Trailer Center

Loghman

زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است
کاربر سایت
GT.jpg

- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع

news_harley_quinn_s_revenge_gets_ready-12817.jpg

Harley Quinn's Revenge trailer
720p

درود
شرمنده ام بابت آف‌تاپیک ولی عده از دوستان یا نمیدونن یا نمیخوان که بدونن چرا ما از gamersyde استفاده نمیکنیم. رسالت این تاپیک چیه؟ چرا ما واسه کار Safety & Peace و uchiha_madara و ƝIƝɈѦ ارزش قائلیم؟
سرورهای gamersyde به شدت ضعیف و غیر قابل اعتماد هستن. ممکنه روی 98% گیر کنه. Resume که نداره خدا رو شکر. یه چیزی هست بیشتر مصرف شخصی داره برای کاربرهاش.
از طرفی سایت گیم‌تریلرز یکی از بهترین و قویترین سرورها موجود رو داره با قابلیت Resume. تخصصی روی همین موضوع تمرکز داره و از این راه کسب درامد میکنه.
دوستانی که از گیم‌تریلرز ویدئو میزران; اول اینکه لینک مستقیم میدن که این خودش جزو قوانین نانوشته تاپیک هست. دوم اینکه باید از فیــــــ ـلتره رد بشن و کلی دردسر رو تحمل کنن تا اون کامنت اماده ارسال بشه. اینکه لینک صفحه رو کپی/پیست کنیم کار شاخی نیست.

امیدوارم یه قانونی برای رسیدگی به این موضوع ایجاد بشه.

من نمی دونم چرا دوستان میگن gamersyde رزیوم نداره . کافیه شما IDM داشته باشید . گذاشتن لینک از این سایت هم ارزش کار دوستان رو پائین نمیاره

از Resume هم که بگذریم، ویدئو های Gamersyde نسبت به مدت زمانشون حجم بالایی دارن. GT اما با یه کیفیت خوب حجم خیلی پایین تری داره اونم به خاطر Encode حرفه ای و فرمت wmv. اما با این همه توجیهی نداره که به دوستانی که از gamersyde لینک میذارن حمله کنیم. هرکسی انتخاب خودش رو داره.

من نمی دونم چرا دوستان میگن gamersyde رزیوم نداره . کافیه شما IDM داشته باشید . گذاشتن لینک از این سایت هم ارزش کار دوستان رو پائین نمیاره

لینک هاش به درد این میخوره که نهایتا 1 ساعت بعد دانلود کنی !
اگه بیشتر شد لینک هاش اکسپایر میشه و دوباره باید لینک رفرش بگیری که فریدون در بالا توضیحات بیشتر داد !

از Resume هم که بگذریم، ویدئو های Gamersyde نسبت به مدت زمانشون حجم بالایی دارن. GT اما با یه کیفیت خوب حجم خیلی پایین تری داره اونم به خاطر Encode حرفه ای و فرمت wmv. اما با این همه توجیهی نداره که به دوستانی که از gamersyde لینک میذارن حمله کنیم. هرکسی انتخاب خودش رو داره.
ممنون . من والا زیاد با روال کار تو این تایپیک اشنایی ندارم سعی میکنم از دفعات بعد از گیم تریلر بذارم.

نداره برادره من من دیشب10 12 تا تریلر از GT گذاشتم واسه دانلود یکی 2تا هم از Gamersyde صبح پا شدم همش دانلود شده بجز اون 2تا GS ها
تا اوجایی که من امتحان کردم main serverـش نداره

دوستان لطفآ سر یه مسأله کوچیک مثل این ، این طوری درگیری ایجاد نکنین.
اینجا بچه ها زحمت میکشن و از سایت های مختلف تریلر میذارن و هرکسی نسبت به نیاز و علاقه ـش یکی رو دانلود میکنه. دیگه ضرری که به کسی نمیخوره !

این تریلر رو از یوتیوب اپلود کردم.این مطلبو قبلا در پردیس گیم هم گذاشتم.
beyond good and evil 2
اولین تریلر از این بازی در یوتیوب لو رفت.در این تریلر میتوانید گرافیک خارق العاده ی نسل بعد را دریابید.
4.gif

ناشر این بازی یوبیسافت هست و هنوز تاریخ انتشار دقیقی برای عرضه اش معلوم نیست.تنها چیزی که از بازی معلوم است این است که برای نسل بعد عرضه خواهد شد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or