Trapped Dead | PC

• Thread starter Thread starter Aren
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره پس از مدتها انتظار و وعده شرکت بازی سازی Headup Games بازی عجیب و استراتژیک زیبای <به دام افتاده مرگ> عرضه شد..بازی اوایل دهه هشتاد میلادی در دهکده Rural نزدیک شهر Kansas City اتفاق می افتد،جایی که زامبی ها تمام دهکده را آلوده کرده اند، کار شما مشخص است: باید برای زنده ماندن بجنگید.
اتفاقات بازی از فیلم های Horror دهه هشتاد الهام گرفته شده است، بازی به صورت سوم شخص ایزومتریک می باشد، شما می توانید از هزاران اسلحه به صورت چهار نفر Co-Op برای از بین بردن زامبی ها استفاده کنید.

995872_20110202_640screen003.jpg

لینک دانلود با حجم 433 مگابایت

بازی خوبیه. اگر کنترلش روان تر بود و تعداد ایتم ها تنوع بیشتری داشت تبدیل به یک شاهکار میشد ولی همینطوری هم ارزش بازی کردن رو داره. همون حال و هوای قدیمی و کلیشه ای ولی جذاب سفر خارج از شهر و تموم کردن بنزین و رسیدن به یک پمپ بنزین و شروع ماجرا رو داره.
بهرحال کسانی که این تم رو دوست دارن اینو از دست ندن.

• Like
Reactions: Quantic Dream
سلام از دوستان کسی این بازی را تموم کرده من تو مرحله military base گیر کردم اونجا باید چیکار کنم یک دستگاهی هست که جلوش سبزه ولی هر کاری میکنم اونجا جلوی دستگاه شخصیت های بازی کاری انجام نمیدن لطفا کمکم کنید

سلام از دوستان کسی این بازی را تموم کرده من تو مرحله military base گیر کردم اونجا باید چیکار کنم یک دستگاهی هست که جلوش سبزه ولی هر کاری میکنم اونجا جلوی دستگاه شخصیت های بازی کاری انجام نمیدن لطفا کمکم کنید

سلام عزیز . همه کسایی که این بازی رو خریدن یا دانلود کردن این مشکل رو دارن . خود من هم همونجا گیر کردم. به فروم خارجی بازی هم سر زدم اونها هم مشکل دارن با این مرحله. فعلا که سازنده بازی هیچ اقدامی برای رفع این مشکل نکردن . من این مشکل رو هفته پیش 1شنبه بهش برخوردم و گیمرهای خارجی از 9 فوریه این مشکل براشون پیش اومده

اگه بازیه دیگه ای داری برو فعلا اونو انجام بده . این بازی حالا حالاها درست نمیشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or