبلي هست و از battle sheyt premium 3 بدتره

يعني اكه تكرار كال اف 5 هم باشه باز بازي كردنش لذت بخشه حالا باز بيايين ويديو از يوتيوب بزارين كه شبيه سري هاي قبلي هست و از battle sheyt premium 3 بدتره
حالا چرا پای battle sheyt premium 3 بدبختو وسط میکشی.:dدر کل باید منتظر بود و دید که چقدر به گفته هاشون عمل میکنن.

حالا چرا پای battle sheyt premium 3 بدبختو وسط میکشی.:dدر کل باید منتظر بود و دید که چقدر به گفته هاشون عمل میکنن.

تا حدودی زیاد عمل میکنن

کلا treyarch در زمینه داستان خوب عمل میکنه

پ.ن:ای خدا بگم این فنهای جدید بتل رو چیکار نکنه سر اون بحث های پارسال کاری کردن که واقعا ارزش بازی اومد پایین که هر کی از راه برسه یه اسمی واسه خوشمزه بازی بهش بگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or