از همین پست گرفتم یه کله دانلود شد. فکر کنم خرابهاز این پست گرفتی؟ دانلود یه تیکه انجام شده یا استپ می دادی؟
@mobile1199
داداش ۶ گیگ دانلود نکنیم فایل خراب باشه؟![]()

سلامسلام این خطا رو می ده چرا؟
! C:\Users\Namin\Downloads\Compressed\State of Play - June 2, 2026 [English] [4K - 60fps].rar: Corrupt header is found
! C:\Users\Namin\Downloads\Compressed\State of Play - June 2, 2026 [English] [4K - 60fps].rar: Checksum error in the encrypted file C:\Users\Namin\Downloads\Compressed\State of Play - June 2, 2026 [English] [4K - 60fps].rar. Corrupt file or wrong password.
آقا خراب چی با خیال راحت دانلود کن فقط pause نده حین دانلود الان دیدم سرور uupload حدودا 1 گیگ ـش رو تک کانکشن رفت جلو با اینترنت خود من (5G ایرانسل) و بعد تعداد کانکشن ها به همون 8 تای دیفالت IDM رسید.از این پست گرفتی؟ دانلود یه تیکه انجام شده یا استپ می دادی؟
@mobile1199
داداش ۶ گیگ دانلود نکنیم فایل خراب باشه؟![]()
برادر دوباره دانلود کن ایراد از اینترنت یا سیستم خودتهاز همین پست گرفتم یه کله دانلود شد. فکر کنم خرابه![]()
اگه اینترنت دیگهای داری که سرعتش بالاتره مثلا موبایل ـی چیزی شماره خط هم برام بفرستی من حجم رو میزنم یه بار دانلود امتحانی بزنی حداقل خیال خودم هم راحت بشه@mobile1199
نه آقا دمت گرم حجم اوکیه منظورم سر تایم بود که بخاطراینکه سرعت بالا نیست طول می کشه که اونم با این اوصاف حله فقط فعلا دارم تریلر GOW رو می گیرم.خبرشو می دم.
@vet.miladh پسوورد رو صحیح زدی شما؟
آقا من تریلر رو گرفتم هیچ مشکلی نداشت مراسم هم که دوستمون گفت اوکی شده پس دمت گرم واقعا ما دیگه راضی به اینهمه زحمت نبودیماگه اینترنت دیگهای داری که سرعتش بالاتره مثلا موبایل ـی چیزی شماره خط هم برام بفرستی من حجم رو میزنم یه بار دانلود امتحانی بزنی حداقل خیال خودم هم راحت بشه
من الان جایی باید برم یکی دو ساعت دیگه برگردم روی یه سیستم دیگه و دو تا نت دیگه هم تست میکنم مطمئنم قطع به یقین مشکلی نیست چون هم به لحاظ اینترنت و هم گرفتن فایل از یوتیوب و هم حتی فشرده کردن ـش این کار رو با بهترین اینترنت حال حاضر کشور و رو بهترین سخت افزار انجام دادم، ولی برای راحتی بچهها هم که شده از این به بعد رو هاست شرکت فایلها رو آپلود میکنم که دیگه مجبور نشم سر قوانین آپلودسنترهای داخلی فایل رو compress کنم و روش پسورد بذارم. اینجوری خود فایل ویدیو رو بچهها یه بار قبل دانلود موقت داخل پلیر رو حالت stream میندازن 2-3 ثانیه ـش هم پلی بتونه بشه یعنی فایل و دانلود 100% اوکی ـه.
پ.ن: باز بچههایی که دانلود کردن و براشون مشکلی نداشته اگه راحت هستن لطفا اعلام کنن اگه مشکلی یه درصد هست سریع بتونم اوکی ـش کنم حجم بقیه بچهها نره (هر چند باز میگم یقین دارم مشکل از سمت فایل و آپلودسنتر نیست)

از نو دانلود کردم درست شد. دست گلتون درد نکنه
مخلصم حالا میارم رو هاست دیگه کلا که نیاز به rar کردن فایل و اذیت شدن بچهها هم نباشه بشه رو موبایل هم stream کرد. تو آپلودسنترهای داخلی دست بسته استآقا من تریلر رو گرفتم هیچ مشکلی نداشت مراسم هم که دوستمون گفت اوکی شده پس دمت گرم واقعا ما دیگه راضی به اینهمه زحمت نبودیم![]()
![]()
سپاس فراوان دوست عزیز. که کل نمایش رو با کیفیت 4k لینک مستقیم گذاشتی. دمت گرم. لطفا برای کنفرانس سامر گیم فست و شوکیس ماکروسافت هم با کیفیت 4k لینک مستقیم هم همینجا بزار. ممنونمیخواستم لینک دانلود مراسم رو داخل تاپیک همسایه بذارم که یادم افتاد حوالی 2012-2014 بچهها خصوصا @Loghman عزیز با یه فرمت ثابت که اتفاقا خیلی زحمت داشت، تریلرها رو اینجا میذاشتن و خود من هم اون موقع که 11-12 سالم اینا بود با اکانت اول ـم از همینجا تریلرها رو میگرفتم. به نظرم رسید شاید بد نباشه این تاپیک سر همین قضیه هم که شده دوباره بالا بیاد.
State of Play | June 2, 2026 [English]
/ Summer Game Fest 2026 /
Duration: 01:17:56
4K - 2160p 60fps | Download
Full HD - 1080p 60fps | Download
Subtitle | N/A
(Password: mobile1199)
مهلت دانلود: 30 روز از تاریخ پست
God of War Laufey - Official Gameplay Reveal
Duration: 00:23:44
4K - 2160p 60fps | Download
Full HD - 1080p 60fps | Download
Subtitle | Download
(Password: mobile1199)
مهلت دانلود: 30 روز از تاریخ پست
قربونت کاری نکردم نت اوکی باشه حتما میذارم از بچهها @GUѦRDiAN عزیز هم لطف کرد همزمان تریلرها رو 4K آپلود کرد ایشالا تاپیک بالا میمونه یه سری مراسمهای قدیم هم شاید بذاریم بد نباشهسپاس فراوان دوست عزیز. که کل نمایش رو با کیفیت 4k لینک مستقیم گذاشتی. دمت گرم. لطفا برای کنفرانس سامر گیم فست و شوکیس ماکروسافت هم با کیفیت 4k لینک مستقیم هم همینجا بزار. ممنون![]()
آقا تریلر 4k هرچی این چندوقت نت قطع بوده اگه تونستی بذار.