Transformers Fall of Cybertron

بسم تعالی
250px-Transformers,_Fall_of_Cybertron_PC_box_art.jpg

Publisher:ActivisionDeveloper:High Moon StudiosGenre:ActionRelease Date:Aug 24, 2012 (more)ESRB:
12+ESRB Descriptors: Animated Blood, Violence
سلام من این بازی زیبا رو گرفتم دیدم تاپیکی براش نیست
بازی بسیار زیبایی از کار در اومده نسخه های قبلیش رو من گرفتم ولی خوشم نیومد ولی این بازی خیلی بهتر از نسخه های قبلی شده نمره های خوبی هم گرفته به همه دوستان این بازی پر هیجان رو توصیه میکنم..............

چیزی هم که در مورد گرافیک بازی باور نکردنی هست نور پردازی فوق العاده بازی در نسخه Pc هست میتونید در عکسایی که خودم از بازی قرار دادم ببینید............

آخرین ویرایش:
خوب دیشب موفق شدم یک ساعتی بازی کنم ،
بازی فراتر از انتظاراتم بود ، هم از نظر داستان و هم از نظر نحوه ی روایت داستان واقعاً چیزی کم نداشت،
گیم پلی هم فوق العاده هیجان انگیز و نفس گیر و کاملاً سینماتیک
خلاصه کسانی که یه اکشن مفرح می خوان بشتابن !
گرافیک بازی هم خوب و فرم دهی بازی هم خیلی خوب کار شده ،
حالا چرا تاپیک بازی خاک می خوره از عجایبه !!!

همین چند دقیقه پیش بازی را به اتمام رساندم هنوز از هیجان بازی نفس نفس می زنم :دی

یک بازی بسیار سینماتیک ، اکشن و هیجان انگیز با ابتکارت جالب که در اوج سرعتی که گیم پلی بازی دارد با این حال خیلی روان و با فریم دهی مطلوب اجرا می شود و مشکلات تکنیکی بسیار کمی دارد که باعث می شود در مدت زمان اجرای بازی که البته نسبتاً کوتاه هم هست نهایت لذت را به بازیباز تزریق کند ...
بازی از صداگزاری بسیار مطلوبی هم برخوردار است ؛ موسیقی بسیار حماسی مناسب با اتمسفر بازی لذت بازی را بخصوص در اوج درگیری ها بسیار بالا می برد ...
نحوه ی روایت داستان هم بسیار عالیست و در نهایت بازی از اسلحه های متعددی با آپگرید های متنوع برخوردار است و با توجه به تصمیماتی که بعضاً در طول بازی به اختیار باید بگیرید به طور خیلی جزئی از المان های نقش آفرینی نیز بهره برده است ...
به هر حال به دوستداران بازی های ویدیوئی پیشنهاد می کنم حتماً سرانجام دنیای Cyberton را با اتمام این بازی به چشم ببینید !

بابا این تاپیک چرا کفن شده :d
دوستان بازی رو از دست ندید
خیلی خوش ساخت و سرگرم کننده است
من سایر نسخه هاشو هم بازی کردم ولی این یچیز دیگست

دوستان من این بازی فوق العاده رو هفته قبل تمام کردم
اما یادم رفتم Save اش رو بر دارم وقتی unistall میکردم
میخواستم بدونم کسی save کامل بازی که مراحل باز باشند رو داره ؟
یا ترنیری چیزی که این کار رو بکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or