ایول....ایول...دوستان سلام
از اونجایی که بیشتر دوستان به سایت gametrailers دسترسی ندارند من میتونم بیشتر تریلر های جدید رو براشون دانلود و تو مدیافایر اپلود کنم البته بیشتر sd چون اگه بخوام hd ها رو اپلود کنم خیلی طول میکشه در ضمن تمام تریلر هایی که اپلود میکنم در اکانت من موجود هستند و هیچوقت پاک نمیشند
اگه دوستان مایل بودند بگن تا ادامه بدم اگه ترلر خاصی رو هم میخوان میتونن به من بگن
برای نمونه :
E3 2010 : Future Past Interview :
![]()
SD
اینم فونت بازی زیبا splinter celسلام
فونت بازی prototype برای اولین بار در :
http://www.crygamer.com/204-prototype-game-font-download.html
ایول!عالیهدوستان سلام
از اونجایی که بیشتر دوستان به سایت gametrailers دسترسی ندارند من میتونم بیشتر تریلر های جدید رو براشون دانلود و تو مدیافایر اپلود کنم البته بیشتر sd چون اگه بخوام hd ها رو اپلود کنم خیلی طول میکشه در ضمن تمام تریلر هایی که اپلود میکنم در اکانت من موجود هستند و هیچوقت پاک نمیشند
اگه دوستان مایل بودند بگن تا ادامه بدم اگه ترلر خاصی رو هم میخوان میتونن به من بگن
برای نمونه :
E3 2010 : Future Past Interview :
![]()
SD
آره من با ISPهای مختلفی امتحان کردم و برای من قابل دریافت هست . در حال حاظر از ADSL مخابرات استفاده می کنم و دیگه خود مخابرات مرکز هیلتر هست ولی با این حال لینک هایی که گذاشتم قابل دریافت هست .دوست عزیز این لینک هایی که میزاری خودت میتونی دانلود کنی؟
من تا امروز از طریقی میتونستم لینک ها رو بگیرم ولی از امروز به بعد دیگه لینک ها رو نمی شه دانلود کرد و لینک های شما هم قابل دانلود نیست.