Deflection Gameplay - Trine 2: Directors Cut
Timing Required Gameplay - Trine 2: Directors Cut
Water Wheel Gameplay - Trine 2: Directors Cut
Slippery Slide Gameplay - Trine 2: Directors Cut
Medal of Honor: Warfighter - Zero Dark Thirty Map Pack Demo
Gamespotسلام دوست عزیز خسته نباشید ممنون اقا میشه منبع این تریلر هارو بزارید ممنون...
-----------------------------------------
The first minutes of BioShock Infinite
Length:5 minutes 32 seconds
FPS: 60 fps
Watch and Download HD 720p
WMV 354.94 MB 1280x720
Watch and Download SD
FLV 28.15 MB
...
The first minutes of BioShock Infinite
Spoilers ahead! The following video is the first five minutes of BioShock Infinite so you better think twice before playing it. It certainly looks great but we can only advice you to not watch it if you planned to discover the beginning of the game on March 26th.
این سایت بیشتر مخصوص تریلر هست و از سایتای دیگه بروز ترهمجید جان اگر می خواهی تریلر بذاری بنظرم اینا رو کسی دانلود نمیکنه چون حجمشون واقعا زیاد هست و با کیفیت بهتر از گیم اسپات یا IGN میشود گذاشت
معمولا کسی از این سایت ها دانلود نمی کنه
مرسی
درستهیه تذکر مهم
سلام دوستان
با اینکه می دونم تو این تاپیک نباید به جز تریلر ها پست دیگه ای بدیم تا پیوستگی مطالب حفظ بشه ولی خودم این دفعه از سر ناچاری، این مسئله رو رعایت نمی کنم!:d چون موضوع مهمی هست که باید به دوستان بگم !
ضمن تشکر از مجید عزیز ،بابت قرار دادن این تریلر باید بگم که دوستان کلا بیخیال دانلود این ویدیو بشن !چون طبق گفته خود سایت GamerSyde :
این ویدیو دارای اسپویل شروع بازیه و چیزی حدود 5 دقیقه از اول بازی رو اسپویل می کنه که واقعا حیفه قبل از تجربه این بازی از نحوه شروعش با خبر بشیم ! خود سایت هم تاکید کرده که اگه علاقه دارید شروع بازی رو اولین بار ، موقع تجربه بازی ببینید ، کلا بیخیال دانلود ویدیو بشید!
اینو گفتم که دوستان به اشتباه یه وقت کاری نکنن که پشیمون بشن !:d