سلام
من 3 صفحه رفتم عقب ولی لینکی از Tech Demoـه جدید از Cryengine3.0 ندیدم!اومده لینکی ازش واسه دانلود!؟
مشکل از ISP شماست. من بدون هیچ مشکلی دان میکنم
من درست گفتم ( شما بد گرفتی ) . خوب میتونه از جای دیگه هم لینک بذاره !!!
اگه سالم هستن ، پس چرا دانلود نمیکنه ؟؟ چرا صفحه اوناع و اقسام ارور ها رو میده ؟؟؟ چرا گیم تریلرز باز نمیشه ؟؟؟
میخوای یه سایت حرفه ای مثل گیم تریلرز ( که تریلر های خیلی خیلی به روز با انواع و اقسام کیفیت هارو میده و ***** هم نیست بهت معرفی کنم تا از اونجا لینک بذاری ؟؟؟؟ )
در ضمن وقتی هم میخوای دانلود کنی ، مدیا پلیر ویندوز باز میشه !!! اونطوری که نمیشه دانلود کرد .
آقا شما بروسلی!:dاصلا این تاپیک فقط برای کسانی هست که *** دارن و حوصله ی کار باهاش را دارن.
پ.ن:می تونستید مثل آدم بیاین بگین لیک ها فیل هستند,ایشون که پول نمی گیرن می رن لینک ها را میارن می زارن!تازه لینک های GS هم هست.تازه الان 90 در صد سایت دارن با *** میان از جمله خود من و خودم هم همیشه از لینک های GT دانلود می کنم چون اولا کیفیت دانلودش معتبر تره,بعدش کلا یه جورایی آدم باهاش راحت تره.
خوب آقای نمیدونم آدم هستی یا نه ؟! ولی میتونی بری شما از هموت جا تریلرهات رو بگیری !!
میگم اقای ادم !!!!! یه سری به لینک زیر هم بزن !!!
gamersyde.com
یه سایت کاملا به روز برای دانلود اریلر های جدید با انواع کیفیت ها با 3 سرور قوی .
بهتره اون دوستی که لینک دانلود میزاره ( بیاد یه نگاه بندازه ینجا ) و اگه دوست داشت از اینجا لینک دانلود بدون مشکل بذاره ( شیلتر هم نیست )
در ضمن حتی میتونید تریلر های 3 سال پیش رو هم دانلود کنید !!!
gamersyde.com
یه سایت کاملا به روز برای دانلود اریلر های جدید با انواع کیفیت ها با 3 سرور قوی .
بهتره اون دوستی که لینک دانلود میزاره ( بیاد یه نگاه بندازه ینجا ) و اگه دوست داشت از اینجا لینک دانلود بدون مشکل بذاره ( شیلتر هم نیست )
این تاپیک مخصوص این نیستش که سایت معرفی کنی اگه این طوری بود که همه میومدن تو این تاپیک سایت تریلر معرفی میکردن میرفتن.برو قسمت معرفی سایت اگه میخوای.
gamersyde.com
اول اینکه حرف دهنت را بفهم درست صحبت کن!من بخوام دهن به دهن بشم از سایت بن می شم.
gamersyde.com