Transformers: Revenge of the Fallen - PC

transformersgame.jpg

Transformers: Revenge of the Fallen

ناشر:ACTIVISION
سبک:اکشن
وضعیت:منتشر شده
پلتفورم:PC.X360.PS3

بیایید تبدیل بشیم!!!
همواره پس از انتشار فیلم ها بازی های آنها هم بعد از مدت کوتاهی عرضه می شوند.ام اغلب اوقات با شکست روبرو می شوند.اما مدتی است که این گونه بازی ها در حال رشد هستند و به صورت یک عنوان خوب امتیاز گذاری میشوند.
TRANSFORMERS یکی از این بازی هاست سری فیلم های تبدیل شوندگان به همواره کارتون ها آنها همیشه در بین جوانان و کودکان اهمیت خاصی داشتند.
این بازی از روی نسخه دوم فیلم سینمایی تبدیل شوندگان ساخته شده است.این فیلم جز پرخرجترین فیلم های دنیا است.
گیم پلی بازی لذت بخش است(اما اینگونه بازی ها سلیقه میخواد و بعضی از افراد از آن خوششان نمی آید).
گرافیک بازی هم خوب کار شده است ولی در بعضی نقاط روی کیفیت بافت ها دقت کمتری خرج شده است.
موسیقی زیبا است ولی مانند عنوان های بزرگ نیست از قطعات موسیقی درون فیلم هم استفاده شده است.
این بازی ارزش وقت صرف کردن رو داره حتما امتحانش کنید.
نگید تایپک تکراری هست چون جستجو کردم و هیچی ازش پیدا نکردم

سلام دوستان.
سیستم مورد نیاز بازی:

System Requirements

Windows vista or XP
Processor: Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 processor, 2.4 Ghz
Hard disk: 8 GB free disk space
Graphic card: NVIDIA GeForce 6600 or ATI 9800 Pro video card
RAM: 1 Gb RAM​

من توی بازار ندیدم اومده باشه ولی کلا فکر نکنم بازی خوبی شده باشه ... IGN هم که بهش 6 داده .
سلام دوستان.
زیاد سخت نگیر.تاز 6 که خوبه Ign به این راحتی نمره نمیده.از نظر من خوبه تازه این بازی بین بازی های دیگه که از فیلم ساخته میشن نمره ی بهتری گرفته.

سلام دوستان.
زیاد سخت نگیر.تاز 6 که خوبه Ign به این راحتی نمره نمیده.از نظر من خوبه تازه این بازی بین بازی های دیگه که از فیلم ساخته میشن نمره ی بهتری گرفته.

gamespot به این بازی امتیاز خوب 7.5 را داده .

در ضمن بازی هم چند روزه اومده من خودم امروز چند جا دیدم که داشتند .

من یه دو تا لول بازی کردم انچنان بد نیست، متوسط رو به خوب:دی مشکل اساسی اینه که بازی برای کنسول ساخته شده گفتن بزار حالا یه پورتی هم رو PC میزنیم دیگه. کنترل نابوده روی PC اگر کنسول دمه دست دارید روی PC اصلا توصیه نمیشه

من یه دو تا لول بازی کردم انچنان بد نیست، متوسط رو به خوب:دی مشکل اساسی اینه که بازی برای کنسول ساخته شده گفتن بزار حالا یه پورتی هم رو PC میزنیم دیگه. کنترل نابوده روی PC اگر کنسول دمه دست دارید روی PC اصلا توصیه نمیشه
سلام دوستان.
موافقم باهات.همینجوری گفتن یه حالی هم به pc باز ها بدیم یه یه قرون دو هزار هم گیرمون میاد.:biggrin1:

منم دموش رو دانلود کردم
بد نبود حال داد فقط کنترل ماشینش افتضاحه
یعنی من تا حالا تو هیچ بازی کنترل به این افتضاحی ندیدم
فیزیک هم که اصلا حرفش رو نزن

شماره ی یکشو کامل بازی کردم ولی اصلا حال نکردم...من از بچگی از بازیای جنگ روباتیک خوشم میومد ولی بازم به نظرم slavezero تو این سبک با اینکه مال 10 سال پیشه خیلی قشنگتره...فکر نکنم شماره 2ش خیلی فرق کرده باشه.
باید دید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or