دوست عزیز دست درد نکنه فقط یه جوری بزار که ما هم بتونیم دانلود کنیم همشون شیلتره
این لینک ها مستقیم هست و اصلا ربطی به خود سایت GT نداره و بدون هیچ هیلترشکنی می تونید این تریلرها رو دانلود کنید. فکر کنم مشکل از اینترنت خود شما باشه.من همشونو می خوام که نمی شه به شما بگم کدومو می خوام ولی فک کنم گیم ترایلر برای همه ایران شیلتر شده باشه مگه شما کجا هستید اگه از یه جای دیگه بزارید ممنون میشم البته مشکل من تنها نیست خیلی توی ایران گیم ترایلر براشونشیلتر شده در کل ممنون
عزيز شما اون لينكه تريلري كه ميخواي رو توي برنامه اي مثل IDM كپي كن بعد به راحتي دانلود كنمن همشونو می خوام که نمی شه به شما بگم کدومو می خوام ولی فک کنم گیم ترایلر برای همه ایران شیلتر شده باشه مگه شما کجا هستید اگه از یه جای دیگه بزارید ممنون میشم البته مشکل من تنها نیست خیلی توی ایران گیم ترایلر براشونشیلتر شده در کل ممنون
نه عزیز.مشکل این نیست.این لینک ها از گیم تریلر دانلود شده و بعد دوباره آپلود شده.لینک مستقیمه.اصلا ربطی به گیم تریلر نداره...عزيز شما اون لينكه تريلري كه ميخواي رو توي برنامه اي مثل IDM كپي كن بعد به راحتي دانلود كن
دوستان متاسفانه الان 2 روزه که v p n و هیلتر شکنام از کار افتاده!:-o
فکر کنم به خاطر روز قدس هستش در هر صورت فعلن که دسترسی به سایت GT
ندارم!!!