travian یه بازی Online

• Thread starter Thread starter S A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نام خدا

تراویان یه بازی بسیار زیبا هست که از نظر گرافیک تریفی نداره . من اولین بار که بازیشو دیدم خوشم نیمد ولی ال آن 1 دقیقه بازی نکنم ناراحت میشم . travian.ir هم در دسته ساخته! اگر مدیران هم کاری کنن این بازی رو آموزش میدم و همه میتونن از زیبایی های اون لذت ببرن . http://www.travian.com/

آموزش تراویان

نحوه ی عضویت در travian:
از تریقه Register میتوانید عضو شوید.
در صورت امکان july 11 که سروره classic servere 3 ریستارت میشه در سرور مذکور عضو شوید تا اختلاف قدرت پیش نیاد . من هم اون جا عضو میشم و یه alliance درست میکنم تا با هم اتحاد شویم در فرم Registere s3 همه North-West بردارن تا اطرافه هم باشیم .

2.ابتدا شوما دارای یک روستا هستید:

H:\3.gif

میتوانید با کلیک روی دایره وارد آن جا شوید:

H:\4.gif

با توجه به منابعی که گفته میتوانید اون منبع ( چوب یا آهن یا آجر یا غذا ) رو level بدید.
توجه داشته باشید که برای ساخته هر چیز از برداشته crop (غذا) کم میشود.

3.village center

شهر شوما هست و در اون جا ساختمان های مختلفی میتوانید بسازید:

H:\2.gif
H:\1.gif

تا این جا آموزش باشه تا من هر روز چیز جدیدی رو یاد بدم هر سوالی که دارید بگید من در s2 هستم alliance هم دارم ...

آخرین ویرایش:
چرا کامل میکنم ( اگه زیاد استقبال بشه ) لطفا اگر کسی تو s2 هست مختصات و مشخصات خودش رو بگزاره . alliance هم ( اگر کسی گفت که براتون invait فرستادم برید تو empassy و accept کنید .) تو s2 alliance دارم هرکی خواست بگه براش invait بفرستم . :):laughing::cheesygri:biggrin1:

سلام
به منم دعوت نامه بده

مرسی

server 2

Y:-5
x:24

آخرین ویرایش:
دوستان ثبت نام درسرور 4 از فردا شروع میشه هرچه سریعتر اقدام کنید

ثبت نام برای سرور 4 در روز دوشنبه تاریخ 1388/5/19 آغاز خواهد شد.

دوستانی هم که درسرور اسپید با سرعت سه برابر هنوز ثبت نام نکردن هنوز دیر نشده از همین لینک زیر رجیستر کنید

لینک ثبت نام

من الان حدوده یه سال و چند ماهی میشه که بازی میکنم :d
خوشحال میشم واسه شروع s4 جدید هممون هماهنگ باشیم تا تو یه منطقه باشیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or