- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع
نه بابا چی چی میگین واسه خودتون!
مجتبی جان بزار برادر بزار. هر دفه ما میریم دانلود کنیم 300-400 نفر اون فایلو دانلود کردن! حالا میگین نزار!؟
تریلر بازی که ماشالله همرو از GT و GS میزارن بچه ها!یکی هم که زحمت میکشه تریلر فیلم میزاره پشیمونش نکنین!
نه بابا چی میگی؟
این تاپیک تمرکزش رو تریلر فیلم هست.
خواهشا این بحثو نکشید وسط یه وقت دوباریدین دوباره به بهانه قرار دادن تریلر فیلم ها یه بلای جدید سر سایت آوردن.
نه بابا چی میگی؟
این تاپیک تمرکزش رو تریلر فیلم هست.
خواهشا این بحثو نکشید وسط یه وقت دوباریدین دوباره به بهانه قرار دادن تریلر فیلم ها یه بلای جدید سر سایت آوردن.
یاد بگیر ، وقتی 2 تا مهندس حرف میزنن یه کارگر نمیاد بگه بیلم کجاست ! حالا بده هر غیر تریلر گیم از فیلم هم چیزی میاد گذاشته بشه ؟
دوستانمون تو این تاپیک میان زحمت میشکن و وقتشون رو پای آپلود و ... میزارن ، بنده و خیلی ها هم از زحماتشون تشکر میکنیم . حالا اگه کسی ناراحته میتونه توی این تاپیک نیاد . اگه هم برای سایت ضرر داره بهتره مدیرها تصمیم بگیرند !
بهتره بیخود بحث رو ادامه ندیم ...
من که با تریلر هایی که آقا مجتبی از فیلم ها میزارن خیلی حال کردم . مطمئنا خیلی ها استفاده کردن . خداییش جای تشکر کردن ... !!
----------------------------------------------------
Pach-Attack! Christmas Special: The Best of 2010 HDSD
سلام به همه دوستان مخصوصا آقا مجتبی عزیز:d
باور کنین منم هیچ مخالفتی ندارم در مورد گذاشتن فیلما ولی اگه یه تاپیک مخصوص خودش توی همون صفحه داشته باشه خیلی بهتره مثلا پایین trailerهای جدید یه قسمت هم به فیلما اختصاص بدن اینجوری خیلی بهتر میشه اینو با مدیرا در میون گذاشتم ولی متاسفانه متاسفانه انگار که نه انگار هیچ جوابی بهت نمیدن من تو پروفایلم مشکل دارم اینم بهشون گفتم بازم هیچی
خلاصه به نظر من اینجوری بهتر و باحالتره trailerهای جدید فیلمهای جدید
قشنگ و باحال
ولی اگه یه تاپیک رو اختصاص ندادن به این به کارت ادامه بده ما طرفتیم و استفاده میکنیم:d
خوب شما اولین نفری هستی که مخالفی من با توافق همه این کارو کردم چند بار اعلام کردم همه هم موافقت کردن اگه چند نفر دیگه راضی نبودن منم دیگه نمیذارم خوبه
بیاین تو پروفایلم اگه مخالفید اونجا بگید