من تمام سری بازیهای transformers بازی کردم ولی هیچ کدومشونو تا آخر نرفتم چون چرت بودن
ولی این نسخه انصافا ترکونده.واقعا هیجانو به آدم منتقل میکنه
از دستش ندید
داستان بازی دقیقاً قبل این هست که ربات ها بیان به زمین... مگاترون و پرایم هر دو تاشون دنبال Energon بیشتر هستن که همون انرژِ یا غذا برای ترانسفورمزهاست و این که سابرتران رو چطور ترک میکنن ..یه خط داستانی هم هست این وسط که میگه اصلاً چرا زمین رو نشونه گرفتن و میان به زمین
فقط 2 تا چاپتر دیگه مونده تا تموم بشه . بازی رو Normal بیشاز اندازه سخته ! من رو نرمال این مرحله های آخر 10-15 بار میمیرم تا ردش میکنم
تا الان چاپتر مربوط به vortex از همه ی چاپتر ها عالی تر بوده . نسخه ی ها قبلی ماله چه سالی هستند ؟ گیم پلیش در همین حده ؟ من تعجب میکنم چطور همچین بازی خوبی بوده و من تازه الان دربارش شنیدم
فقط 2 تا چاپتر دیگه مونده تا تموم بشه . بازی رو Normal بیشاز اندازه سخته ! من رو نرمال این مرحله های آخر 10-15 بار میمیرم تا ردش میکنم
تا الان چاپتر مربوط به vortex از همه ی چاپتر ها عالی تر بوده . نسخه ی ها قبلی ماله چه سالی هستند ؟ گیم پلیش در همین حده ؟ من تعجب میکنم چطور همچین بازی خوبی بوده و من تازه الان دربارش شنیدم
یعنی گیم پلی اون نسخه هم مثل همینه ؟ من از این بازی بیش از حد لذت بردم واقعا زیبا بود . اگر مثل همینه حتما برم دنبالش . داستان و شخصیت هاشون به هم ربط داره دیگه ؟
یعنی گیم پلی اون نسخه هم مثل همینه ؟ من از این بازی بیش از حد لذت بردم واقعا زیبا بود . اگر مثل همینه حتما برم دنبالش . داستان و شخصیت هاشون به هم ربط داره دیگه ؟
تفاوتی داره که آخر بازی، پرایم رو انتخاب کنیم یا مگاترون رو؟ چون من پرایم شدم و مگاترون رو نابود کردم تقریبا. ولی تو اندینگ جفتشون سالم بودن.اگه مگاترون بشیم چی میشه؟