travian یه بازی Online

• Thread starter Thread starter S A M
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به نام خدا

تراویان یه بازی بسیار زیبا هست که از نظر گرافیک تریفی نداره . من اولین بار که بازیشو دیدم خوشم نیمد ولی ال آن 1 دقیقه بازی نکنم ناراحت میشم . travian.ir هم در دسته ساخته! اگر مدیران هم کاری کنن این بازی رو آموزش میدم و همه میتونن از زیبایی های اون لذت ببرن . http://www.travian.com/

آموزش تراویان

نحوه ی عضویت در travian:
از تریقه Register میتوانید عضو شوید.
در صورت امکان july 11 که سروره classic servere 3 ریستارت میشه در سرور مذکور عضو شوید تا اختلاف قدرت پیش نیاد . من هم اون جا عضو میشم و یه alliance درست میکنم تا با هم اتحاد شویم در فرم Registere s3 همه North-West بردارن تا اطرافه هم باشیم .

2.ابتدا شوما دارای یک روستا هستید:

H:\3.gif

میتوانید با کلیک روی دایره وارد آن جا شوید:

H:\4.gif

با توجه به منابعی که گفته میتوانید اون منبع ( چوب یا آهن یا آجر یا غذا ) رو level بدید.
توجه داشته باشید که برای ساخته هر چیز از برداشته crop (غذا) کم میشود.

3.village center

شهر شوما هست و در اون جا ساختمان های مختلفی میتوانید بسازید:

H:\2.gif
H:\1.gif

تا این جا آموزش باشه تا من هر روز چیز جدیدی رو یاد بدم هر سوالی که دارید بگید من در s2 هستم alliance هم دارم ...

آخرین ویرایش:
خوب من به طور مختصر درباره ی ساختمان های village توضیح میدم ...

خانه های resourse :

1. wood cutter = ساختمان یا منبعی هست که با level up کردن اون می توانید برداشت Lumber را در ساعت بالا ببرید بیشتر در تیم teutons کاربرد دارد .

2. clay pit = هم مانند wood cutter با level up کردن اون ... بیشتر در تیم guls کاربرد دارد .

3. iron mine = هم مانند بقیه است و بیشتردر تیم romans کاربرد دارد .

4. cropland = مهم ترین ساختمان بازی هست و هرچی که در بازی ساخته شود از برداشت crop در ساعت کم می شود و در همه ی تیم ها کاربرد دارد .

من 4 سال هست که travian بازی میکنم می تونید تو کمک کردن به من اعتماد کنید. :biggrin1:

اکثر ساختمان ها تا level 20 میروند ولی یک سری از ساختمان ها فقط تا level 10 می روند مثل cranny که وظیفه ی قایم کردن resourse ها از هجوم دشمن را بر عهده دارد ... . server ممولی 3 تا 20 روز دیگه ریستارت میشه تا اون موقع من آموزش رو کامل کردم . :-"

من ساختمان های village center رو در چند پیام و به طور دسته بندی شده توضیح میدم .

1. infrastructur ها :

1. main building = ساختمانی هست که به طور خود ساخته هست و با level up کردن اون می تونید ساختمان هایه بیشتری بسازید و زمان ساختار رو پایین بیاورید . با level 10 کردن اون می تونید ساختمانی رو که دوست ندارید پاک کنید تا جا برای یه ساختمان دیگر باز شود .

2. marketplase = ساختمان بازرگانی هست که در قسمت buy داد و ستد انجام می دهید و در قسمت ofer marketplase پیشنهاد خودتون نسبت به داد و ستد رو میگزارید با level up کردن اون دارای بازرگانان بیشتری میشوید .

ادامه ی infrastructur ها :

3. empassy = سفارت شما هست و میتونید با اون به alliance ای که برای شما invait یا دعوت نامه فرستاده عضو بشید . با level 3 کردن اون می تونید alliance درست کنید و با level up کردن اون افراد بیشتری را می توانید عضو کنید .

4. cranny = به معنای انبار زیر زمینی هست که با level up کردن اون میتوانید resource بیشتری را از هجوم دشمن نگاه دارید . اگر اون را تا level 10 بالا ببرید میتوانید تعداد بیشتری بسازید و درصد نگاه داری اون تو تیم های متفاوت بیشتر هست .

5. residence or palase = ساختمان palase قصر هست و residence قصر محلی هست . کارایی آن ها تقریبا یکی هست و میتوان با level 10 کردن اون ها settler بسازید و با 3 تا settler میتوانید روستای جدیدی بنا کنید .

6. great werehouse & great granary = ساختمان های انباری هستند که بهتر از werehouse و granary هستند که در قسمت resourse توضیح میدم .

توجه داشته باشید که فقط در مورد ساختمان های مهم توضیح داده میشود.

2.military ها :

این ساختمان ها تنها فقط به جنگ مربوط می شوند .

1. blacksmith = آهنگری هست و مربوط به ساخت شمشیر های بهتر ...

2. armoury = زره سازی هست ...

3. rally point = در واقع ارتش یا troops در آن جا گرد هم می آیند و همه ی فعالیت های نظامی در آن جا انجام میگیرد و برای ساخت barracks نیاز هست .

ادامه ی military ها:

4. barracks = این ساختمان مخصوص ساخت سربازان پیاده نظام هست ...

ببخشید من زیاد نمی تونم وقتم رو برای تاپیک بزارم . سوال بپرسید جواب میدم !

چرا کامل میکنم ( اگه زیاد استقبال بشه ) لطفا اگر کسی تو s2 هست مختصات و مشخصات خودش رو بگزاره . alliance هم ( اگر کسی گفت که براتون invait فرستادم برید تو empassy و accept کنید .) تو s2 alliance دارم هرکی خواست بگه براش invait بفرستم . :):laughing::cheesygri:biggrin1:

joloمن اسمم تو MAhdi s2 هست اسم Village ام هم MAhdi. من رو Invite كن.:cheesygri
مختصات X: -88 Y: 297
------------------------------------------------------------------------------------------
آقا عيب نره من اين مطلب رو با نام تو توي يه انجمن ديگه بنويسم؟

آخرین ویرایش:
invaitet کردم!

عضو شید بازیش خیلی باهاله ها! :biggrin1:

5. stable = تنها برای ساخت سربازان سواره نظام هست ...

6. workshop = برای ساخت منجنیق و دیوارشکن هست ...

7. academy = برای به دست آوردن تکنولوژی سربازان جدید پس از level up کردن barracks , stable , workshop , ... هست.

8. great barracks & great stable = پس از level 20 کردن brracks و stable میتوان ساخت که بهتر هست .

9. trapper = مخصوص تیم gauls هست و برای ساخت تله است با level up کردن اون میتوانید تله های بیشتری بسازید . تله برای دشمنان هست که هنگام حمله گیر میفتند .

10. hero's mansion = برای ساخت فرمانده ی نظامی هست .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or