Trailer Center

Loghman

زمان تنها چیزیست که به عدالت بین همه تقسیم شده است
کاربر سایت
GT.jpg

- از هر جایی که بخواید میتونید لینک بزارید
- عنوان هر تریلر باید نوشته بشه
- لینک تریلر داخل اسپویلر گذاشته بشه (برای جلوگیر از سنگین شدن صفحه)
- ترجیها یـ اطلاع کلی از محتوای تریلر داده بشه
- نقل قول کردن پست تا جایی که به تریلر مربوط ـه مشکلی نداره
- بحث vs اکیدا ممنوع

Crysis 2 Trailers & Gameplays
Collection

این لیست به درخواست یک دوست عزیز گذاشتم
امیدوارم بقیه دوستان هم استفاده کنن.

94vbb53xrxsa0cheulzn.jpg

7w3psik6t6rt3bk6f69.jpg

Limited Edition
HD SD

Salvage Centeral
HD SD

3D Trailer
HD SD

Teaser
HD SD

CryEngine 3
HD SD

The Wall
HD SD

CryEngine 3 Tech
HD SD

Wireframe
HD SD

ipoqhmj495amft7pna4c.jpg

Multiplayer
HD SD

Central Station
HD SD

Gameplay Demo
HD SD

Developer P1
HD SD

Developer P2
HD SD

EA Showcase
HD SD

• Like
Reactions: Sweet Lucifer
سلام co op kingdom under fire 2 یه تریلر 4 دقیقه ای داره من کم حجمش پیدا کردم ولی خیلی بی کیفیت بود 23mb با کیفیتشم بود 600 mb اگه لینک چیزی بین اینا بود بزارید ممنون می شم.

من همشونو می خوام که نمی شه به شما بگم کدومو می خوام ولی فک کنم گیم ترایلر برای همه ایران شیلتر شده باشه مگه شما کجا هستید اگه از یه جای دیگه بزارید ممنون میشم البته مشکل من تنها نیست خیلی توی ایران گیم ترایلر براشونشیلتر شده در کل ممنون;;)

من همشونو می خوام که نمی شه به شما بگم کدومو می خوام ولی فک کنم گیم ترایلر برای همه ایران شیلتر شده باشه مگه شما کجا هستید اگه از یه جای دیگه بزارید ممنون میشم البته مشکل من تنها نیست خیلی توی ایران گیم ترایلر براشونشیلتر شده در کل ممنون;;)
این لینک ها مستقیم هست و اصلا ربطی به خود سایت GT نداره و بدون هیچ هیلترشکنی می تونید این تریلرها رو دانلود کنید. فکر کنم مشکل از اینترنت خود شما باشه.

عزيز شما اون لينكه تريلري كه ميخواي رو توي برنامه اي مثل IDM كپي كن بعد به راحتي دانلود كن :)

عزيز شما اون لينكه تريلري كه ميخواي رو توي برنامه اي مثل IDM كپي كن بعد به راحتي دانلود كن :)
نه عزیز.مشکل این نیست.این لینک ها از گیم تریلر دانلود شده و بعد دوباره آپلود شده.لینک مستقیمه.اصلا ربطی به گیم تریلر نداره...

دوستان متاسفانه الان 2 روزه که v p n و هیلتر شکنام از کار افتاده!:-o
فکر کنم به خاطر روز قدس هستش در هر صورت فعلن که دسترسی به سایت GT
ندارم!!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or