اگه میشه اون فیلم کوتاه Red dead redemption که هفته قبل تو TV بخش شده رو بذارید لطفا ! :biggrin1:
HD باشه چه بهتر !
انشاا... خدا این مامور های فیل ترینگ رو خوار و خفیف بکنه !
تا ماه پیش هر وقت تریلر میخواستم میرفتم GT هرچی دلم میخواست بر میداشتم ولی الان برای یه تریلر باید کلی به دست و پای ملت بیوفتم !
اگه امکان هست بر روی مدیا فایر اپلود کنید هر کسی دسترسی داره به این سایتسلام به همگی 16 ساعت و 35 دقیقه دیگه اولین تریلر از Game Play بازی محبوب ما Crysis 2 روی سایت Game Trailers قرار میگیره .
اگه امکان هست بر روی مدیا فایر اپلود کنید هر کسی دسترسی داره به این سایت
مرسی
حسن جون تنها روزنه ی امید ما تو هستی ! :biggrin1:من سعی میکنم اپلود کنم
بالاخره این اومد...سلام به همگی 16 ساعت و 35 دقیقه دیگه اولین تریلر از Game Play بازی محبوب ما Crysis 2 روی سایت Game Trailers قرار میگیره .
سلام
من یه سری توضیحات طبق اطلاعاتم بدم
در مورد E3 سایت gametrailers کنفرانس ها رو برای دانلود میذاره ولی نه به صورت یه تیکه بلکه کنفرانس ها رو پارت بندی میکنه و برای دانلود میذاره
در مورد gamespot باید بگم که همه کنفرانس ها رو میذاره حتی اونایی که GT نمیذاره ولی برای با کیفیت بالا دانلود کردنش باید اکانتش رو داشته باشی در مورد IGN هم هیچی نمیدونم :biggrin1: ( همه اینایی که گفتم فرمت هایی که خواسته بودید رو شامل میشه )
یعنی هیچ جای مطمئنی پیدا نمیشه؟ G S رو بخوایم اکانتش رو بخریم باید چی کار کنیم؟ چقدر داستان و خرج داره؟ :confused:
اگه بلدی راهنمایی کن-همه F HD میخوایم
میگم این مافیا 2 هنوز نیومده بازیش ؟ تریلر از گیم پلیش چی ؟ نیومده ؟:biggrin1:
راستی دستت درد نکنه empror 69 !