- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع
متاسفانه خیر
با اینکه برنامه BR که مربوط به این سایت بود و به همین شکل نمی شد دانلود کرد لینک دانلودش رو چند هفته هست که دارن میزارن ولی این برنامه رو فقط میشه به شکل آنلاین و استریمینگ نگاه کرد
من کلی سرچ کردم ببینم کسی تونسته راهی پیدا کنه که هیچی پیدا نکردم و حتی روی یوتوب هم برنامه های ضبط شدش نبود
واقعا حیف چون برنامه عالیی هست و همیشه سراغ بازی های تاپ و دسته اول میرن نمونش گاو3 خودمون که برای اولین بار توی این برنامه گرافیک نهاییش نمایش داده شد
هفته پیش هم مربوط به The Elder Scrolls V: Skyrim بود که باز نشد با این اینترنت حجمی نگاه کنم
EpicBattleCry SD No More Heroes: Red Zone SD Talking Classics HDSD Lucent Heart SD The Last Ace of Space SD Me Monstar: Hear Me Roar! SD Iris Online SD Anmynor HDSD
ScrewAttack SD Call of Duty: Black Ops HDSD The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D HDSD Brink HDSD Darkspore HDSD
Driver: San Francisco HDSD Call of Duty: Black Ops HDSD GT Release Calendar HDSD Outland HDSD The Witcher 2 HDSD Level HDSD Deus Ex: Human Revolution HDSD Call of Juarez: The Cartel HDSD
Hi-Res H.264 MP414.5MB Download
Lo-Res MPEG8.1MB Download
Lo-Res IPOD / PSP2.3MB Download Back to the Future: The Game - Episode IV: Double Visions - Official Trailer